4.2 C
Ljubljana
ponedeljek, 11 decembra, 2023

(PISMO BRALKE) Povečanje naročnine – predavanje medijskih veličin o nujnem povečanju prispevka za javni radio in televizijo

Piše: Frančiška Buttolo

Slišala sem, med reklamnimi oglasi  na radiu Ognjišče, danes (13. 11. 2023)  okoli 9. ure zjutraj, da bodo ta teden predavale o  medijih v sedanjem času neke najbolj super javne osebe.

Kot zvezda vseh medijskih zvezd v Sloveniji pa se bo na tem, močno rekamiranem predavanju,  tudi med najbolj verno katoliško publiko na radiu Ognjišče (ker v sili slovenski  sestradani marksistični lev – domnevno zaradi multikulturnosti –  še muhe žre), predstavila  predstavila tudi z neka “gospa” tovarišica, ki je zdaj “taglavna” na slovenski tv.

Vsaj po Štefančiču je ta  jugonostalgična in hamasovsko zadrta sovražnica “janšizma” oziroma tradicionalne demokracije v Sloveniji, in  prav tako samostojnega demokratičnega Izraela, da, vsaj po Štefančiču, kot vse kaže, je ta primadona slovenske krvave operete, v resnici jedra slovenske partijske diktature  od 1941 pa vse do danes,  njena visokost  lady Hamasović.

Gotovo, prav tako po Stefančiču, je prav ona  “naša je..no” super prva dama jugonostalgične televizije Slovenije (tudi hamasovske levice v EU –  in tudi, seveda, največja slovenska  podpornica  Hamasa v  Gazi.

Navsezadnje, saj je prav ona, lady Hamasović brezobzirno in brez osnovnih manir revolucionarila na slovenski tv, da, prav stalinistično,  o čemer  “narod naš dokaze hrani”. Da, prav ona  imela pred leti intervju z neko izraelsko ministrico na takšen – super –  žlahten medijski način, da smo na ekranu skoraj ves čas videli le gostjo, gostiteljica pa ji je zastavljala vprašanja od nekod iz nevidnega ozadja.  Menda je bila skrita v enem od marksistično terorističnih rovov pod televizijsko zgradbo. Prav rad bi vedel, vsak naš državljan, kaj vse se se skriva v rovih in jamah pod slovensko televizijo. Morda celo slovenska paravojska, v resnici  tista prava slovenska  vojska, ne pa Šarčeva  iz resničnostne nadaljevanke. In kdo tej paravojski poveljuje, tudi to bi bilo zanimivo vedeti. In tudi to, ali  prav ta vojska v resnici vodi slovenske javne medije.

Pa še to vprašanje je pomembno, ali bo dvig naročnine za javi radio in televizijo v bistvu davek za to paravojsko.

Ta teden bodo torej predavali nepoznavalcem slovenske največje javne medijske hiše, z največjim številom “naših je..nih” marksističnih jugonostalgikov (še vedno citirano po izjavi veleuma na javni tv, gospoda Stefančiča), naših neizprosno požrešnih in nadutih,prav brezsramnih,  marksističnih oderuhov vseh, prav vseh državljanov, še zlasti vseh najrevnejših, že skoraj polovice prebivalcev Slovenije.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine