5.4 C
Ljubljana
ponedeljek, 11 decembra, 2023

(PISMO BRALKE) Prošnja Slovencem, naj se nikar ne vrnejo v kako novo Jugoslavijo

Piše: Frančiška Buttolo

Napisano 16. oktobra 2023, po poročilih ob sedmih zjutraj na javnem radiu. V njih smo izvedeli, da se je EU odločil – še najbolj s pomočjo slovenske leve politike – Balkan znova združiti v eno samo politično enoto ali regijo.

V njej bodo – očitno – vse šole, medije in druge javne ustanove ustanavljali po nareku EU, enako pa bo  tudi z vso politiko, notranjo in zunanjo. Slovenija pa je pri nastajanju te nove “regije” (nove Jugoslavije!) glavna pobudnica, glavna inštruktorica in prva država, ki praktično, naprimer kar zadeva medije, zdravstvo in odprtost mej za vse in vsakogar,   že deluje po principih bodoče, nove balkanske zveze, tako imenovane Jugovzhodne regije EU.

Zato vas prosim, dragi Slovenci, preden za vedno utihnem, duševno in telesno hudo utrujena, zato te prosim, draga moja domovina Slovenija, dragi moji rojaki, dragi vsi dobronamerni neslovenski državljani Slovenije,   vas lepo prosim le to, da se nikar ne vrnite v kakršnokoli balkansko zvezo ali novo Jugoslavijo. Saj si bo Slovenija  morda vendarle opomogla od vseh komunističnih pretresov in strahotah –  ne le v Titovem komunizmu, temveč tudi po osamosvojitvi (1991), ko polovica slovenskega prebivalstva trpi pod krvavim bičem Kučanovih  paravojakov v celih bataljonih tako imenovanih pripadnikov komunističnih in neokomunističnih nevladnih organizacij, pripravljenih na takojšnje – ali pa počasnejše – popolno uničenje  Slovencev, se zlasti pa narodno  zavednih.

To se dogaja zato, ker so  komunisti – v podzemlju –  v Sloveniji ohranili oblast tudi po osamosvojitvi.  Ohranili pa so jo  predvsem zaradi tega, ker je ves čas po osamosvojitvi  – bolj ali manj – slovensko politiko narekovalo Kučanovo komunistično podzemlje. Kadar  se mu je kak močnejši  politik upiral  – pravzaprav je bil takšen samo eden, Janez Janša – je moral v  zapor, je moral prenašati tako huda Kučanova  politična in povsem  osebna ponižanja, tako nečloveška in neutemeljena v kakršnikoli dokazani krivdi  tega slovenskega domoljuba, da bi Kučan za n “izum” in izvedbo vseh teh poststalinističnih  konstruktov lahko prejel celo najvišje  kagebejevsko državno priznanje. Morda pa ga je že, kdo ve.

Vso to komunistično  tiranijo je Kučanovo  podzemlje počenjalo    celo skupaj s številnimi vodilnimi Titovimi – slovenskimi in  jugoslovanskimi –  sodelavci, največkrat iz vojaških krogov,  zadnja leta pa z njihovimi potomci.  Nekaj Kučanovih sedanjih najzaupnejših prijateljev  pa je tudi iz vrst  tistih zakletih Jugoslovanov, ki so se –  kot “izbrisani” –  vtihotapili v vse pore vladajočih plasti v mladi slovenski državi, v prelepi  Sloveniji.

Ti komunisti in njihovi potomci  – kdo bi si mislil – tudi  Sorosovi neokomunisti, močno navdušeni za neko novo balkansko zvezo, so  zavzeli javne medije, tudi več privatnih, tako da so praktično vse slovenske politične  informacije v slovenskih medijih  naklonjene vsem poskusom popolnega Kučanovega popolnega  izničenja  slovenske samostojnosti  (“razstrelil je” Muzej slovenske osamosvojitve!) in  uničenja slovenskega naroda, predvsem s prilizovanjem EU in celo Vatikanu,  z odprtimi mejami za tisoče in tisoče  ilegalnih migrantov (večinoma muslimanov, podpornikov teroristične organizacije Hamas).

Predsednica države, Nataša Pirc Musar pa se plazi, z vso svojo politično nevednostjo in nesposobnostjo, po balkanskih političnih beznicah, da bi mešetarje v teh mračnih političnih  krčmah,  kjer občasno, posebno cenjenim gostom,  strežejo tudi čevapčiče iz mesnic  kavkaškega klana, v Sloveniji tako dobrodošlega, veliko bolj od katerekoli slovenske  domoljubne  (nacionalistične) organizacije, na primer kake slovenske narodne straže na nezavarovani južni meji Slovenije.

Vse to se dogaja samo v imenu čimprejšnje vključitve razdržavljene Slovenije, naše edine domovine  Slovenije, v neko novo balkansko zvezo,  očitno v takšno,   za kakršno si prizadevajo tudi v sedanji vladi, vladi dr  Roberta Goloba, sestavljeni skoraj iz samih nevladnih neokomunističnih organizacij, mdr. tudi tesno povezanih s teroristično organizacijo  Hamas.

Nič bolje ni niti v kabinetu predsednice države Nataše Pirc Musar, ki jo je predlagal, da bi jo izvolili  na to mesto,  prav sovražnik samostojne Slovenije in neozdravljivi  jugonostalgik  Milan Kučan. Da, predlagal jo je  tisti Sorosov – skoraj intimni – prijatelj, ki je omogočil ustanovitev na stotine protislovenskih (antinacionalističnih?!) marksistično globalističnih nevladnih  organizacij, tudi tiste – “kao” palestinske, ki bi – po enakem vzorcu kot Izrael – z vsem gorečim terorističnim srcem – pomagala uničiti tudi samostojno državo Slovenijo.

Da, da, vse to se dogaja v kabinetu tudi v kabinetu predsednika države  – seveda tudi skupaj z levim delom vodstva EU. Zato, dragi slovenski domoljubi, dragi vsi dobronamerni slovenski državljani, zlasti vse avtohtone manjšine, odločno zavrnimo vsakršno slovensko in evropsko namero, da bi se – kot  nekdanja socialistična republika Slovenija –   ponovno združili z  novo balkansko zvezo, imenovano Jugovzhodna regija EU. Slovenija ni balkanska in ne sodi na Balkan.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine