7.5 C
Ljubljana
sreda, 1 februarja, 2023

(PISMO BRALKE) Ne volimo Kučanove jugonostalgične Nataše!

Piše: Frančiška Buttolo

Te volitve so volitve predsednice države  kot nadaljevanje Kučanove jugonostalgične specialne vojne. To moramo vedeti. Sedanje volitve za predsednico države so v resnici samo nadaljevanje balkanske specialne vojne proti slovenski samostojnosti in demokraciji. Pa amen. In zdaj pravnica, kandidatka za predsednico države, v svoji komunistično simbolni govorici prav stalinistično klerikalno –  “sveto” – obljublja Slovencem in vsemu Balkanu svobodo in človekove pravice,  ko govori, da si prizadeva za evropsko vladavino prava. Govori namreč, da si kot kandidatka za predsednico države Slovenije  prizadeva za  takšno oblast, ki bo ob svetovnih pandemijah najprej poskrbela za to, da se bo čim več ljudi  okužilo in  pomrlo. Kajti vse drugo je zanjo kršenje človekovih pravic. Protijugonostalgični fašizem, osamosvojitveni janšizem, žalitev Milana Kučana. 

Skoraj zaklinja se, podobno kot se je zaklinjala versko, menda komunistično blazna gospa predsednica državnega zbora,  da ne bo nikoli, res nikoli, dovolila, kaj šele zahtevala,  da bi bilo še kdaj tako, kot je bilo to pod Janševo vlado.  Da bi si slovenska politika prizadevala, še posebno ob  je ob smrtonosnih  pandemijah, ob sto in sto tisočih smrtnih žrtev, prizadevala za ohranitev življenj državljanov, od dojenčkov do stoletnikov. Kako jih  najprej zavarovati pred smrtonosnimi okužbami, obolele  pa pred smrtjo. Saj je po prepričanju Janševe vlade  – in mora biti, če smo ljudje, ne pa samo stalinisti ali  fašisti –  človekovo življenje vedno prva in največja vrednota.

Zato se je Janševa vlada – razumljivo, ker je bila v času pandemije, kar zadeva humanost, najodličnejša v zgodovini pandemij na  Slovenskem, pa tudi na svetu. Prizadevala si je za ohranitev ali  rešitev vsakega življenja,  v resnici prav nič  drugače, kot so si prizadevale številne druge, kar zadeva humanost, odlične vlade  ob tej strašni pandemiji.

Noč in dan so vozili italijanski avtomobili krste umrlih zaradi covida-19, na pokopališčih je zmanjkovalo prostora. V Sloveniji pa so se Kučanovi  stalinistični protestniki brezvestno zbirali na cestah  in ulicah.  Priklicali so množice jugonostalgičnih državljanov, da so neomejeno  okuževali, nato pa okužbe širili naprej, ki so, z medijsko podporo stalinističnih  – največjih – medijev zavajali državljane, da virusa sploh ni.

Pa vendar se je Janševa vlada še naprej borila za vsakega človeka, od dojenčka do stoletnika tudi za proticepilce.  Da, tudi potem, ko so proticepilci preplavili ulice in nisi v nobenemu taksiju ali pa v kafiču  smel priznati, da si se cepil, ker so te takoj ozmerjali, da si janšist, fašist. Velikokrat niti ne v slovenskem jeziku. Vedeti namreč  moramo, s tem  sem se sama zelo podrobno seznanila, da je to jugonostalgično  nasprotovanje cepljenju v Sloveniji prihajalo iz proticepilskih “vrednot” neke beograjske  akademikinje. Ta njena propaganda je bila jugonostalgično “znanstveno” naravnana proti Slovencem, tudi proti vsem slovenskim državljanom,  delovala pa je povsem  v duhu  balkanske specialne vojne,  z repertoarja  nekdanjih obrambnih sil Titove Jugoslavije.

Vsa ta balkansko-slovenska  specialna proticepilska vojna proti Janševi vladi,  in seveda tudi vsem Slovencem, je postopoma  do konca  podivjala.  Najprej so se  dobro poučeni neslovenski proticepilci  seveda cepili v tujini, večinoma v svojih domovinah na Balkanu, nato pa so s pomočjo največje medijske, izdajalske, stalinistične javne hiše, ki se se bori proti Janši,  pozivali Slovence, naj ne verjamejo, da virus sploh obstaja, cepivo pa je menda hujše od same okužbe ali obolenja.

Koliko je bilo žrtev te specialne vojne, ni znano. Vsekakor pa je znan visok rezultat predstavnice Resnice na predsedniških volitvah. Stvar je očitno uspela. Kandidatka, ki pa zdaj  kandidira za predsednico države, naj verjamemo ali ne, pa se, kar zadeva njene vrednote,  opira predvsem  – in skoraj samo na to – dokaj uspelo balkansko specialno vojno v času pandemije, ko se je Janševa vlada borila za vsakega človeka, za vse ljudi, tudi za te kriminalce iz specialne, pretežno balkanske specialne vojne. In ta vojna ni bila  brez blagoslova Milana Kučana in njegovega stalinističnega dela jugonostalgičnega balkanskega pravniškega klana. Vanj sodi, jasno, tudi sedanja kandidatka, Kučanova kandidatka, za predsednico države.in vsa Kučanova jugonostalgična Slovenija jo bo podprla. Amen.

Vse, prav vse, kar se je dogajalo v času pandemije še pod Janševo vlado, se je dogajalo s podporo  Kučanovega kroga  – torej Kučanovega  “vsega, kar leze ino gre” – tudi s podporo stalinističnih Bavconovih in Kučanovih smrtonosnih, krvavih in nečloveških pravnih vrednot. Tistih, ki so tudi  najvišje “humane” vrednote   kandidatke za predsednico države.

Vse to se je dogajalo tudi  po  navodilih neke protislovenske beograjske akademikinje,  z zanimivo akademsko družinsko zgodovino, vsaj kar zadeva srbske povezave s slovensko kulturo. Gospa pa je tudi prijateljice ene od podivjanih proticepilk iz  kroga majorja Trohe, ki je z njim, verjetno po dogovoru s televizijci,  “pogumno vdrla” v glavno stavbo TV Slovenije.  Gre namreč za  udeležbo te najbolj podivjane  proticepilke  v specialni anticepilski vojni proti Janševi vladi, ki kot boga posluša znano beograjske  akademikinjo –  z zanimivo akademsko družinsko zgodovino, vsaj kar zadeva srbske povezave s Slovenijo. Jasno, napad na slovensko osamosvojitev, napad na Slovenijo, napad na Janšo, se nadaljuje. Na sedanjih predsedniških volitvah ga vodi Kučanova kandidatka za predsednico države. Sedanje volitve za predsednico države pa so samo nadaljevanje balkanske specialne vojne proti slovenski samostojnosti in demokraciji med osamosvojitveno vojno.  Kučan prekleto dobro ve, kaj hoče. In sedanja predsedniška kandidatka bo v naslednjih petih letih Slovenijo popeljala nazaj v jugovzhodno regijo, v novo Jugoslavijo, kot zeli EU. Tu vidi ona svetlo prihodnost v EU. V ponovnem slovenskem suženjstvu. Pa amen. Pazite, Slovenci, za koga glasujete. Ne volite, če vam je ljuba samostojna  in demokratična Slovenija,  te Kučanove dame, te –  krvave -; Nataše!

Sveto obljublja ta sedanja kandidatka za predsednico države, doktorica Bavconovo Kučanove  pravne doktrine ali stalinistične jugoslovanske pravne klavnice,  da se – kar zadeva njene “visoke”  stalinistične vrednote – od njih ne bo oddaljila  niti za las. Nikar je ne volimo, dragi Slovenci!

Frančiška Franca Buttolo, Ljubljana

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine