24.1 C
Ljubljana
sreda, 17 julija, 2024

(PISMO BRALKE) Samo da ne bomo lačni…

Piše: Frančiška Buttolo

–  ali o sedanjih komunističnih revolucijah v svetu in doma, kjer že ima vso oblast Kovačeva, nekakšna  Devica Orleanska novega slovenskega stalinizma.

Danes (12.8.) zjutraj ob sedmih smo na radiu Prvem (ali radiu Golobnjak) slišali milo tožbo, da  največja mednarodna organizacija zaradi vojne v Ukrajini – in še nekaterih neljubih dogajanj v tej naši, že skoraj tako zelo lepo socialistični globalistični svetovni družbi – lakota ogroža skoraj petino človeštva.

Dobro, podatek je verjetno kar pravilen. Nikakor pa mi ne uspe razvozlati njegovega skrivnostnega sporočila. Ko je namreč, po dolgotrajnih neuspešnih poskusih ladji s tonami in tonami  koruze le uspelo izpluti iz ukrajinske luke, nihče ni hotel sprejeti njenega tovora. Ker je menda prispel v “lačno”  državo, ki ga je naročila, pet mesecev prepozno. Očitno so ukrajinsko koruzo kar hitro nadomestili z drugo oziroma z drugačno hrano, tako da država, ki jo je naročila, nikakor ne sodi med tisto veliko petino lačnega človeštva, vsaj ne tistega, ki strada zaradi vojne v Ukrajini.

Zaradi tega se številni sprašujejo zakaj  pa v resnici strada tolikšen del človeštva? Odgovora na to vprašanje v naših medijih  pa ni. Namesto tega pa je že ob osmih (danes, 12.8.) “eksplodirala ” novica iz ZDA, da Trump menda  ogroža svet z atomsko bombo. Zato so morale  ameriške varnostne službe čimprej  vdreti na  posestvo bivšega predsednika ZDA, tako zelo hitro, da so pozabile ljudstvu povedati, da imajo za to svojo “operacijo” (če se izrazimo po   Putinovo ob napadu ma Ukrajino) nalog in kdo ga je podpisal. Predsednik države je celo izjavil,  da o tem  napadu sploh ni bil obveščen. (Menda so, končno, ko so pregledali Trumpove zajete dokumente, le napisali nalog, da je bila preiskava nujna, zaradi Trumpovega morebitnega napada z atomsko bombo.)

Ampak, ni se mogoče znebiti vtisa, da so policisti  vdrli  v Trumpovo  “cesarsko” domovanje približno iz enakih razlogov, kot so boljševiki vdrli v ruski cesarski dvorec –  da bi imeli oblast komunisti.

Je končno komunistična revolucija zmagala tudi v ZDA? Zdi se, da je.

Zdajle, ko je ura 8 in 45 minut, pa bomo morda že ob poročilih  ob devetih  slišali v medijih, da je slovenska policija vdrla v stanovanje Janeza Janše in še nekaterih članov  njegove (janšistične oziroma fašistične) stranke ker  ogrožajo pretok migrantske delovne sile iz tretjega sveta preko slovenske odprte meje v države “jedrne” EU. Zaustavitev migrantske delovne sile na slovenskih – vsemu svetu odprtih – mejah pa bi v EU  lahko povzročila  tako hudo ekonomsko krizo, da v njej  ne bi mogli več sprejemati milijonske migrantske delovne sile in ji zagotoviti življenjskega standarda v skladu z mednarodnimi predpisi.  Torej – v EU je komunistična revolucija že povsem uspela.

Le kdo nam lahko zagotovi, da ne bo  – vsaj ob takšnih političnih razmerah, kakršne zdaj prevladujejo v državah z levičarskimi vladami – prav kmalu lačna dobra polovica človeštva. Nič zato! Saj bo ostala še polovica človeštva dovolj sitega, da mu bodo komunistični revolucionarji lahko odvzeli vsaj pol “porcije”. Do najbolj ranljivih moramo biti pač solidarni, mar ne, gospa plemenita Kovač, najbolje plačana štipendistka ameriških komunističnih  najbogatejših multimiljarderjev, kakih treh na vsem svetu? Upam, gospa plemenita Kovač, predsednica države Slovenije in predsednica njene vlade, da se zavedate, kako nevaren, težak mlinski kamen ste, ki potaplja Slovenijo na najgloblje dno izginotja, bridkega konca za vse večne čase. Seveda se zavedate, ampak Slovenija je za vas premalo, želite si namreč sodelovati tudi pri potopitvi EU, da bi bil vaš ves svet, seveda komunističen. Vaše nevladne organizacije, torej vse levičarske nevladne organizacije, tudi del verskih, so samo prikrita revolucionarna  komunistična vojska multikulturalističnih in globalističnih fanatikov.

Prosim, gospa plemenita Kovačeva, lotite se kakega bolj poštenega dela, bolj humanega, manj nevarnega za poštene ljudi, ki  ne morejo videti ali pa verjeti, kaj se v resnici skriva za vašo napol otroško, hinavsko človekoljubno  masko!  Ne norčujte se prav cinično iz slovenskih državljanov, ker že preveč ljudi ve, vsaj odkar je lani  zloglasna Erika vodila svojo  oddajo ( skupaj s POP TV) v železniškem muzeju. V tej oddaji je neka filozofinja povedala, da so komunistični boj v Sloveniji predali vam, ker ste učikovitejši celo od protestnikov in njihovih vodij. Torej, v vas res vidijo  – “oni” (globoka država) –  celo novega Kučana. Mi, državljani, pa kot nori hodimo na referendume in volitve, zmerjamo in hvalimo  kandidate, upamo v boljše vlade. Vi pa v resnici zmagujete s svojo otroško diabolično komunistično revolucijo, s katero nameravate Slovenijo dokončno “osvoboditi”. Ne, vi niste nikakršna globalistična Devica Orleanska. Vi ste samo navadna komunistična revolucionarka v rokah slovenske globoke države pod Kučanovim vodstvom.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine