7.5 C
Ljubljana
sreda, 1 februarja, 2023

(PREJELI SMO) Klakočar Zupančičeva ‘uboga žrtev’ pa takšna

Piše: Franc Trunk

V preziru do zanikrno podlih pro/udbovskih častilcev povojnih klavcev sem se nasmehnil ob igri ‘uboge žrtve’, ki jo maloumno igra zafrustrirana pro/udbovska sodnica tov. Urška Klakočar Zupančič.

Večkrat se je potrdilo, da ima njen blodnjavi zapis na Facebooku proti predsedniku vlade RS g. Janezu Janši, povzeto: »… o velikem diktatorju RS, kjer je COVID-19 dal polet zafrustriranim osebkom s kriminalno preteklostjo in njihovo hudo potrebo po maščevanju… «… med drugim tudi močan simbolni pomen.

Taista zafrustrirana krivosodna pro/udbašica v njej lastni kognitivni prikrajšanosti, ko se evidentno ne zaveda, da poslanstvo sodnice velja vsak! dan 24/24, ni čutila potrebe, ko je Murči v času vlade vaškega posebneža, ki je doživljenjsko o/žigosan z njemu lastnimi nepremagljivimi težavami s strukturo lesa, da bi javnosti sporočila, citat:

»… da oblast, ki vohuni za svojimi državljani, jih diskreditira na podlagi njihovih misli in izrečenih besed, sploh v zasebnem krogu, ni oblast, ki bi si jo želeli v demokratični družbi.«

Taista zafrustrirana krivosodna pro/udbašica v njej lastni intelektualni podhranjenosti, ko se evidentno ne zaveda, da poslanstvo sodnice velja vsak! dan 24/24, ni čutila potrebe, da bi v času vlade vaškega posebneža javnosti sporočila, da, citat:

»Naloga oblasti v današnjih časih ni, da nam vlada, kot so včasih nad ljudstvom s silo vladali vladarji, temveč da nas prvenstveno ščiti in varuje, ne glede na osebne okoliščine posameznikov. Torej, ne glede na to, ali smo nizki ali visoki, suhi ali debeli, hodimo v cerkev ali ne, smo istospolno usmerjeni ali hetero, volimo leve ali desne, naloga vlade je, da nas ščiti ter za nas opravlja naloge, ki jih ljudstvo samo ne more opravljati, to pa so v glavnem naloge služenja državljanom. In tega se oblast premalo zaveda.«

Taisto zafrustrirano pro/udbašico tov. Urško Klakočar Zupančič želim pred sodnim procesom zoper g. Vinka Gorenaka javno vprašati:

»Zakaj?«

»Zakaj je čutila potrebo osebno klevetati človeka, ki ga osebno ne pozna, ki ji osebno ni nič storil, ki osebno z njo in njeno družino nima nič? Zakaj je moral prebirati njene nagnusne abotnosti o ‘zafrustriranem osebku s kriminalno preteklostjo’, uperjene zoper njega, njegovo družino, njegova otroka? Kako se počuti ob tem? Je zadovoljna? Je samo/zadovoljena!?«

In nenazadnje, vse, ki so odločali/odločili, da inkriminirane besede nimajo simbolnega pomena, za kar vse pro/udbovska zločinka v vlogi ‘uboge žrtve’ Klakočar Zupančičeva nima nobene uradne potrditve, javno sprašujem:

»Kako bo v bodoče sodila taista zafrustrirana pro/udbovska častilka med/povojnih klavcev v primeru, ko bo pred njo stala oseba, ki prezira zanikrne častilce med/povojnih klavcev, ki se javno do tal priklanjajo pred obeleženji partizanskih zločincev, ki še vedno smetijo javni prostor demokratične RS!?«…

Pošteno, strokovno, nepristransko, itd, ipd, … – zanesljivo ne!

Saj ni res, pa je…

Franc Trunk, Portorož

 

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine