10.4 C
Ljubljana
sreda, 28 septembra, 2022

(PREJELI SMO) Ideološki boj in vzpodbujanje nestrpnosti na Radio Slovenija

Piše: Franc Trunk

Ne uhajam v zanikrno delovanje Nikolovski Feata, ki že v priimku izkazuje njemu lastno prirojeno pro/udbaško jugonostalgičnost, bolj pomembno je ponovno! zavržno so/delovanje Jadranke Juras v zmazku »Na juriš« s katerim potrjuje njene zlobne javno izrečene besede zoper Slovenske vojake, ki – tako pro/udbaška Jadranka Juras – na tujih misijah ubijajo ljudi…

Ni kaj, kategorija Časa je še enkrat toliko potrdila jugonostalgično necivilizacijsko primitivnost Jadranke Juras od katere v njej lastnem čaščenju med/povojnih partizanskih klavcev in njih zločinskih naslednikov zbranih okoli blodnjavih KUL-cev, ni moč pričakovati, da bi v duetu s kakšnim primitivno zanikrnim balkancem odkrulila naslednje parafrizirane ‘verze’:

»Naslednji na listi – so teli Kučanovi zločinski umsko podhranjeni komunisti! Spravljate se na ljudi, k so očitno Slovenski rodoljubi, domoljubi, pacifisti. Ste zabiti? Zapiti? Al ne vem,… zgolj kolesarski idioti? Moral bi več kot 70 let skrbet za narod Slovenski, ne pa zgolj za lastne usrane riti. Ne vem kdo od vas in komu leze v kosmato rito, sam ob tem si predstavljam Kučanovega drugorazrednega vazala – Turka slikovito. Ker vi ne zaslužte to, da vas narod spoštuje, pač pa da vas zarad čaščenja klavske zgodovine odkrito zaničuje. Raj stopte na našo stran, nej se lepe stvari zgodijo, Za vse kar ste do zdej nardil, ponujamo amnestijo! Zgodovina namreč uči, ko zločinski kučanizem preveč tišči, grejo zločinski komunisti – kot v Romuniji v prvi vrsti na strelišče…«.

Sicer pa ostaja za pro/udbaško Jadranko Juras odprto vprašanje, le kako more biti tako primitivno necivilizacijska, da ob danih dejstvih materialne Resnice v spreobračanju le-te, jemlje/vzame v zaščito udbaške izrodke, ki so ob svečani proslavi 30-letnice samostojne RS med himno RS in ob minuti molka za padlimi v osamosvojitveni vojni – žvižgali in krulili kot lačne prasice!

Velja namreč, da tovrstnim jugonostalgičnim zanikrnim udbašem ni mesta v samostojni demokratični RS!

Franc Trunk

Veteran vojne za Slovenijo

Portorož

 

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine