31 C
Ljubljana
četrtek, 24 junija, 2021

(PISMO BRALKE) Odmev na članek o policijski represiji proti Blažu Zidarju

Hvala Demokraciji, ker nas seznanja s problemi na meji in s ponižanji, ki jih mora trpeti zavedna slovenska družina Zidar.

 

Naše državno vodstvo, z njim pa velik del Slovenije, je skoraj neozdravljivo bolno. Multikulturna socialistično globalistična steklina sili našo politično elito v nečloveški bes, da napada vse in grize, kar je slovenskega, še najbolj pa slovensko družino, osnovno celico slovenske družbe.

Ne, ne smemo jim prizanašati. Tako, kot smo se uspešno zavzeli za malega fantiča, da bi ozdravel, tako se moramo zavzeti za našo domovino, za Slovence in Slovenijo. Še zlasti takrat, ko se nad nedolžne ljudi, kakršna je na primer Zidarjeva družina, spravljajo stekli politični potomci najhujših komunističnih zločincev. Potomci tistih, ki se jim ni nikoli smelo soditi, ker so bili pač na oblasti, seveda totalitarni. Ker pa so ti zločinski očetje zagotovili tudi svojim potomcem popoln monopol nad kakršnimkoli kriminalom, še zlasti v slovenskih medijih (s strašno komunistično essovsko FDV, kar je vidno zlasti na televiziji in radiu, ti razvajeni potomci mislijo, da jim je dovoljeno vse. Še veliko več, kot je dovoljeno ljubljanskemu županu in njegovim najdražjim (dobesedno!).

Zakaj moramo tako varovati njihove osebne podatke? Ali predvsem zaradi tega, da državljani ne bi videli, kako so potomci najhujših vojnih komunističnih vojnih zločincev v resnici še slabši od svojih prednikov? Ti so vsaj skušali prikriti svojo sramoto z ljubeznijo do domovine in pravičnosti. Njihovi mizerni sinovi in vnuki, pa si z rokami v žepu “po najlepšem mestu na svetu” posmehljivo požvižgavajo pesem, da naj se jim j..e Slovenija, ter pišejo ovadbe, ker branimo svojo mejo. Svojo mejo, ne afriško in ne kitajsko. Sramota, naženimo vendar to zločinsko drhal, ki nima ne pameti ne srca, samo denar zna krasti.

Hvala Demokraciji, ker je razkrila ta pereč problem. Ta je danes njen najboljši članek.

Frančiška Buttolo, Ljubljana

Pripis uredništva: članek si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine