9.8 C
Ljubljana
sreda, 28 septembra, 2022

(PISMO BRALKE) Protest proti poslanki Violeti, veliki, komunistični in jugonostalgični kulturni revolucionarki

Piše: Frančiška Buttolo

Vse, prav vse, kar očitate gospodu ministru za kulturo v sedanji slovenski vladi, je slabo izdelan ponaredek balkansko-komunističnih jugonostalgikov.

Tako, kot so ponaredek institucije, žalostno-smešni ostanki iz Titove  Jugoslavije, na primer še vedno krvavo komunistično društvo slovenskih pisateljev. Saj ugledni člani bežijo iz njega.

Trditve tovarišev iz opozicije, da je kultura pomembnejša od umetnosti, pa je ideološko še najbliže kitajski kulturni revoluciji sredi 20. stoletja.

Vi, leva koalicija, ste slovenski parlament spremenili v kulturni komunistično-vojaški štab, ki mu trenutno poveljuje neka fanatična ženska, željna političnega maščevanja, uničenja ministrstva za kulturo in rehabilitacije balkansko-komunističnih vrednot, ki bi Slovence spremenile v ponižne hlapce ponovne komunistične vladavine, prepleskane z marksističnim multikulturalizmom, v Evropi tako cenjenem…

Zato:  Vaša zmaga, leva koalicija,  bo smrt pod vojaškimi streli, zadnji smrtni udarec v hrbet slovenskemu narodu, pod pretvezo nujnih sprememb v slovenski  kulturi. Za vse to, leva koalicija, boste odgovorni, ste odgovorni, če ste sploh vsaj še nekoliko človeški.

Frančiška Buttolo, Ljubljana

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine