3.6 C
Ljubljana
nedelja, 9 maja, 2021

(PREJELI SMO) Česa se bojijo komunistično nastrojeni priviligirani protestniki?

Piše: Ana Karantanska

V njihovih genih se je naselil pataloški strah, da se jim bo zgodilo tisto, kar so njihovi likvidatorski predniki na množičnih moriščih prizadejali nedolžnim Slovencem! Gre za bolezen, zato smo bili včeraj priča neutemeljenemu obtoževanju, pozivanju k revoluciji in motenemu vedenju, ki spominja na najbolj nore povojne čase.

750 povojnih morišč na zahrbten način umorjenih, NEDOLŽNIH Slovencev, ki se niso strinjali s komunistično ideologijo pove marsikaj. Pošten, mentalno zdrav in delaven Slovenec se zamisli nad neuravnovešenostjo akterjev včerajšnjega protesta in nad njihovimi grožnjami Slovencem, ki vključujejo rušenje demokracije.

100 let komunizma je zahtevalo 100 milijonov mrtvih po vsem svetu.

Boljševistična kuga, ki se je začela v Rusiji, je bila ena največjih katastrof v človeški zgodovini. Komunizem je bil projekt bogatih bankirjev. Cilj je bil zasužnjevanje manj inteligentnih, zato v komunizmu inteligenca ni bila nikoli zaželena, zato pa so nagrajevali piškotarje in slepo poslušne brez lastne pameti.

Revolucionarji so sprožili verigo dogodkov, v kateri je bilo pobitih milijone ljudi. Zahodni civilizaciji so zadali skoraj usodno rano.

Tudi v Sloveniji so revolucionarji zajeli banke, železniške postaje, pošte…, ko je mesto spalo. Vse je spominjalo na menjavo straže. Toda, ko so se Slovenci zbudili, so ugotovili, da živijo v drugem vesolju. Vojne še zdaleč ni bilo konec!!! Pričel se je komunistični teror najhujše vrste! Povojni časi so zahtevali več žrtev kot vojna sama. Domači rdeči okupator je iztrebljal vse, kar mu je prišlo pod roke, od dojenčkov naprej.

foto: arhiv Demokracije

O kakšnem dnevu upora sploh govorimo? Kaj pomeni ta komunistična nebuloza, protislovensko skropucalo, ki ga je pripravil domači komunistični okupator???

27. april je NAJVEČJA LAŽ v zgodovini Slovenije in vsi, ki sodelujejo pri tej “inštalaciji”, niso vredni imena SLOVENEC! So zgolj in bodo NARODNI izdajalci, dokler ne raziščejo zgodovine in si ne priznajo, da smo Slovenci žrtve domačega KOMUNISTIČNEGA okupatorja, ki še vedno steguje svoje lovke, da bi uničil SLOVENSKO identiteto in nas internacionaliziral. Od tod tudi nepoznavanje slovenske zgodovine, katera sega 5000 let nazaj, medtem, ko ima kriminalna praksa komunizma komaj malo več kot 100 let.

Komunistični priviligiranci še naprej nadaljujejo svoj RODOMORNI POHOD tudi s pomočjo Ustavnega sodišča!

Poskušajo zavirati POPIS PREBIVALSTVA 2021 PO NARODNOSTI IN VERI, nad Slovenci vršijo SOCIALNI, KULTURNI IN EKONOMSKI RODOMOR, onemogočajo nadaljnji razvoj demokracije s pomočjo različnih vzvodov. Od medijske diskriminacije malih strank v predvolilnem času, do zaviranja financiranja malih strank pod 1%, da bi se lahko razvijale, do jemanja glasu ljudstvu (onemogočanje referendumov)…

Marksistično-leninistična ideologija, ki jo še vedno udejanja FDV (in ima za to celo zaposlen kader) izrecno temelji na ateizmu in prisega na svojo nezmotljivost. To je popolnoma nezdružljivo z zahodno civilizacijo, ki predpostavlja obstoj višje sile nad družbo in državo.

Komunizem je globoko metastaziral v slovensko družbo, povzročil je dve globoki rani in sicer:

– izdolbel je moralno jedro družbe in

– razvrednotil posameznika ter ga spremenil v zobnik v politični mašineriji.

Komunisti so zagrešili tako obsežen zločin, da je vrednost življenja posameznika praktično izključena, uničena pa je tudi vest preživelih.

foto: Facebook / posnetek zaslona

Komunizem je v slovenskemu narodu popolnoma zmedel družbeno razumevanje vrednot in ustvaril tako hud politični kaos, da bo rehabilitacija počasna in dolgotrajna.

Zadnje novice

Sorodne vsebine