23.9 C
Ljubljana
ponedeljek, 24 junija, 2024

(PISMO BRALKE) Ujeti med Hamasom in Sorosom

Piše: Frančiška Buttolo

Ne, ne bo mogoče Hamas! Ne bo mogoče, gospod Soros! Ne bo mogoče, če bomo demokrati sveta  dovolj zgodaj dojeli, da gre pri obeh  za svetovni totalitarizem.

In zdaj, ko je  Hamas – v veliko zadovoljstvo svetovne politike – menda  pobil že dovolj izraelskih talcev, da je lahko ponosen na to svojo zmago nad Izraelom, je postal, kot se za pravega političnega  terorista  spodobi,  glavni junak našega časa.

To pomeni, da ni več  le palestinski junak, temveč že kar  mednarodni  vzor vsem političnim teroristom, zlasti pa nekaterim pretežno levim  voditeljem, kakršni so ruski, venezuelski in še kateri na Vzhodu. In samozavestno se Hamas šopiri s samohvalo, da je zdaj on, ne pa ZDA, glavni šerif v svetovni politiki. To pomeni, da je najvplivnejša mednarodno  teroristična nevladna organizacija na svetu.

Tako imenitna in močna je ta veleteroristična organizacija Hamas, tudi z milijardami in milijardami podpore vseh svetovnih in drugih humanitarnih organizacij, da o čem podobnem, zlasti pa o tolikšnih kupih  denarja, naše zaostale in prav  bedno plačane teroristične organizacije, ki trgujejo z migranti in kradejo krave,  lahko samo sanjajo.

Pa naj se mediji multikulturne Slovenije, tudi oni, tako kot leve  nevladne organizacije,  skoraj vse na  na oblasti in  plačane iz našega mizernega proračuna (neposredno ali pa posredno,  pod mizo v mračni balkanski krčmi)   še tako napenjajo, da bi se združile s Hamasom, na primer za  projekt, ki bi se imenoval izbris Slovencev in samostojne Slovenije, zdaj na ozemlju, ki – po mnenju slovenskih (Kučanov klan!)  in balkanskih  jugonostalgikov – v resnici še vedno pripada komunistični Jugoslaviji.

To je dobro vedeti, da nam je bolj jasno, za kaj in za koga porabi naša država – še zdaj pod “komando” partije oziroma Kučanovega klana, večino proračuna. To je dobro vedeti, da laže razumemo, zakaj moramo finančno, kolikor le moremo dobro, predvsem pa razpršeno – da ne pride do protestov (za kar odlično poskrbi nekdanja Kučanova najboljša, gosposka in elitna udba)  –  poskrbeti za ostanke družin borcev islamske države, morda celo za borce same. Da vemo, zakaj moramo podpirati Hamas čeprav gre za razne migrante in njihove šoferje  skoraj pol proračuna multukulturne Slovenije, vsekakor  veliko več, kot so dobile pomoči slovenske  žrtve poplav v leti 2023.

Pa še vedno niso naše skrajno leve nevladne organizacije na oblasti tako dobro  plačane, kot so plačane mednarodne, kakršna je Hamas, ki so jo menda ustanovili kar Izraelci sami. Pa saj smo tudi  Slovenci sami ustanovili Mirovni inštitut, ampak pomembnejše je, da  se je ta razvil v agresorsko državo znotraj samostojne Slovenije, v naš lastni Hamas, s teroristi in teroristkami v glavnih državnih (političnih) ustanovah, predvsem pa  v zelo partijskih (in še  zelo državnih) medijih ter v – večinoma – še prav totalitaristčnem –  multikulturnem – sodstvu (npr. na US) .

Vsekakor pa je res, da  organizacije za sorosovske pravice grozijo z izbrisom  tako rekoč vsemu Zahodu, če ne bo vse po njegovih načrtih. Državljani Slovenije v nevladnih organizacijah  so se jim z velikim navdušenjem  pridružili. Vsak dan bolj je vsa Slovenija  podrejena novodobnemu  totalitarizmu Sorosove in sorosovske  politike, v resnici politike izbrisa vseh pomembnih  človekovih pravic in svoboščin. Te izginjajo hitreje  kot spomladanski sneg zaradi  – prav vzorne levesvetovne (predvsem pa zahodne)  goebbelsovske medijske  propagande.  Zato je Hamas postal junak našega časa, v bistvu časa občudovanja vseh terorizmov, če le imajo levi politični predznak. Na primer, levo je trgovanje z ilegalnimi migranti, leva je pri nas pri nas kraja živine, levo je  zvijačno nasilno uvajanje parapedofilije v vrtcih in šolah pod pretvezo spolne vzgoje (Janković bi menda čimprej  rad v ta namen združil vse ljubljanske vrtce v enega samega, z eno samo – njegovo – “komando” za legibitro), levo je uničevanje gospodarstva –  še zlasti kmetijstva  in svobodne trgovine.  Vse to se prekrasno ujema z levimi načrti Sorosovih nevladnih terorističnih organizacij – s Hamasom na čelu. Zelo, zelo je vse to podobno vzponu nacionalsocializma, pa tudi komunizma.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine