-1.7 C
Ljubljana
petek, 28 januarja, 2022

(PREJELI SMO) Kučanovklan190921-1

Piše: Mag. Mirko Macher

Nova 24 TV, Jože Biščak, navedek iz knjige Kučanov klan Danila Slivnika: “… znotraj partije obstaja Organizacija …Obstajajo priče, ki zatrjujejo, da je najožji krog Organizacije leta 1989 sprejel sklep o nujnih ukrepih za preživetje njenih potomcev in da je bilo izrecno rečeno, da sprememba režima nikakor ne sme prizadeti ali socialno ogroziti njihovih otrok.”

Sem vnuk leta 1945, s strani Mestnega odbora OF Radovljica, razlaščenega grajskega vrtnarja, podjetja  Martin Prešeren umetno in trgovsko vrtnarstvo, in leta 1957 ubitega očeta, nemškega mobiliziranca in borca Kokrškega odreda, vrtnarskega mojstra, očeta petih otrok starih med 1 in 7 letom. Vsak dan, ko sem starejši, bolj trpim zaradi posledic povzročenega. Na uradu, kamor sem posredoval zahtevo za obravnavo pa so se zavili v molk; baje zaradi rokov, gospa Pučnikova? Kot že večkrat ugotavljam, da ta država ni moja država, preveč hudega je storila moji družini. Le obdobje takoj po osamosvojitvi je dajalo upanje, vendar je takoj nato upanje zamrlo. Danes je žena na sodišču zaradi s strani NLB odvzete hiše v Lescah, zaradi kontaminiranega CHF kredita! Ali imava upanje? Absolutno ne, razen da bo še ob sodne stroške, ampak kaj ji sploh preostane?

Spoštovani, lahko pišete karkoli, dejansko je partija ostala ino obstala, še več, vsak dan je močnejša. Dediščina najprej agrarnih, nato oef-avnojskih razlaščencev in nato še razlaščencev sodobnih banksterjev (pod krinko partije), je prevzela vso snovno (materialno: podjetja, stanovanja, zemljišča) in duhovno dediščino (šolstvo, kulturo, sodstvo in tožilstvo, znanost, gospodarska tehnologija, ..), ki so ga Slovenke in Slovenci kopičili stoletja, brez katere nobena država ne more funkcionirati.

Pisal sem tudi že o luksuzu, ki so ga podedovali (danes posedujejo potomci krvnikov), umetniška dela, vile, luksuzna stanovanja, celo infrastrukturo in gospodarstvo, ki ga je Hitler zapustil Gorenjski in Štajerski. Brez vsega tega smo državljani Slovenije, Slovenke in Slovenci, bosi in goli! Brez prehoda v Tretjo republiko in poprave krivic ter absolutnega vračila razlaščenega premoženja potomcem, 100 %, ne bo miru! Brez odstranitve kontaminiranega sodstva, ki ga zasedajo potomci krvnikov, v Sloveniji ne bo pomiritve niti pravice.

Skratka, Slivnik je imel popolnoma prav, pa kaj nam to pomaga, psi laja(m)jo karavana gre naprej. Oškodovanci umirajo, spomin pa se izgublja še v indoktriniranem šolstvu in izobraževanju.

S Titom v ukradeni domovini naprej. Naj živi …

Z odličnim spoštovanjem,

Mag. Mirko Macher, z.r. Most na Soči

Zadnje novice

Sorodne vsebine