14.3 C
Ljubljana
četrtek, 13 junija, 2024

(PISMO BRALKE) Nova24tv je simbol padca samostojne Slovenije in dokončne zmage Kučanovih komunistov

Piše: Frančiška Buttolo

Kakorkoli, dogajanje na televiziji  Nova24tv ni nikakršno naključje. Zastavlja pa se vprašanje, ali ima v tej, umazani preiskavi, večjo vlogo maščevanje užaljene in užaloščene   družbenopolitične profesionalne sodelavke  javne televizije, ali umazano intrigantsvo  frustriranih gospodov iz SDS, ker jih je Janša menda zavedel v nacionalizem, nato pa prikrajšal za sijajno politično kariero v Kučanovi komunistično partijskih vladah. Skratka – kot vse udbovske oziroma komunistične “montirane”  policijske preiskave in procesi – je tudi zadnje preiskovanje “skrajno”  desne televizije (dovolj desne, da je montirani proces še mogoč) napad na – izključno – Janeza Janšo. Verjetno po naročilu levega dela EU, ki ga v tajnosti vodi  predsednica njene komisije. Saj ves svet ve, da Janšo sovraži skoraj tako, kot ga sovraži Kučan. Volitve v parlament EU pa do tik pred vrati. In SDS ankete  kažejo    tako dobro!  Zato je bila za komuniste preiskava na televiziji Nova24tv nujna.

Druga pomembna stvar v zvezi s to policijsko  “racijio”  pa je slovensko priznanje Palestine prav zdaj.  Zdaj, to je jasno kot beli dan, da bi še bolj učinkovala slovenska  podpora izključno  mednarodnemu terorizmu, v prvi vrsti Hamasovemu, milijonski muslimanski mednarodni vojski, ki ima svoje bojevnike tudi v Sloveniji, tudi v vsej EU. Več tisoč, skoraj že v vsaki vadi v EU, tudi v  slovenskih.

Da je res tako, najbolj dokazuje prav slovensko skorajšnje priznanje  palestinske države. Slovenski komunisti, torej zlasti tisti njihov del, ki je zbran okoli Milana Kučana (od sedanjih oblastnikov zlasti N. Pirc Musar in dr. Golob). Kučanovi komunisti to počnejo  zavedno, načrtno in v veri, da bodo oživili komunizem pod Alpami, pa čeprav brez slovenskega naroda,  temveč s pretežno muslimanskimi – balkanskimi in bližnjevzhodnimi priseljenci.

Nad vizijo navidezno  multikulturne,  v resnici pa muslimanske in pomuslimanjene Slovenije, so Kučanovi komunisti tako močno navdušeni, da so odprli  slovenske meje  celo vsem   najhujšim  teroristom in drugim kriminalcem, samo da bi v Sloveniji neizprosno pomuslimanjevali. Zato, ker Kučanovi komunisti smrtno sovražijo Slovenijo, še najbolj pa kot samostojno in suvereno državo.

To, prav satansko, brezizhodno nepopustljivo sovraštvo – javno in prikrito  –  slovenskih  komunistov do Slovencev  in  Slovenije pa –  seveda – ni nič novega. Saj so komunisti v Titovi Jugoslaviji, potem ko so leta 1945 s krvavim  nasiljem  prevzeli oblast,  iztrebili vso   slovensko gospodarsko, znanstveno in kulturno elito in se polastili njenega imetja, češ da ta elita ni bila  prave, “proletarske rase”. V resnici pa so jo pokončali  zato,  da ne bi ogrožala komunističnih zločincev   na njihovem totalitarnem prestolu. Samo zato. Pa naj mi slovenski akademiki,  z vsemi potrebnimi lažnimi dokazi,  da so historiki, oprostijo.

Njihova “velika historična”  dela o zasluženi zmagi komunističnega zla  z uničevanjem Slovencev v Jugoslaviji,  po osamosvojitvi 1991 pa celotnega  slovenskega naroda in  samostojne Slovenije, so tudi samo del komunističnega  – absolutnega – zla, njegov najbolj beden del, ker kaže na peklensko izprijenost, prav sprevrženost, podkupljivega  uničevanja –  ne le Slovencev, temveč tudi ene od temeljnih humanističnih ved, zgodovine. Zaradi česar so komunistični  zgodovinarji tudi največji uničevalci slovenske kulture. Pri tem jim pomagajo tudi nekateri “kulturni delavci”, celo pravi umetniki, ki  – tako kot vsi drugi komunisti – Slovence sovražijo in grdo izkoriščajo na vsakem koraku. Kajti sedanja komunistična  elita ni več – staromodno –  samo partijska, temveč prav malomeščanska in vse pogosteje – da je to komunistično absolutno zlo še bolj peklensko brezizhodno –  celo  krščanska. Saj smo ustanovili neko vseposvojitev, ki  – zavedno, ali pa prav pretkano hote – do konca podreja Slovence komunistični ideologiji in oblasti. V povsem napačni veri, da bodo potem komunisti do vernikov in nekomunistov popustljivejši. Resnica pa kaže, da komunist Janković niti v sanjah ne bi dovolil pokopati na ljubljanskem pokopališču niti enega samega kristjana, ki so ga kmalu po koncu vojne na ljubljanskem območju ubili komunisti. To, da  bi dovolil pokopati več kot tri tisoč – večinoma vernih  – povsem nedolžnih žrtev komunizma v istem času  v okolici Ljubljane, pa   bi imel komunist Janković za zločin prve vrste in povsem nekulturno dejanje.  Toliko o slovenski spravi, slovenskem narodu in Kučanovih komunistih. Da, za absolutno zlo gre. Za tisto zlo, ki se mu, Slovenci, oslabljeni že v prvi Jugoslaviji,  nismo mogli izogniti. Obe Jugoslaviji sta Slovence dokončno izbrisali z zemljevida sveta.

Tudi peščica Kučanovih slovenskih komunistov  v Kučanovem klanu  je vse manjša, že  nekaj časa je v njej glavni Janković in še nekateri priseljenci in tujci. Od tujih  je najpomembnejši Soros, uničevalec zahodnih kultur, pa tudi najhujši, verjetno še hujši od Hamasa (ker ima Soros  neizmerno  finančno  moč že po vsem svetu) SOVRAŽNIK IZRAELA).

Resnično, najprej  je bil Kučan  največji nasprotnik samostojnosti Slovenije, po osamosvoji pa   najhujši in najbolj nevaren sovražnik samostojne in suverene  Slovenije in Slovencev. Tu ni mogoča nikakršna sprememba.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine