9.8 C
Ljubljana
sreda, 28 septembra, 2022

(PREJELI SMO) Kul-ci brez domišljije v kučanovi vojni…

Piše: Franc Trunk

In dočakali smo dan, ko KUL-ci javno sestavljajo sporazum o povolilnem sodelovanju, vse po tistem, ko je v prazen bazen na glavo večkrat padli vaški posebnež pred letom in pol vrgel puško v koruzo, vse po tistem, ko volilni lističi niso niti natisnjeni, vse po tistem, ko niti sam Bog ne ve kako se bodo na volitvah odločile Slovenke/Slovenci. No ja, objektivno verjetno – za ciganko, ki zna brati usodo iz kavne šalčke – velja, da se že ve, kako se bo na volitvah odločila jugonostalgična primitivna levičarska necivilizacijska drhal. Slednja, v principi »svoji k svojim« niti za ped ne odstopa v verovanju in/oz. čaščenju agende primitivno necivilizacijskih častilcev partizanskih klavcev!

Tovrstno levičarsko sporazumevanje sovpada z uradno podporo, ki jo je protinarodnim primitivnim politkolesarjem javno izkazal sam prvi udbaš RS milan kučan, ko se je osebno pojavil/prikotalil na Trg revolucije, kjer ga je ‘s krokodilčki v očeh’ rade volje medse sprejela razvpita levičarska aktivistka tea jarc. Fotografija ne laže, ko razkriva vznesen pogled tee jarc, kako se slini pred starim udbaškim prdcem, enako kot to velja za raznorazne udbaške presstitutke F 572, ki so udbaškemu zvodniku milanu za njemu lastne potrebe na voljo 24/7, vse za ‘ušivih’ 30 do 35 €…

Zblojeni KUL-ci s kučanom na čelu, ki jim je edino vezno gradivo ‘samo, da ni Janša’ v minulem letu in pol niso ponudili niti ene razvojne točke v strategiji nadaljnjega razvoja RS in boljšega življenja za vse prebivalce v RS.

Tudi njihovo nadaljnjo sodelovanje je utemeljeno na domeni ‘samo, da ni Janša’, kar je bistvo njihovega nastajajočega povolilnega sporazuma, vse do trenutka, ko bo vaški posebnež ponovno! ‘spolno zlorabil’ lastne partnerje, kot je to že naredil, ko je ‘vrgel puško v koruzo’ ne da bi predhodno seznanil koalicijske partnerje, vse v zavržnem naklepu!, da bo na izsiljenih izrednih volitvah uspel ‘v nulo’ podrediti levičarske partnerje…

So pa zblojeni KUL-ci s kučanom na čelu v zadnjem letu in pol z njim lastnim škodovanjem vsem v RS še enkrat toliko potrdili bistvo njihovega delovanja – to je nečloveški boj za oblast (op.a. za katero ne izbirajo sredstev kot, da bi bili za oblast rojeni), kjer že leto in pol v celoti permanentno rušijo vladne ukrepe zoper COVID-19, kjer zavržni KUL-ci s kučanom na čelu v boju za oblast zlorabljajo celo trupla tisočih umrlih za COVID-19!

Tovrstno fašistično delovanje KUL-cev v levičarski opoziciji, ki je zlizana z veliko večino levičarskih presstitutov in presstitutk (ki v zadnjem letu in pol maloumno vsakodnevno permanentno politikantsko ‘nabijajo’ zoper vlado RS in posledično med državljane RS vnašajo dvom v vladne ukrepe zoper COVID-19) ima za posledico tudi dejstvo, da je RS edina država EU, ki je ‘obarvana temno rdeča’ na seznamu poraznosti stanja zoper COVID-19, kar vse že ima in bo še imelo daljnosežne negativne posledice za vse državljane RS…

Tovrstno fašistično delovanje KUL-cev s kučanom na čelu v levičarski opoziciji v škodo vseh v RS, je maksima s katero se v primerljivih ukrepih zoper COVID-19 ne sooča niti ena vlada v EU, saj za častilce med/povojnih partizanskih klavcev velja reklo – čim slabše za vse v RS, tem bolje za jugonostalgične primitivce zbrane okoli KUL-cev – to je za tisto isto zanikrno necivilizacijsko primitivno drhal, ki žvižga ob igranju himne RS in kot lačne svinje krulijo v minuti molka v čast padlim za samostojno RS, vse pod javno izkazanim politkolesarskim patronatom zanikrnega udbaškega botra milana kučana, ki mu samostojna RS ni bila in ni intimna opcija.

Ne gre namreč spregledati zgodovinskega dokumentiranega dejstva – fotografije ne lažejo – da si je udbaš kučan kot večkratni izdajalec interesov samostojne RS, ko je na uradni proslavi ob 30-letnici samostojne RS javno paradiral v srajci z nalepko v podporo primitivnim levičarskim politkolesarjem – to pot v njemu lastnem zavržnem udbaštvu ‘nalimal’ simbol primitivnih levičarskih politkolesarjev celo na nagobčno masko!

Če pustimo ob strani, da zblojeni KUL-ci sestavljajo sporazum o povolilnem sodelovanju, kjer si že delijo oblastne stolčke, ne gre zanemariti javno izrečenih groženj, da bodo KUL-ci obračunali z vsemi drugače mislečimi, kjer so levičarski lunatiki napovedali celo razlastninjenje premožnih drugače mislečih državljanov RS in uničenje privatne/podjetniške iniciative, ki jo bodo izrinili/izrezali/izgnali iz RS, ob čemer vse je vaški posebnež celo javno zagrozil, da bodo ‘odstrelili’ vse, ki so se zaposlili v času sedanje vlade, kar je še najmanj, kar so sposobni današnji levičarski telebani, saj ne gre zanemariti zgodovinskega dejstva, da so komunistični partizanski klavci in njih častilci od vedno – dobesedno! ubijali/klali njim neljube so/državljane RS…

Posledično ne čudi, da se zaostanek v ugodju in kvaliteti bivanja, kot ga merijo nevtralni Svetovni merilci v Sloveniji vs. Avstriji (op.a. poraženki v WW2) dnevno povečuje, saj je evidentno, da v RS zblojeni jugonostalgično primitivni necivilizacijski levičarji v zadnjih 80-letih dejansko vzdržujejo stanje kot, da so v vojni z vsemi drugače mislečimi rodoljubnimi, domoljubnimi Slovenkami/Slovenci in njih otroki!

Saj ni res, pa je…

 

Franc Trunk

Portorož

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine