-2 C
Ljubljana
sreda, 19 januarja, 2022

Pismo člana Levica: Mesec ni to, za kar se izdaja

Spoštovani, dolgo sem bil tiho a ne morem več. Luka Mesec in kompanija niso to za kar se predstavljajo. V Iniciativo za demokratični socializem sem vstopil že kmalu na začetku. Dolgo časa sem mislil da bo to sila za spremembe in za nas delavce. AMPAK kmalu po izvolitvu u parlament je šlo vse narobe.

Prvo mi je bilo sumljivo da je Violeta Tomič kar tako prestopila iz DSD v TRS in postala predsednica čez noč. Pa sem rekel okej ni moja stranka ni moja stvar. Ampak kmalu zatem so poslanci prišli na idejo da je treba naše tri stranke nujno združit. Že tako je bilo tudi v naši stranki malo posluha za kiritko neuspehov recimo kampanja za istospolne. Združevanje je bilo pa sam vrh.

Aprila 2016 je bil kongres na katerem bi se moral skupaj zmenit kako bomo zadeve izpeljali. Na začetku je bilo dobro in dovolj članov in več govornikov je dobro povedal zakaj se nesmemo združit. Mesec in kompanija niso nič govorili samo na neki točki so rekli da zdaj bo pa pavza. Po pavzi pa nam je bilo povedano da se sploh ne bo glasovalo o združitvi. Narod je bil itak jezen. LUKA MESEC JE ŠELE PO KONGRESU POSLAL MAIL VSEM ČLANOM V KATEREM NAS JE ŽALIL IN GOVORIL DA SMO ULIČARJI.

To še ni vse. Dosežen je bil kompromis da se o združevanju odloči na dopisnem kongresdu. Takrat so Mesec in drugi poslanci (Vatovec, Kordiš) včlanili vse svoje prijatelje in družinske člane. Zato jaz pravim da je Levica DRUŽINSKI SOCIALIZEM (bom več napisal potem). Ko smo ostali rekli da to ni vredu, je Mesec sklical dopisno glasovanje na svetu da se dopusti tudi družini in prijateljem glasovat. Svet je bil večinoma proti, zato je Meseceva bivša punca ponaredila glasovanje v Kranju, Mesec pa to vpisal. Ko se ga je nato opozorilo je v posmeh vsem aktivistom ki smo dolgo časa garali za to stranko POSLAL SLIKO SVOJEGA MAČKA. Zaradi tega je bil kasneje tudi po mnenju disciplinske izključen ampak je iz sveta že šla opozicija in je bilo potem razveljavljeno.

Zdaj v stranki popolnoma vlada DRUŽINSKI SOCIALIZEM. Na stranki so zaposleni žena od Vatovca in bratranec od generalnega sekretarja Kolenca. Veliko vpliva imajo pa močne LDS družine na primer Kovač-Šebert (Forum 21) ki potem v svojih dragih stanovanjih (ki lahko delavci o njih le sanjajo) spletkarijo. Zdaj na volitvah kandidira tudi punca od Kordiša

Jaz osebno sem zelo razočaran saj sem v stranko dal veliko svojega prostega časa, Mesec in ostali pa se iz tega norčujejo in nas žalijo. Čeprav Luka veliko govori o ponižanih in razžaljenih pa vseeno ponižuje in žali nas zavedne delavce in aktiviste. 

Lp, razočarani član

Zadnje novice

Sorodne vsebine