15.6 C
Ljubljana
sobota, 1 aprila, 2023

(PREJELI SMO) Imamo poleg pandemije še novi val pedofilije?

Piše: Frančiška Buttolo

Z zanimanjem spremljam napade nekaterih držav EU na madžarski zakon o zaščiti otrok v vrtcih in šolah pred prezgodnjim seznanjanjem s spolnostjo, še zlasti homoseksualno.

Dodala bi samo še neko vprašanje.

Gre v sedanjem  primeru, na primer pri napadu na Madžarsko,  zagovarjanja LGBT kot glavne človekove pravice  v resnici predvsem za prefinjeno uvajanje pedofilije?

Gre res samo za svobodo homoseksualcev?

Vse te polemike se vrtijo predvsem okoli čudnega ravnanja aktivistov in velikega dela politike z otroki, celo v vrtcih in najnižjih razredih osnovne šole.

Zato se sprašujem, ali te svobodnjaške zahteve v resnici izvirajo iz homoseksualnih krogov, ali pa so skoraj izključno iz svetovne pedofilske elite, bankirske, bogate, da se ti zvrti.

Trgovina z otroki, od nadomestnih mater, uporabe v medicinske namene in vse do prostitucije, je ena najdonosnejših. Takoj za orožjem in mamili.

Kdo bo pravzaprav v šolah in vrtcih, kolikor je le mogoče nazorno,  učil otroke o spolnosti heteroseksualnih in homoseksualnih  oseb?

Takšni, ki bodo pri tem uživali, brez dvoma.

Skratka, če pomislim na čudovito malo temnopolto  deklico, ki na cesti sredi nekega velemesta pleše med samimi odraslimi, razgretimi belimi mladimi moškimi, v najnovejši reklami ameriške tovarne Oreo – za neko sladkarijo – v eni od reklam na slovenski javni  ali državni televiziji, mi je vse jasno. DENAR, DENAR. Vse drugo je zanje fašizem in rasizem.

Trgovina z otroki.

Ta reklama je   večpomenska, Zelo nazorna in zvita, predvsem pa vabi k zanimanju za drugačne, tudi za begunske otroke, na primer, ko jo vrtijo pri nas, v Evropi. Verjetno pa pomeni tudi korak k neki močnejši jedrni evropski kulturi, s prikrito pedofilijo.

 

Frančiška Buttolo

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine