3.6 C
Ljubljana
četrtek, 1 decembra, 2022

(PREJELI SMO) Ali je mir ali pa je vojna

Piše: Kari Karinger

Stranka levica špionira vse državljane tako kot svoj čas Mussolini. Zanjo je demokratična ljudska vlada kontrarevolucija. Kaj je to? Saj to ne obstaja.

Ali je mir ali pa je vojna (revolucija). Revolucionarno razmišljanje je posledica uživanja gobic. To je zdaj moderno. Samo poslušajte njihovo govorico. To ni ljudski jezik kakršnega govori Janez. On ni bil še nikoli pri udbovcih in od njih zahteval naj ljudi špionirajo, ustrahujejo ali pretepajo. To zahtevajo radikalni levi poslanci ker ščitijo interese bogate Ljubljanske gospode, ki se zbira po lokalih ob ljubljanici in v tgrovskem centru BTC. Kujejo zarote in sklepajo sleparske posle. Imajo drage avte in graščine. To je fevdalizem. Stari komunisti in njihovi potomci so grofje, javni sektor so služnjičad, delavci so pa tlačani. Pred volitvami bodo naredili čarovnijo z belim golobom in vse obljubili, kar ne bo nikoli res. Podobnosti z resničnimi osebami je zgolj naključna. Bosanci so me podučili: » obečanje ludom radovanje« Poglejte raje kaj je kdo naredil za nas preproste ljudi. Komunisti so sicer tudi del ljudstva, ampak tisti nezdravi zaradi katerega nas črviči po trebuhu. Komunisti so pleme zase in ljudstvo vidijo kot delovno živino, ki mora delati za njih. Oni so zmožni tudi na silo zavzeti oblast. Da bi prišli na oblast bi se tudi spajdašili s fašisti. Njim to ni problem. Oboji so nedemoktati komifašizem. Saj imajo kolerika, ki bi lahko bil Hitlerjev vnuk. Hitler je nekoč prenočil v Mariboru…

V Kočevski reki imajo orožje in štirideset oboroženih razbojnikov. Vse na skrivaj. Čimprej bi morali zahtevati parlamentarno preiskavo tega območja. To je za nas zelo nevarno. Levičarke, ki nočejo vojne naj čimprej zapustijo warmongerje in se pridružijo Aleksandri ona ima pravi karakter. Janeza nekateri ne marajo ker so nasedli lažem, s katerimi so ga poskušali umazati vsa ta leta. Zato pa imajo Aleksandro, ki je protiutež naši stranki SDS. Saj tako je prav ali ne?

Kari Karinger, Črnuče

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine