20.6 C
Ljubljana
torek, 16 avgusta, 2022

Pismo demokratični Sloveniji

Piše: Frančiška Buttolo

Je Gale novi, Kučanov Maček? Je Golob novi, Kučanov Kidrič? Bi bil Kučan rad novodobni slovenski Tito? Morda pa še kaj več, po Putinovem nasvetu?

Tudi Slovenijo čaka Mariupol? Bog ne daj!

Pametno volimo in tudi molimo, da se to ne bo zgodilo! Sovražnik je namreč že v Sloveniji. Vse rdeče je od njih. Demokrati pa jih lahko brez žrtev premagamo že na teh volitvah. Ne dovolimo, da bi se morali proti njim boriti tako, da bi umirali v njihovih “mesoreznicah”, ki jih obljublja neki mladi Gale, očitno navdihnjen z s starim genijem Ivana Mačka – Matije!

Ob robu poglobljenega pogovora Janeza Janše o odvisnosti  obstoja slovenskega naroda in demokratične države Slovenije od izida volitev,  na  Radiu Ognjišče (22.4. 2022).

Bodo res zmagale nedemokratične stranke, tiste, ki obljubljajo socializem pod vodstvom dr. Roberta Goloba in nekega Galeta, ki je na soočenjih obljubil pobijanje demokratov (pod pretvezo čiščenja korupcije) z  mletjem v “mesoreznici”,    vse pod komunističnim političnim vodstvom večnega, veleizdajalskega  sovražnika Slovenije, zagrizenega jugonostalgika Milana Kučana?

M I  L  A N A.  K U Č A N A !  P R I J A T E L J  A

G R O Z N E G A  P U T I N A!

V tem zgodovinskem obdobju pa morebitna takšna  Kučanova  oblast nad slovenskim narodom in Slovenijo pomeni slovensko različico Ukrajine.

Če bo zavladala Kučanova  proruska  vlada pod formalnim vodstvom dr. Goloba, bomo žrtve Galetove  obljubljene “mesoreznice’, bomo žrtve nekega novega Mačka z zelo starim – Stalinovim – duhom. Večina Slovencev bo morala zbežati v tujino, velik del pa bo moral “zapolniti” še vedno prazen prostor v Hudi jami, pa še v kateri drugi, ker se Kučanu srce trga, ko pomisli, da je še toliko prostora v jamah praznega. Kar na jok mu gre.

Zakaj so se Jelinčič, Fajonova, Šarec in Mesec umaknili –  Goloba pa tako in tako mi bilo med njimi – pred Galetivom govorom o načrtu z “mesoreznico”, s poboji ob pomoči pravnikov, kakršen je na primer Masleša?

Menim, da so – po predhodnem dogovoru – odšli s soočenja  samo zato, ker niso hoteli biti na – gotovo zgodovinski sliki – skupaj z Galetom, ko je ta  po volitvah obljubljal “mesoreznico”,  nove povojne poboje. Maščevanje Slovencem in Sloveniji za osamosvojitev in demokracijo? Kučanovo maščevanje? Ne, to še pride. Takoj po oblikovanju njegove vlade, kot so takoj po zmagi začeli pobijati leta 1945.  Še aprila letos, takoj, je že nakazala Fajonova, ko je obljubljala spremembe. Koliko nas bodo pozaprli? Koliko pobili?

Zato volimo demokratične kandidate!

Naj živi samostojna in demokratična Slovenija! Borili se bomo zanjo. Zmagali bomo, Slovenci in slovenski demokratični državljani! Spet bo zmagala samostojna in demokratična Slovenija! Razumite, tovariš Milan Kučan!

Zdaj resnično lahko največ naredimo zanjo, če volimo ljudi, ki so sodelovali v zadnji vladi, pod vodstvom Janeza Janše

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine