15.4 C
Ljubljana
nedelja, 16 junija, 2024

(PISMO BRALKE) Predlagam nagrado Angele Vode za boj proti totalitarizmom

Piše: Frančiška Buttolo

Zakaj Kučan in njegov klan uničujeta Slovence in Slovenijo? Neizpodbitno dejstvo je, da tudi sedanji, tako “prebarvani” kot tudi  odkriti komunisti,  vsi pod vodstvom Milana Kučana in njegovega klana, terorizirajo vso  Slovenijo.

Kučan s svojim klanom, ki v resnici vodi tudi sedanjo vlado pod vodstvom dr. Roberta Goloba,  pospešeno uničuje vse sestavne dele slovenske  družbe, zlasti pa zdravstvo, šolstvo,  slovenske družine  oziroma slovensko prebivalstvo. Slovence še najbolj  uničuje, dobesedno izganja iz svoje domovine, z “razpršenim”, kot ga imenuje Kučanova udba,   hudo  nasilnim naseljevanjem ilegalnih migrantov po vsej Sloveniji. Skoraj v vsakem kraju, že v vsaki vasi. S samo dvema  namenoma, da pod Alpami nikoli več ne bi bilo Slovencev, in da bi Kučanov klan s sprejemanjem čim večjega  števila teroristov, zlasti  z Bližnjega vzhoda in  iz Afrike, tudi čim več ZASLUŽIL. Za to bodo – tako kot do zdaj –  skoraj gotovo  poskrbeli predvsem  Sorosovi skladi in iranske banke.

Vse to  pa počne Kučan s svojim klanom tudi  še z nekim drugim namenom. To počne predvsem z namenom, da bi  z uničenjem Slovencev in Slovenije  preprečil PREPRIČLJIVO  ZMAGO vsem znanstveno neoporečnim  in verodostojnim zgodovinskim  predstavitvam najkrutejše resnice o zločinskem komunizmu v Sloveniji. Za zgodovino Slovencev gre. Za slovensko zgodovino gre.

Kučan in njegov klan hočeta, da Slovenija čimprej propade. Tako ne bo zaživela in se razširila po vsem svetu resnica o   uničevalnem komunizmu v Sloveniji. Zato ni Kučanu in njegovemu klanu nikoli dovolj  ilegalnih migrantov, če je le mogoče, najhujših teroristov, trenutno celo najhujših  klavcev otrok v napadih teroristične organizacije Hamas.

Tako si Kučan s svojim klanom prizadeva, da bi ostalo svetu prikrito   celotno komunistično revolucionarno načrtovanje uničenja Slovencev med drugo svetovno vojno in po njej. Kučan bi rad prikril zgodovinsko neizpodbitno resnico o  načrtnem  –  teoretično,  sistematično in  praktično izvedenem   genocidu nad vso slovensko  nekomunistično politično opozicijo. Kučan hoče prikriti  – po leninističnem in  stalističnem revolucionarnem vzorcu  izvedeno revolucijo v Sloveniji –  prav v času, ko je tudi v Sloveniji  najbolj divjala druga svetovna vojna. Genocid so komunisti izvedli   skoraj nad vsem premožnejšim meščanstvom, skupaj z vso – tudi liberalno in katoliško –  inteligenco, tudi  nad vsem premožnejšim  kmečkim prebivalstvom.

Zato zdaj Kučan prav besno  raznaroduje Slovenijo. On, Kučan,  vodi vlado dr.  Goloba, ki je njegova – prav usmiljenja vredna – puhloglava lutka.  Na primer, celo na skorajšnjih  volitvah v parlament EU bodo, po Kučanovi volji,  zmagale tiste stranke,  ki so – da bi privabile čim več potencialnih kriminalcev  –  za te volitve vsilile  politično nesprejemljiva  referenduma o svobodnem ZASTRUPLJANJU nemočnih starčkov in zlasti mladoletne mladine. Prvih z evtanazijo, drugih pa s halucigenimi drogami.Gotovo je Kučan s svojim krogom, uničevalcem Slovencev in Slovenije, to dovolil, ali pa celo predlagal, samo da bi Slovence čimprej “pobralo”.

S tem se ujema tudi predvolilna nagrada Niki Kovač nekega mračnega  sorosovskega,  prav   obskurnega sklada  (gotovo tudi  Slovenija meče denar skozi okno, ki nazadnje pristane v njem!).  Navsezadnje je Nika Kovač hčerka vidnega člana Kučanovega klana,  torej Kučanova bojevnica za pokončanje čim večjega števila še nerojenih človeških bitij  –  zlasti v Sloveniji, pa tudi v vsej EU. Tako smo dobili  skoraj nobelovko, ki mirne duše, če jo sploh ima,  ne bi dovolila, da bi se rodil niti  en sam slovenski novorojenček. In Kučan jo bo še bolj nagradil. S Sorosovo  pomočjo, ki je Slovenijo gotovo stala že vsaj kaki dve milijardi (verjetno tudi iz proračunskih sredstev za zdravstvo in dolgotrajno oskrbo), bo Kučan izbrisal Slovence in  Slovenijo, s tem pa tudi  preprečil obstoj slovenske zgodovine in zgodovine Slovencev.  Zapisi z dokazi o slovenski tragediji  – o koncu Slovencev in Slovenije, se bodo poslej pojavljali samo v tuji zgodovinski vedi in znanosti. Slovenske zgodovine zaradi izginotja Slovencev  ne bo več.

Zato so zaman vse vrste “ohranjanja spomina”  na žrtve komunizma v Sloveniji. Slovencev je namreč v Sloveniji vse manj, jih je že zelo malo.  Prevladujejo pa različni priseljenci. Aktivisti za “ohranjanje spomina”  vse to dobro vedo, vendar jim Kučan dovoli, da nekoliko razelektrijo kako hujšo zahtevo posameznikov ali skupine Slovencev po resnici in pravici v zvezi s komunističnimi povojnimi poboji. Vsi Kučanovi aktivisti za “ohranjanje spomina”  neprestano kritizirajo vse tiste, tudi mene, neolikane in “primitivne” nezadovoljneže, ki ne zmoremo niti toliko kulture, da bi ljubili tudi Mačke, Kučane, Kidriče  in druge barbare, kot “mati ljubi vse svoje otroke”. Zato ni čudno, da so vsi aktivisti za “ohranjanje spomina” visoko kulturni, zgled leporečja in olike.   Zato je  vse več kolikor toliko koristnih aktivnosti  za vse te aktiviste, kot tudi za Kučanovo udbo na vseh mogočih področjih,  povezanih s tem silnim “ohranjanjem  spomina” in zdravljenjem slovenskih občutljivih  src.

 Resnica pa je takšna:

Samo navadno arheološko kopanje in raziskovanje. To je vse, kar je Kučan dovolil strokovnjakom, ko se je s svojo najožjo udbovsko “elito”  – večinoma potomcev za komunistične poboje oziroma genocid najbolj odgovornih komunistov –  najbrž pod prisilo kake zahodne države ali pomembne organizacije, moral odločiti za razkritje skoraj 700 tajnih morišč. Gotovo pa jih je okoli 1000.

To, kar je dovolil Kučan, je grozljivo. Ena sama  – ledeno hladna – ARHEOLOGIJA. Kot da arheologi odkrivajo egipčanske mumije, je potekalo njihovo   “raziskovanje” še skoraj svežih morišč. Brez enega samega cveta,  brez ene same sveče, brez ene same solze, moj Bog!

Tako je potekalo arheološko srečevanje strokovnjakov s posmrtnimi ostanki žrtev komunističnih pobojev po končani drugi svetovni vojni. Kot da gre za arheološko delo v egiptovskih piramidah. Pa vendar so bili med žrtvami tudi naši stari očetje, naši strici in drugi  sorodniki. Grozno!  In  vendar je prav  to  RESNICA o slovenski srčni kulturi. Film o izkopavanju posmrtnih ostankov žrtev komunistov, ki smo ga sinoči (17.5.2024) gledali na eni bolj desno-sredinskih televizij, je bil verodostojen. Odličen. Srčne kulture in sočutja  do žrtev komunizma med Slovenci  preprosto – ni.

Morda se zdi, da je  kulture do teh žrtev  zadnja leta precej več,  še zlasti  pa sočutja (čeprav največkrat  odbijače osladnega, že skoraj vsiljivega) tudi v Kučanovem klanu, ne le pri  različnih civilno-družbenih  aktivistih, še posebno ob srečanjih v spomin na komunistični teror. Pa ni tako.

Vsa ta srečanja so doslej potekala, da, prav vsa, razen tistega v kočevskem gozdu –  že skoraj svetem –  kmalu po osamosvojitvi,  brez  Kučanove prisotnosti.   Končno pa  je zadnje spominsko srečanje (16.5.2024), s šopki poljskega cvetja in s prižiganjem sveč v spomin na  žrtve komunističnih pobojev sredi Ljubljane, s svojo prisotnostjo počastila celo gospa Kučanova tajnica. Vsa druga srečanja so se dogajala   daleč od  Kučana,  in še dlje od vseh  pravic za žrtve komunistov in tudi  potomcev komunističnih žrtev.

Pa vendar se   “ohranjanje spomina” na žrtve komunizma  počasi  širi, ampak ne v najširši  zavesti slovenskih državljanov, tudi ne v tisti slovenski  zgodovinski vedi, ki velja za uradno in edino primerno za pisanje učbenikov, temveč v nevladnih organizacijah, ki v resnici zadržujejo  izbruhe tragičnega nezadovoljstva s komunizmom v Sloveniji že vsaj  od leta 1941. Verjetno pa že od prej, od 1939, ko so komunisti izključili iz svojih vrst feministko Angelo Vode, ker se ni strinjala s paktom Hitler- Stalin. Ampak še vedno ni v Sloveniji  nikogar, ki bi predlagal podeljevanje nagrade Angel Vode vsakoletnemu najboljšemu borcu ali borki za boj proti kateremukoli  totalitarizmu. Da se ne bi več dogajale Hude  jame in podobne tragedije. O meni, ker to nagrado zdaj predlagam, pa bodo govorili, da se mi je zmešalo. Pa naj me obsojajo. Dolgo me ne bodo več, ker sem resnično že v letih.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine