16.1 C
Ljubljana
sreda, 21 aprila, 2021

(PISMO BRALKE) Pomembna je srbska mafija, ne mediji – kriva pa je Kučanova globoka država

Piše: Frančiška Buttolo

To, kar se dogaja v odnosih med predsednikom slovenske vlade in EU oziroma ES, nima nič skupnega z mediji. Mediji  so samo tista sekira, s katero hoče slovenska globoka država obglaviti sedanjo oblast. Prepričana sem, da bo krvnik medijsko sekiro prav kmalu zamenjal za pravosodno, tako kot pred vsakimi volitvami. Predsednik vlade, gospod Janez Janša bo takrat vsaj obtožen, morda pa še kaj več. Medijski pogromi pa služijo le njegovi splošni  stigmatizaciji, da se – tokrat drugače, kot se je godilo vedno doslej – ljudstvo ne bi zavzemalo za njegovo izpustitev. Globoka država bo imela tako zelo lahko delo.

ZLASTI BALKANSKI PRISELJENCI, ŠE NAJBOLJ SRBSKI, PONOSNI NA NEKDANJO KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO, PA SE PRIPRAVLJAJO NA USTANOVITEV LAŽNE DEMOKRACIJE V SLOVENIJI. PO ZGLEDU NAJHUJŠIH MAFIJSKH DRUŽIN. KAKŠNI SLOVENCI DODO IMELI V TEJ MAFIJSKI DEMOKRACIJI ŠE KAR POMEMBNO VLOGO, SEVEDA VLOGO IZDAJALCEV SLOVENSKEGA NARODA, PA JE VIDNO ŽE ZDAJ. TO SO DESNI MEDIJI RES DOBRO POKAZALI. ZA PRAVE MAFIJSKE DRUŽINE GRE, V SLOVENIJI IN V SRBIJI.

Da v resnici ne gre za problem z mediji, je že nekaj časa jasno. Balkanski priseljenci hočejo prevzeti oblast za vsako ceno. Povsem jasno pa je to postalo takrat, ko je dr. Hribarjeva obtožila gospoda Janšo, da je – posredno – kriv tudi za  tragedijo v Srebrenici. Ni kaj, zelo bojevita dama, srbskega porekla. Podtika nam srbske zločine v Bosni.

EU pa je vsa srečna, ker imajo njeni nerazgledani aktivisti, nekakšni hipijevski borci za človekove pravice, nekaj novih problemov, malo več dela. Mi pa nimamo dovolj cepiva, revščina prihaja, mladi bežijo, Srbi pa se pripravljajo na prevzem politične oblasti. Na skoraj vseh drugih področjih jo namreč že imajo. Tudi politično, ampak za zdaj še pretežno v okviru Kučanove globoke države.

Objavljen ta članek verjetno ne bo, ker je protiokupatorski in zaradi tega rasističen, nestrpen do priseljencev  –  sploh fašističen. Slovenci, ki nismo imeli svoje države, pa komaj čakamo, da bo prišel kak nov gospodar. Pa na bič ne sme pozabiti, ker se nekateri Slovenci ne znajo ponižno vesti.

Frančiška Buttolo, Ljubljana

Zadnje novice

Sorodne vsebine