11.8 C
Ljubljana
sobota, 20 aprila, 2024

(PREJELI SMO) Ne daj se, Janez Janša! – Sloveniji za rojstni dan

Piše: Frančiška Buttolo 

Zagovorniki uničevalnih vetrnih elektrarn  Evrope ne bodo rešili, ker so te vetrnice, ti donkihotski  mlini  na veter, v resnici specialno vseuničevalno  orožje globalnih neokomunističnih revolucionarjev. Vetrnice po vsej Evropi – namesto vodnih in jedrskih  elektrarn – so samo kazalci na poslednji uri tradicionalne  evropske civilizacije in kulture. Ekologija, kakršno na Zahodu vsiljujejo podnebni aktivisti s svojo švedsko  ikono Greto III. (prva je bila kraljica, druga pa veliko  precenjena  hollywoodska igralka), ne more biti prava rešitev.  Ti podnebni aktivisti so nazorsko pretežno nihilistično, hudo komunistično. orientirani.

V resnici so  predvsem aktivisti mednarodnega ali globalnega komunističnega gibanja, ki ga  – logično – obilno financira prav tako mednarodni ali globalni  skrajno levo kapital, pravzaprav njegove neštete banke. Te banke pa  so v bistvu tovarne DENARJA KOT SPECIALNEGA OROŽJA, ki omogoča delovanje podnebnih revolucionarnih – skrajno levih  – revolucionarnih  teroristov.

Ni ga med temi teroristi  takšnega, ki ne bi bil skrajno levega  vrednotnega prepričanja.  Vsi, od prvega do zadnjega,  so smrtni sovražniki zahodne, še zlasti pa evropske civilizacije in  kulture. Vera, krščanska vera, na kateri je Evropa utemeljena, pa zanje sploh ne sodi v kakršnikoli kulturo. Zato tudi podnebni aktivisti  krščansko vero uničujejo in zaničujejo, podobno kot jo prezirajo in celo omejujejo tudi vse druge nihilistične  globalistične “nevladne” organizacije.

Krščansko vero sovražijo podnebni in drugi levi  globalni aktivisti še bolj dosledno,  kot so jo sovražili prvi  evropski komunistični revolucionarji v Sovjetski zvezi, na začetku  20. stoletja. Pri vsakem  “naprednem” koraku neokomunistov je krščanska vera čisto na prvem mestu za “odstrel”. Seveda pa niso zaradi tega pri protizahodnih – prokomunističnih –  podnebnih aktivistih nič bolj v “čislih”  eksaktne,  naravoslovne in humanistične znanosti in vede. Kje neki. Niti družboslovje jih ne privlači. Pravzaprav so z  vso znanostjo in kulturo povezani le toliko, kolikor ju lahko izrabljajo v svoje  ideološke revolucionarne namene, torej sprevrženo do  absurda, “očiščeni”  večine “nesprejemljive” tradicionalne logike, etike, in uporabnosti ali koristnosti za izboljšanje življenjskih razmer prebivalstva.

Zato se moramo vprašati, ali gre v sedanjem času morda vendarle za začetek prve  globalne in  globalistične  vojne – ne vojne, kakršni sta bili prva in druga svetovna vojna, še tradicionalni, svetovni vojni.  Zdaj gre torej za nekaj novega,  za prvo globalno ali svetovno neokomunistično revolucijo. Zdi se, da je vse preveč jasnih znakov in znamenj, ki ne dovoljujejo niti najmanjšega dvoma, da je res tako.

Kar zadeva stanje v sedanji slovenski družbi, sem prepričana, da bi morala aktualna vlada TAKOJ  odstopiti. Nato pa bi morali izvesti svobodne  volitve na kar največjem številu volišč – na vseh tistih, ki smo jih imeli ob izvedbi PLEBISCITA. Vse predčasno oddane glasovnice pa bi morale biti  preštete TAKOJ  po koncu predčasnih volitev. Prešteti bi jih morali člani komisij, v katerih bi moralo biti –  OBVEZNO  –  enako število predstavnikov levega in desnega spektra slovenske politike. Stranke, ki bi se razglasile za NEPOLITIČNE, ker menda državljani ne marajo v slovenski najvišji politiki “NOBENEGA POLITIKA”, pa na prihodnjih, in tudi na vseh drugih  volitvah za njimi, sploh ne bi smele kandidirati.

Kajti, če bomo do tolikšne mere razvrednotili zahodno tradicionalno demokracijo, in jo usmerili še za korak globlje v družbeni  nihilizem (v totalitarno politiko “brez politike!”?) ne bomo mogli nikoli več nazaj v politično NORMALNOST. Kot v živo močvirje družbenega nihilizma (v slovenskem primeru smrti naroda in države) bomo pod novokomunistično vlado  tonili še globlje, še korak globlje v revolucionarni NIČ, kot smo se pogreznili pod dosedanjimi  komunisičnimi oblastniki, ki so vendarle priznavali, da so politično skrajna levica.

Tako so lahko vsaj formalno prevzeli odgovornost za svoje napake ( in tudi veliko zločinov). Vlada, ki se ne bi imela za politično, ker jo bodo sestavljali izključno NEPOLITIČNI (nevladni) člani, bi bila popolnoma TOTALITARNA, ker ne bi bila utemeljena v politiki, temveč zunaj nje in njenih osnovnih zakonitosti, pa tudi zunaj pravnih določil in obveznosti. Bila bi organ čiste volje do moči (oblasti)  skupine nikomur odgovornih posameznikov . Da bi bil absurd se večji, bi bili –  TI  KRALJI NA BETAJNOVI  – vsi po vrsti takšni ali drugačni dobrotniki, v bistvu mafijski botri.

Ob razpadanju številnih osnovnih tradicionalnih demokratičnih norm pod sedanjo vlado, ki jo imajo za talko številne nevladne organizacije (prikrito zelo komunistične, vsaj tako kažejo njihova dejanja), čeprav  si v resnici tega ne upajo priznati, se moramo – brezpogojno – odločiti  POLITIČNO in DEMOKRATIČNO – da bomo na naslednjih volitvah odgovorno zavrnili  tako imenovani  nepolitični nihilizem  katerekoli “nevladne” skupine. Volivec mora natančno vedeti, v kateri politični del parlamenta  na primer levi, levosredinski ali skrajno levi (komunistični),  sodi kandidat, ki ga bo obkrožil. Precej verjetna pa bi morala biti tudi velika koalicija, kajti Slovenija se mora stabilizirati.

Zdi pa se, da  zdaj okoli glavne desnosredinske stranke letajo čudni ptiči, ki prepevajo čudne pesmi o prihodnji, uspešnejši SDS , morda celo z drugačnim imenom.  Menda naj bi bila ta, nova SDS, ki ne bo tako politično “profilirana”,  bolj podobna politično mehkejšim, fluidnejsim nevladnim organizacijam, z bolj  človeškim obrazom, kot ga ima sedanja SDS. Kakšna laž! V resnici  imajo vse te “civilne”  nevladne organizacije za seboj  močne svetovne totalitarne centre.  Za SDS pa sta glavna slovenski narod in Slovenija.

NE DAJ SE, SDS!

NE DAJ SE, JANEZ JANŠA!

 

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine