30.7 C
Ljubljana
sreda, 19 junija, 2024

(PISMO BRALKE) Nika, slovenska – hollywoodska – zvezda vodnica slovenskega naroda v bedo in propad

Piše: Frančiška Buttolo

Danes v vseh medijih buri duhove največja slovenska neokomunistična in feministična političarka Nika. Menda pomeni fantastični uspeh za Slovenijo Nikina  – pregrešno draga –  hollywoodska  propaganda pred volitvami v EU  na najvišjem nivoju, med samim  podeljevanjem oskarjev v Hollywoodu. Seveda pa marsikoga zanima, kdo jo je v resnici plačal. Kajti znano je, da na tej veleprireditvi ni nič zastonj, vse pa je vrtoglavo drago, tudi politični slavospevi, ali pa porazne kritike.

Nika je imela pri podelitvi oskarjev v Hollywoodu – vsaj uradno –  velikansko reklamo, ker ji je uspelo, da je v Sloveniji menda najmanjša rodnost, verjetno kar na vsem svetu.  Slovenske ženske je Nika razsvetlila, da je otrok v trebuhu del ženskega – samo – telesa, tako kot nohti na prstih in lasje na glavi. In slovenske ženske so jo razumele. Razumele  so, slovenske ženske,  da si  nohte,   lase in otroka lahko odrežejo,  če hočejo, to je namreč  njihova – že skoraj ustavna – pravica, če jim je drago,  tudi vsak teden.

Čestitke. Pa še zahvala tistemu, ki je to reklamo o Nikinih feminističnih uspehih, o uspehih  najbolj totalitarne in nestrpne   slovenske skrajno  leve političarke – tik pred volitvami v EU, pa čeprav je bil  prav mastno plačan. Samo upamo lahko, da ni bil ta “štos” plačan s kakim opranim denarjem iz  mamilarskih kartelov, ki večinoma podpirajo zahodna  marksistična gibanja pod krinkami levih nevladnih organizacij, ne pa z denarjem, ki bi ga v Sloveniji morali uporabiti za pomoč revnim slovenskim otrokom. Za pomoč velikemu številu revnih  učencem iz  nižjih razredov osnovnih šol, ki jih lahko –  blede, utrujene, slabo oblečene in prepuščene samim sebi – srečujemo na natrpanih  predmestnih avtobusih, na blatnih poteh in nevarnih cestah, po katerih  se – včasih tudi po uro in več  –  vračajo iz šole proti domu.

V lagodno življenju naše najuspešnejše političarke Nike ni prostora, za vse te otroke. Ona se zaletava samo v še nerojene.  Ona je plačana samo za čim uspešnejše zmage nad  še nerojenimi otroki.  Tako si pač služi sladki, sladki kruhek. Pri vsem tem pa se še prav grdo pretvarja, da nima s politiko ničesar. Pa je tipični primerek pogoltnega krvosestva novih komunistov. S  slavljenjem zmanjševanja slovenskega naroda se te neokomunistične pošasti dobesedno kopičijo po različnih levih nevladnih inštitutih, polnih   krvavega denarja, skoraj vsega pridobljenega iz ilegalnega trgovanja z mamili, z orožjem, s telesnimi deli in z belim blagom oziroma z ilegalnimi begunci. Da ni čisto tako? Potem pa račune na mizo!  Tudi natančne podatke, kdo vso to skrajno levo nevladniško bando – doma in v tujini – PLAČUJE!

Da je vse skupaj še bolj  strašljivo,  lahko kmalu pričakujemo da  bo Sloveniji uspelo predlagati za Nobelovo nagrado našo “vrlo”  predsednico države. Zato, ker  je uspešno pomagala  tudi v Sloveniji, zelo zaostali in konservativni državi, uveljaviti zakon o evtanaziji. In vsa Slovenija bo presrečna, ko bo  predsednica države, prejela nagrado za MIR, za večni –  evtanazijski – mir. V obrazložitvi  njenih zaslug za mir  gotovo ne bo manjkala niti pohvala, da je Slovenija pod modrim vodstvom predsedničinega  neokomunističnega feminizma prva v EU dosegla samoukinitev države, ki ji jo je vodila.

Saj tisto prebivalstvo, ki bo v Sloveniji še ostalo, sploh ne bo slovensko, zato bo Slovenija razpadla. Pa tudi splava in evtanazije neslovensko prebivalstvo v propadli Sloveniji ne bo prakticiralo. Slovenija sploh ne bo več Slovenija –  in veliko vprašanje je tudi,  če bo Evropa sploh še Evropa, z izjemo  Rusije. Samo upamo lahko, da bo izvoljen za predsednika ZDA Donald Trump, ki bo podpiral obstoj Rusije. Upajmo pa, da Rusije brez  Putina. Kajti, če bo izdajalska, podkupljena prokitajska  oblastniška elita  v Bruslju  –  prav iz vseh strank (tudi slovenskih)   – še naprej delovala povsem skladno z željami Kitajske, tako, da bo  preveč oslabila evropske države (predvsem gospodarsko, kar se zdaj že kaže v  Nemčiji),  obenem pa z ameriško pomočjo obrambno onesposobila   Rusijo,  bo PEKINŠKA OBLAST prav  kmalu segala vse do Rokavskega preliva.

Drugače, žal, ni mogoče razumeti sedanjega globalnega  ali internacionalnega  neokomunističnega gibanja na Zahodu, z vsemi partijskimi  organizacijami, imenovanimi  nevladne in humanitarne ustanove. Zanimivo in splošno znano je, da celo največja mednarodna teroristična armada Hamas ne deluje nič drugače kot nevladne organizacije. Menda zato, ker je nastala po skoraj identičnem terorističnem vzorcu kot kak paravojaških mirovni  institut, na primer slovenski.

Njegovi aktivisti so pod vlado dr. Roberta Goloba  postavili spomenik žrtvam holokavsta, ki so ga nad  prebivalci balkanskega porekla izvedle slovenske oblasti ob osamosvojitvi Slovenije. Tako in nic drugače.  Obenem pa je ista – Golobova oblast – prepovedala Dan spomina na nedolžne žrtve komunističnih pobojev. Vse to je uspelo vladi dr. Goloba, zato,  ker jo sestavljajo pretežno  aktivisti, sodelavci in simpatizerji nevladnih organizacij. Na primer,  za spomenik žrtvam holokavst je najbolj zaslužna bivša  direktorica Mirovnega inštituta, zdaj članica ustavnega sodišča. Zato propadajo demokratični mediji, propadajo podnebnikom neljuba podjetij in kmetijstvo, propada javno zdravstvo, propada sodstvo,  propadajo znanost, umetnosti, sociala, policija, vojska, diplomacija. Zato imam razpad države. Strah  se širi po vsej Sloveniji, da nas čakata  ena sama revščina in politični teror, kakršnega v  deželi pod Alpami  še ni bilo.  Korupcija se že  prav smešno vleče za dr. Golobom,  kot  frak za Chaplinom, pa mu ni niti malo nerodno. Kje neki! Saj smo bili vendar pohvaljeni na podelitvi oskarjev v Hollywoodu!  In vsa Slovenska mladina bo na volitvah v parlament hitela podpreti kandidate Svobode, SD in Levice, ki jih bo hvalila Nika. Ta borka proti slovenskim  otrokom, direktorica  nevladnega inštituta in – skoraj že  hollywoodska  zvezda, bo odlično poskrbela, da bo prišlo v parlament EU kar največ neokomunističnih poslank in poslancev.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine