23.9 C
Ljubljana
ponedeljek, 24 junija, 2024

(PISMO BRALKE) Po čisti vodi in čistem zraku še referendum za ČISTI denar?

Piše: Frančiška Buttolo

Bo končno vendarle referendum  tudi za čisti denar ljubljanske mestne občine in za nevladne organizacije, ki jih podpira svetovni bankir Soros?

Lepo bi bilo, pa tudi  koristno  da bi čimprej imeli –  po referendumih za čisto vodo in čist zrak – še tretji referendum Nike Kovač, tokrat za čisti denar ljubljanske mestne občine. Ampak vse kaže, da ga ne bo, ker je ime gospoda župana Zorana Jankovića že samo po sebi garancija, da je denar ljubljanske mestne občine čist kot solza, tako čist, kot bo vedno in za večno tekla čista voda iz ljubljanskih mestnih pip, kljub izgradnji problematične kanalizacije C0.

Da, da, v Sloveniji gre vse po poštenih in znanstvenih usmeritvah. Tudi po katastrofalnih poplavah. Če ljudje ne vedo, kam gre denar, jih ne boli. Politika pač, kot se spodobi v sodobni moderni in odprto  družbi. Še zlasti kar  zadeva  uveljavitev  Sorosove odprte družbe v Sloveniji, si – pretežno sorovski – vrh oblastnikov v  EU lahko samo oblizne vseh deset prstov na rokah, tako lepo gredo v cvetje in klasje vse Sorosove usmeritve v popoln izbris evropskih narodov in njihovih kulturnih identitet.

Evtanazijo, kastracijo, sterilizacijo in evtanazijo je  sorosovska  propaganda za  odprto družbo v multikulturni Sloveniji tako uspešno uveljavila, da se temu čudi še sam Soros. Sploh ne verjame več gospodu Kučanu, da je Slovenija, odkar smo se osamosvojili, preveč nacionalistična, še zlasti na desnici. Ne, ne verjame Soros našim nevladnikom, da jih močno ogroža slovenski janšizem. Jasno,  ko pa –  povsem neovirano –   kot švicarska ura z neustavljivo natančnostjo delujejo vse Sorosove nevladne organizacije –   Srebrna nit, Mirovni inštitut, inštitut  8. marec in zadnje čase  tudi medijska klavnica  RTS.  V vseh naštetih podružnicah strank Svoboda in Levica je  samo najodličnejša,  prav vrhunsko izbrana družba, z velikim številom eminentne mafije iz globoke države. V vseh teh odprtodružbenih okupatorskih gnezdih je ena sama – prav fašistično ali komunistično totalitarno zadrta elita. Da,  večinoma so potomci najzvestejših Titovih komunistov in udbovcev. Takšna je slovenska odprta družba, pravzaprav neokomunistična družba, ki jo vodijo slovenski in tuji milijonarji, in verjetno tudi že milijarderji, s trdnim komunističnim prepričanjem,  po ameriškem in novem zahodnem   zgledu največjih levičarskih oblastnikov.

V Sloveniji je gotovo najsvetlejša Sorosova in Obamova zvezda odprte družbe, prav po  nosferatovsko našminkana odprtodružbena sufražetka ali feministična revolucionarka Nika Kovač, direktorica instituta 8. marec. Od nedavnega pa je “ta glavna” tudi v  slovenski pedagoški stroki, menda domačem, družinskem fevdu.

O njej, kot je slišati po nevladniških hodnikih, na FDV,  zadnje čase, ko je kokain za osnovnošolce – “žal” – predrag,  že pišejo  doktorate. V vseh wikipedijah bo kmalu pisalo, da je  akademikinja  drr. Nika Kovač pionirka  slovenske odprtodružbene  pedagogike v teoriji in praksi. Pisalo bo,    da brez  uveljavitve njenih  teoretičnih izhodišč kastracije in sterilizacije slovenskih otrok, v  Sloveniji  nikoli ne bi imeli največ transspolnih  oseb v EU. Po njeni zaslugi pa da je bil v parlamentu sprejet tudi dopolnilni zakon o ženskih kvotah, ki zahteva, da bo morala biti vsaka druga ženska v obveznih ženskih  kvotah nasprotnega spola, da torej ne bo ženska, temveč transspolni moški, ali kaj?

Kaj naj še rečem o – spoštovani – odprtodružbenici Niki Kovač? To, da v meni zbuja strah in gnus. Pri večini Slovencev, ki jih v Sloveniji skoraj ni več, pa predvsem hlapčevsko pokornost in priliznjenost.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine