14.4 C
Ljubljana
sobota, 23 septembra, 2023

(PISMO BRALKE) Zakaj je zmagal Goran Forbici

Piše: Frančiška Buttolo 

Mladi mi ne bodo verjeli, da po osamosvojitvi v resnici nikoli nismo imeli desnih strank in desnih medijev.

Včeraj (6. 6. 2023) je bil za Slovenijo eden od najpomembnejših dnevov po osamosvojitvi Slovenije. RTS je prevzela leva (komunistična!) politična opcija EU, pod močnim Sorosovim vplivom. Odpora ni bilo nikakršnega. En sam – nekoliko uporniški –”člančič” o političnih in širših, nacionalnih razsežnostih tega dogodka, sem napisala sama.* Podobno kot leta 1985, ko sem samo jaz, edina v Sloveniji, objavila nekrolog feministki in političarki Angeli Vode. Vsi drugi so se raje delali nevedne in zlasti neumne, kar se jim je zdelo boljše, kot da bi kaj rekli proti komunizmu.

Tako so tudi ob postavitvi gospoda Gorana Forbicija za glavno osebo RTS vsi ostali tiho. Vse stranke. Vsi mediji. Vsi v Sloveniji – že spet – kot da so slepi, gluhi. Kot da vse stranke ostajajo še v ideoloških okvirih Titovega  komunizma.

Verjetno pa res ničesar ne razumejo, ker so po svoji osnovni morali se vedno komunisti. Pa saj so leve nevladne organizacije vendar čista komunistična partija! So tudi sami takšni, da tega ne vidijo?  Tako kot so bili pred drugo svetovno vojno levi sindikati, kulturne organizacije, študentska, kmečka in delavska društva skupine samih prepričanih komunistov. Prav tistih, ki so po koncu vojne 1945 klali kot nori svoje očete, brate, matere, češ da so izdajalci. In še zdaj jih tako imenujejo.  Res je bila takrat najožja partijska oblast zbrana v ne prav veliki komunistični stranki, ampak v resnici je imela ta stranka ž pred začetkom vojne 1939 (ob paktu Hitler-Stalin) v svojih  “nevladnih” organizacijah že pol Slovenije. In tudi zdaj jo ima, pa ne samo pol, praktično vso.

Zato pa vsi naši mediji, še zlasti desni, sedanjim slovenskim komunistom v največje veselje, moje zadnje članke mečejo v svoje digitalne koše. Pri tem pa poslušajo udbovce najslabše sorte, kakršnih so desne stranke in desni mediji že od osamosvojitve polni kot berač uši.

Ko me bo kaka mlada oseba čez leta, ko bom že stara, če me ne bodo prej nasilno evtanazirali, vprašala, ali mi res ni hotel nihče na desnici objavljati protikomunističnih člankov, ji bom lahko mirno odgovorila, da je res. Dodala pa bom, kako je bilo v resnici – da desnih medijev in strank sploh ni bilo, ker so bile v resnici komunistične in udbovske. Saj Slovencem demokracija nikoli ni ugajala.

*Priloga: moj današnji neobjavljeni članek

Goran Forbici – ali nova komunistična okupacija Slovenije, tokrat po zgledu fašistov

“Od danes v Sloveniji govorimo samo še evropejsko!” Karkoli že za Slovenijo v bistvu pomeni ime novega prvega ideologa komunizma na RTVS  Gorana Forbicija – ali Edvarda Škarjo plahih  poganjkov slovenske demokracije po Titovi polstoletni komunistični nevihti, ali pa Volka (Woke), ki bo požrl naivni Rdeči  kapici podobno slovensko identiteto – za Slovenijo pomeni postavitev tega dekadentno polakiranega komunista na tako visoko mesto prvi jasni – oprijemljivi – dokaz, da je EU dokončno okupirala Republiko Slovenijo.

Spoštovani Slovenci, od včeraj, 5. junija 2023, je naša država že spet okupirana. Vsepovsod piše: “Tukaj se govori samo še evropejsko!”

Smo brez države, njene  meje, brez identitete, brez naroda, brez celotne zgodovine iz časa še  pred nastankom prve partijske celice na slovenskih tleh. Zapomnimo si to ime: Goran Forbici. Italijanski gizdalin z rdečo zvezdo v srcu, kot vsi glavni predstavniki ideologije Woke, edine prevladujoče  leve politične usmeritve komunističnega – prevladujočega – dela v EU. Da, od danes v Sloveniji govorimo samo še evropejsko. Živeli evtanazija in  istospolnost! Živele milijonske migracije! Živeli totalni  izbrisi narodov, zgodovine in ver! Živela prepoved svobode govora! Živele milijardne socialne razlike med “folkom” in vladajočo komunistično kasto! Živela globalistična multikulturalistična revolucija!

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine