0.3 C
Ljubljana
petek, 8 decembra, 2023

(PISMO BRALKE) Svete krave in teroristični napad na kmetijo

Piše: Frančiška Buttolo

Svete krave tako imenovanih nevladnih organizacij kulturnega marksističnega globalizma tudi že v Sloveniji?  To je zapis ob  terorističnem napadu neke leve  totalitaristično globalistične  svete krave iz ene od nevladnih organizacij na nič hudega slutečo kmetijo, da bi si zagotovila več denarja za svojo dobro plačano “službo”, v kateri ji ni treba delati. 

In ta sveta krava je samo ena od tisočev in tisočev podobnoih  “svetih krav” v Sloveniji. Koliko milijonov jih je na vsem svetu,  pa ve samo ljubi Bog. Državni proračun se ruši pod bremenom stroškov za njihovo vzdržavanje. Nekatere menda plačujejo različne leve mednarodne organizacije v tujini, ampak v resnici nihče ne ve, koliko mora tem organizacijam plačevati naša država. In tako oprani denar gre največkrat  za zmago levice na državnih volitvah, ki nato ustanovi še nove leve nevladne organizacije, in z velikimi obrestmi  poravna volilno pomoč že ustanovljenim nevladnim organizacijam oziroma njihovim članom – “svetim kravam” multikulturnega marksističnega globalizma. Izraz morda ni povsem točen, a sem ga uporabila, ker je najbolj razširjen in večini tistih,   ki se zanimajo za dogajanja v sedanji slovenski družbi, tudi najbolj razumljiv, čeprav je globalizem v resnici se v povojih.

Od vseh zapisov na številnih slovenskih portalih se me je najgloblje dotaknil članek dr. Žige Turka Začelo se je s kravami, končalo se bo z ljudmi. Avtor je poudaril, kako nevarna so lahko nekatera dejanja nevladnih organizacij.  Kako nevarna so lahko uvodna kriminalna dejanja levičarskih nevladnih organizacij v Sloveniji, ki razkrivajo, da utegnejo kmalu biti še hujša od marsikaterega  uvodnega dejanja  totalitarizmov, ki jih poznamo pod imeni fašizem, nacizem in komunizem.

Skoraj nemogoče je verjeti, da se bodo od centra moči oddaljenejše nevladne organizacije poslej lahko vzdrževale pri življenju tudi s čisto navadnim terorizmom. Sedanja multikulturna marksistično globalistična oblast v Sloveniji jim je očitno dala proste roke. Z zakonom je podprla tudi nevladne organizacije, ki podpirajo uničenje evropskega gospodarstva, še zlasti kmetijstva. Da bi čimveč Evropejcev nehalo uničevati ozračje, pa čeprav tako, da bi preprosto pomrli zaradi lakote in napačne prehrane, izdelane v podzemskih laboratorijih  multinacionalk. Kdor pa vsaj malo pozna in razume politični svetovni  globalizem ve, da mu v resnici ne gre  za podnebje, še manj pa za pravice živali, kot v primeru nedavnega terorističnega napada nevladnikov na neko kmetijo v Sloveniji. Za svetovno globalistično revolucijo gre. Pa čeprav bi me zdaj prav debelo pogledala kot kaka presenečena krava, ki jo je pred nekaj  dnevi  preganjala  glavna protagonistka zakonitega terorističnega  globalističnega ropa. Sam ljubi Bog nam pomagaj, kam smo že prišli!

Zakonit teroristični napad na kmetijo s kravami! Pa saj so še komunisti povedali, kdaj bodo prišli na kmetijo zaradi “rekvizicije”!  Ampak  komunisti v EU, najmočnejša skupina v vrhu te zveze,  bodo zelo zadovoljni –  in se bodo s podporo slovenski levici bogato oddolžili za to uslugo.

Ampak zdaj, ko je uspel rop na kmetiji, bodo v Sloveniji prav kmalu,  bo sprejet še protikmetijski  zakon o obvezni  uporabi v podzemnih  laboratorijih globalističnih multiinacionalk pridobljene moke iz črvov in ščurkov. Gotovo bodo spet teroristični napadi,   ker bodo z njimi globalisto osrečevali  vsemogočne,  denarja polne  globaliste v vrhu EU.  Kar na vsem lepem bodo vrgli  dimno – ali pa pravo –  bombo na kako gostilno, ker ni uvedla prodaje žemelj s polovico moke iz ščurkov. Pa bo vse zakonito.  Ker bo kaka parlamentarna vladna  večina, podobna sedanji, v velikem delu  sestavljena iz neuporabnih zasvojencev, jugonostalgičnih komunističnih fanatikov, za nikakršno pametno delo primernih propadlih kulturnikov in podjetnikov, ki niso imeli dovolj sredstev niti za stacionarni telefon. So se pa vsi ti pridno udeleževali Kučanovih partijsko udbovskih protestov med najhujšo epidemijo vseh časov, ter kričali, da virusa sploh ni, naj ne nosimo mask (“Maske dol!) in naj se ne cepimo. Samo zato, da bi Janševi nekomunistični vladi lahko očitali, da  ni preprečila velikanskega števila žrtev.

Da, resnično ni več mogoče dvomiti, da v Sloveniji boji vse bolj številnih levih nevladnih organizacij ogrožajo slovensko pravno državo, njeno demokracijo in celo sam obstoj. Ker je teh nevladnih organizacij z ogromnim številom uradnikov in tudi plačanih podpornikom, je zanje potreben vse večji delež iz proračuna države in proračunov občin. Le redke, najbolj radikalne, kakršen je institut 8. marec, ki ga vodi Nika Kovač iz znane slovenske oziroma jugoslovanske komunistične dinastije, se menda financira iz nedržavnih sredstev. Vprašati pa se moramo, ali prav ta nevladni inštitut ne stane nase drzave se največ, na primer s svojimi referendumi v politične namene.  Pa še to: dandanes so v modi vsemogoči  instituti  in akademije, čeprav gre pri številnih za vse kaj drugega kot za umsko delo, pač pa vsaj vsaj za nastopaštvo in častihlepnost, če ne za kaj še hujšega, za dobesedno roparsko druščino, ki bi se lotila kakršnegakoli kriminalnega dejanja, samo da bi se dokopala do denarja, s katerim bi ohranila svojo organizacijo in s svojim kriminalnim delovanjem  še dobro zaslužila.

Načelno za vse te nevladne organizacije velja – za eno bolj, za drugo manj –  da imajo že prav idealistično  lepe cilje, na primer za pravice vseh ljudi, vseh živali in celotnega človekovega  okolja (s poudarkom na podnebju). Žal pa se ti lepi  – ideali, takoj ko jih njihovi zagovorniki uveljavijo v vsakdanji praksi, spremenijo v čistokrvni totalitarizem, verjetno najhujši v vsej zgodovini, ker ima za cilj podreditev tem svojim – lepim – idealom kar vsega sveta, celotnega planeta Zemlja.

Že številni dokaj verodostojni družboslovci  jih uvrščajo ta najnevarnejši  totalitarizem vseh časov v sklop multikulturnega marksističnega globalizma. Vendar pa o tem –  globalističnem –  totalitarizmu, ne povedo prav veliko. Prvič zato, ker so družboslovci redko tudi verodostojni zgodovinarji. Drugič pa zato, ker objektivne družbene znanosti nimajo več praktično  nikakršne finančne podpore pri uresničevanju svojih znanstvenih projektov.  Na vsem svetu imamo skoraj izključno  levo družboslovno znanost (večinoma zaradi vpliva zahodnega, predvsem ameriškega, kapitala izključno v rokah bankirjev z levimi in komunističnimi nazori).

Nekaj je tudi – klub vsem pritiskom skrajne, nepopustljivo globalistične, levice –  v številnih zahodnih državah, tudi desnih družboslovnih ustanov, ki pa so (zaradi ogroženosti s strani leve politike) manj prepričljive. Takšne so na primer  razprave, ki so nastale na različnih krščanskih oziroma katoliških zahodnih univerzah. Poleg tega, da so zelo maloštevilne, skromno financirane in ze v načelu do marksizma ( v temelju ateistično nihilističnega)  v svojih pogledih predvsem moralistične, že skoraj enostranske. S tem se približajo desni ideologiji, kar pa  levičarji izrabljajo za neutemeljeno označevanje povsem sredinske, tradicionalno demokratične levice, s fašizmom, v Sloveniji na primer z “janšizmom”, ki v bistvu pomeni  protijugoslovanstvo, nasprotovanje komunizmu in Sloveniji v jugoslovanski ali balkanski zvezi.  Komunisti pa dobesedno sovražijo tako slovensko samostojnost kot demokracijo.

Poleg tega pa niti leve niti desne družboslovne vede, ki so zaradi digitalizacije vse bliže znanosti, predvsem zaradi prevladovanja statistik,  ne vedo povedati še nič določenega, razen tega, da je bliže komunističnemu totalitarizmu kot pa fašističnemu ali nacističnemu. Glavni podatki o grozljivih totalitarnih načrtih globalizma  z nevladnimi organizacijami v državnih vrhovih uresničevanja globalističnih idealov in z njimi povezane  politike, se vedno prihajajo iz  praktičnega ravnanja globalistov, se najbolj pa v primerih, ko je postal tudi čisto navadni terorizem legitimno sredstvo za  doseganje levičarskih globalističnih ciljev. Ni ga torej več terorističnega dejanja, ki bi bilo nesprejemljivo za doseganje ciljev globalističnega totalitarizma na teoretičnih osnovah multikulturnega marksizma. Med temi terorizmi je celo veliko zmanjšanje človeštva na Zemlji z  izstradanjem zahodnega prebivalstva, najprej tako, da bi mu uničili celotno gospodarstvo, razen tistega, ki bi ohranjali na oblasto multikulturne marksistične  globaliste.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine