1.2 C
Ljubljana
nedelja, 29 januarja, 2023

(PREJELI SMO) Komentar k članku Nove24TV: Zakaj Levica ne bi smela biti registrirana kot legalna politična stranka

Piše: Mag. Mirko Macher

Levica evidentno krši ustavo (odvetnik Domen Gorenšek, Ib.) in napada njene temelje, zaradi česar bi država, pravosodstvo oz državno tožilstvo moralo ukrepati po uradni dolžnosti. Zakaj ta spregled, to odmikanje in umikanje političnemu nasilju? Povsem jasno je, da mladež tega ne more vedeti, npr. Koprivec (poslanec) je potreboval mentorja (Lukšiča), da ga je ta osvestil (glej Koprivčevo diplomo) o tekovinama Juge.

Komentar zapisa Nova 24 TV ter 33. in 76. člena Ustave RS:

  1. ČLOVEKOVE PRAVICE IN TEMELJNE SVOBOŠČINE

Pravica do zasebne lastnine in dedovanja

  1. člen: Zagotovljena je pravica do zasebne pravice in dedovanja.

To so postulati, ki jih Levica želi spodnesti in udejanjiti kršitve pravic in temeljnih svoboščin civilizacijske Evrope, ne le Slovenije.

Slovensko pravosodje dela protiustavno, dva primera:

  • Krajevni OF Radovljica leta 1945 razlasti deda, ki za posledicami zločina umre (bil je zasebni grajski vrtnar, prostovoljni borec za severno mejo, oče spomeničarja NOB, zverinsko umorjenega s strani črnorokca leta 1944, begunjske zapornice …. da ne naštevam). Denacionalizacija, ne poravna krivice, pravosodni organi birokratizirajo z razlogom (okoriščanje oblastnih struktur v Radovljici). Evidentno kršenje Ustave RS.
  • NLB, d.d. komercializira produkt CHF kredit. Zavestni poseg v zasebno lastnino, zaseg premoženja žene (posvojenke po jeseniškem železarju), ki izgubi hišo v Lescah (leta 2015 !), kar povzroči mladi družini vsakršno škodo, predvsem tudi razlasti potomce, potencialne dediče.

Vsekakor je slovensko gospodarsko okolje na veliki preizkušnji, saj levičarji obvladajo tehnologijo, kako priti na oblast brez demokratičnih procesov. Zakaj in kako so komunisti zlorabili nemško okupacijo za uzurpacijo oblasti je Slovenkam in Slovenkam že dokaj jasno, zato so levičarji začeli zlorabljati okupacijo naroda z virusom C19, in s protiustavnimi rabotami začeli ustvarjati klimo za novo volilno bazo, z lepimi mladimi in učenimi komunističnimi inštruktorji (apartčiki) Lukci, ki volumen povečujejo še s pomočjo pravosodja (učenci kominterne) in petokolonaških medijev. Verjamete, da to počno brezplačno? Ne, z vašim d€narjem to počno, v škodo vas in domovine. Osvestite se, predvsem mlade Slovenke in Slovenci, saj vas v šoli ne bodo učili domovinske pripadnosti in spoštovanja ustave, ker to ni v interesu levičarske volilne naborniške IK tehnologije, ki jo vešče uporabljajo za ponovni vzpon na oblast: s protesti in vse večjim in pogostejšim nasiljem nad množicami neosveščenih, pod pokroviteljstvom ljubljanskega župana, ki radodarno dopušča rušenje (snovne in duhovne dediščine) najlepšega mesta na svetu.

III. GOSPODARSKA IN SOCIALNA RAZMERJA

Sindikalna svoboda

  1. člen: Ustanavljanje in delovanje sindikatov ter včlanjevanje je svobodno.
  • Primer: Da o rabotah kranjskega DU RS-a niti ne govorim, ki je s svojim ravnanjem uničil podjetniško iniciativo, hitrorastoče jeseniško kadrovsko agencijo, čemur je suportirala levičarska zakonodaja sindikalističnega avantgardista Semoliča& co.

Da so slovenski sindikati ostalina preteklega režima SFRJ, je poznano, manj pa da so zlorabe šibke podjetniške iniciative v začetku devetdesetih marsikomu odnesle delovno mesto, eksistenco na eni strani, na drugi pa omogočile nezakonito prisvajanje tedanje družbene lastnine (primer Iskre in iskrške banke, kasneje zločeste Faktor banke, vplivnežev združbe Šešok & Godec co.), kar je omogočal t.i. Mencingerjev zakon (certifikatski nateg).

REZIME: Vse demokratične sile slovenskega naroda je potrebno vsakodnevno osveščati o tem, kdo resnično predstavlja Republiko Slovenijo, in kaj je dolžnost in pravica državljanov pri ohranjanju najlepše države na svetu.

Mag. Mirko Macher, z.r., Most na Soči

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine