1.2 C
Ljubljana
nedelja, 29 januarja, 2023

(PISMO BRALKE) Očitno je SDS že močnejša od Svobode, zato jo dr. Golobu pomaga rusiti NSi

 

Piše: Frančiška Buttolo

 

Ognjišče ni krivo, da ima stranka SDS, ki jo vodi največji slovenski državnik po generalu Maistru, tako veliko poslancev in toliko podpore svojih volivcev, da že ogroža razpadajočo Svobodo. Pa vendar je Ognjišče objavili zavajajoči prispevek, prav zahrbtno nevaren napad na g. Janeza Janšo.

Seveda, Ognjišče tudi ni krivo, če mora tako strašno prosjačiti. Če mora objavljati tako strašno izdajalsko desne članke, kot je bil zadnji, menda Čakšev (?) iz Domovine.

Ampak, bolje Janšev “rat” s Kučanom, kot “pakt” NSi z dr. Golobom! Kaj šele Logarjev pakt z vso Golobovo sedanjo koalicijo!

SDS in Janšo je na tem referendumu podprlo več kot 40 odstotkov volivcev, ki so se udeležili volitev. NSi pa je podprla Golobove, finančno krepke tajkune. Zdaj vsaj vemo, zakaj Ognjišče od jutra do pozne noči samo, prav nevljudno, skoraj nasilno in povsem neprimerno, vse prej kot diskretno, kot se spodobi,  p r o s j a č i.  Komunisti dr. Goloba bodo morda  NSi velikodušno obdarili, da si bo Ognjišče lahko vsaj malo odpočilo. Ali pa tudi ne, ker denar ne bo za siromake, kot je vedno z denarjem, ki ga dajo komunisti. Nikoli ni  za siromake, temveč  za v žepe določenih – komunističnih – izdajalcev na desnici, tokrat verjetno vidnih  članov NSi. Res gre pri objavi zadnjega članka iz Domovine samo za mnenje njenega urednika, a prav gotovo za zelo dobro plačano mnenje, prej ali slej. Pa še bolje bo.  Seveda, Ognjišče ni krivo, če mora tako strašno prosjačiti.

 

Frančiška Franca  Buttolo

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine