2.8 C
Ljubljana
petek, 2 decembra, 2022

(PREJELI SMO) Neverjetno nizko je padla kultura slovenskih levičarjev

Piše: Radovan in Mira Marvin

Spoštovani, z ženo ne moreva dojeti, kako nizko je padla kultura v spoštovanju in komuniciranju s strani slolevičarjev do koalicijskih strank v sedanji slovenski vladi. K temu pisanju naju z ženo je vzpodbudil gnusen izpad sindikalistke Tee Jarc in njenih pristašev prejšnji petek na Kredarici do prvega ministra Janeza Janše do notranjega ministra Aleša Hojsa in obrambnega ministra Mateja Tonina. Da ne omenjava še ne tako oddaljene druge gnusne izpade tudi do poslancev v DZ.

Z ženo sva že dobrih deset let – stanujeva na podeželju (!) – v vojni s sosedi (tudi zato, ker sva po mišljenju domoljuba in demokrata in ne podpirava laži in komunistov). Izrazito skoraj vsak dan doživljava s strani določene osebe fizično in psihično nasilje, napade v takšni in drugačni obliki! Žal, naju policisti, ki »obvladujejo« naš rajon, ne vzamejo v bran niti naju ne zaščitijo! Kako naj se braniva? S kolom in macolo?

Takih primerov, kot sva midva, je kar nekaj na slovenskem podeželju. Žal smo sami sebi prepuščeni, saj nas nihče ne sliši (noče slišati?)! Tudi pristojni in odgovorni za vzdrževanje reda in miru med državljani Slovenije tiščijo glavo v pesek, kot noj.

Želiva vse dobro v upanju, da se bodo v prihodnje vsaj približno umirile strasti in ne bo prihajalo več do teh izpadov! Tudi mi, navadni in pošteni slovenski državljani si zaslužimo mir in spoštovanje, ko stopimo ven iz našega bivalnega prostora, hiše, in ne pljuvanje, zmerjanje, obmetavanje s kamenjem, blatom …, da ne omenjava še kaj hujšega.

 

Radovan Marvin

Mira Marvin, Dol pri Ljubljani

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine