17.1 C
Ljubljana
nedelja, 28 maja, 2023

(PISMO BRALKE) Ne, gospod Biden, svet ni vse bolj svoboden!

Piše: Frančiška Buttolo

Spoštovani gospod Joe Biden, predsednik ZDA,  ne, svet ni vse bolj svoboden, kot. ste včeraj na sedežu OZN  poudarili v svojem govoru. Nista samo Rusija in Kitajska malopridne državi.  Zal, vi mislite, kot da bi bili še vedno v dobri stari  hladni vojni. Pa nismo več. In Zahod ni nič več upanje tistih, ki si želijo demokratično družbo. Zdaj so totalitarizmi raztegnili svoja vešala čez ves svet. Upanja v demokracijo pa je vse manj.  Zdaj je  namreč že skoraj  po vsem Zahodu zavladal novi, najmočnejši totalitarizem vseh časov, marksistični multikulturalizem, s sedežem v OZN. To se je zgodilo predvsem zaradi velike finančne podpore najmočnejšega bankirskeha lobija na svetu, s simbolnim antinacističnim in antifašističnim simbolom družine Soros.

Vsebinsko naj bi ta simbol sugerirali konec narodov,  s tem pa tudi vsakršnega rasizma, v veliki meri pa tudi konec držav, z enim samim svetovnim sedežem – OZN v New Yorku (v državi New York, ne pa v ZDA, ki bi morale razpasti, tako da bi obstajali samo še geografski imeni  za Južno in Severno Ameriko, držav na teh kontinentih pa naj ne bi bilo več.

Zdi se, da želijo  pripadniki marksitičnega multikulturalizma, zlasti ameriški, ki zdaj vodijo to  državo,  “osvoboditi” tradicionalnih komunističnih vrednot in “vrednot” tudi Rusijo in Kitajsko. Če je res tako,  potem človeštvo nima več nikakršne prihodnosti. Novi, zahodni marksistični  multikulturalizem je po svoji družbeni sestavi ali strukturi  prav tako en sam velikanski totalitarni panj žuželk kot so bili suženjski, srednjeveški in komunistični.

Kot prispodobo takšnih družb poznamo več literarnih del. Najbolj znani so znanstveno umetniški eseji o življenje čebel, mravelj in termitov belgijskega literarnega ustvarjalca in Nobelovega nagrajenca Mauricea Maeterlincka –  ustvarjeni z veliko biološkega, zgodovinskega in družboslovnega oziroma  političnega  znanja, predvsem pa vrhunskega  umetniškega navdiha. Pogumni Orwell  se je lahko prav pri Maeterlincku lahko veliko naučil in tudi sam napisal  Živalsko farmo, ki ji je dodal še svojo enkratno, resnično genialno sarkastično poanto. Ne, to delo ni le kritika fašizma in komunizma, njena večnostna razsežnost je vidna tudi v prvih globalnih uspehih (in “uspehih”) marksističnega multikulturalizma, porojenega  – vsaj toliko kot v Moskvi ali Pekingu – tudi v  največjih svetovnih skladih bankah, večinoma v New Yorku.

Vse bolj se krepi – in si celo pridobiva simpatije med zahodnimi množicami mladih – finančno zasužnjevanje svetovnega prebivalstva z lažnimi znanstvenimi dokazi o nujnosti prenehanja onesnaževanja okolja, zlasti zračnega. Kljub temu, da se skoraj vedno  pokaže, da so bili znanstveni dokazi izdelani  predvsem za velikanske vsote, da so bili kupljeni, pa da so ti znanstveni rezultati  lažni in zavajajoči, zaradi svoje medijske slikovitosti odlično služijo propagandi totalitarnega marksističnega multikulturalizma. Z grozljivimi slikami že čisto navadne nevihte lahko pri večernih poročilih   vsemu svetu  ponudijo dokaz o nujnosti prenehanja sajenja koruze in krompirja v določenem kraju, tudi v takšnem, kjer je lakota, ker je potrebno zmanjšati ogrevanja ozračja.  V državah EU naj bi postopoma ukinili celotno kmetijstvo. In tako tudi o.

Vse zahodne države oziroma politike na prvem mestu obravnavajo in z zakoni sprejemajo vse zahteve marksističnega multikulturalizma izključno zaradi  podrejanja suženjskim in nenaravnim zahtevam okolja, LGTB, in zamenjavi avtohtonih evropskih narodov z migranti z vsega sveta. To počnejo zato, ker  drugače ne prejmejo finančnih pomoči  največjih bank, se huje, ne ne dobijo vrnjenih niti  tistih sredstev, ki jih je katera od držav vložila v katero od bank

In tako, zaradi  največjih bank in bankirjev,  prihajajo v ustave in zakone zahodnih držav skrajno nehumane, totalitarne (dobesedno fašistične), nenaravne  in proti naravi usmerjene  zahteve peščice svetovnih milijarderjev. Pri nas bomo kmalu, zaradi lažjega uveljavljanja totalitarnih zahtev teh bankirjev, sodstvo in medije povsem izključili iz kakršnegakoli  parlamentarnega odločanja, ker bankirji zahtevajo prost pretok svojih totalitarnih marksističnih multikulturne politične  propagande, in prost pretok finančnih tokov, povsem mimo demokratičnega obravnavanja, odločanja in sprejemanja. Parlamenti naj bi postali – in ostali – samo še figovim listi za minimalno prikrivanje dejstva, da je zahod, pri as v Evropi predvsem EU, samega Hitlerja in Stalina vredna diktatura. In kaj bodo počeli v takšnih parlamentih? Pri nas smo lepo parlamentarno dvorano uporabili za prikazovanje najnovejših modnih trendov. V zadnjem letu smo videli najlepše rdeče čevlje, salonarji, balerinke in  celo rdeče športne copate Tamare Vonta. Nekajkrat smo bili presenečeni tudi nad slovensko l, zelo moderno lasuljarsko industrijo, saj je imela skoraj vsaka druga poslanka vsaj polovico svojih čudovitih las industrijskega izvora. Mediji so objavili na tisoče novic s teh modnih revij. Glavna manekenka je še vedno predsednica parlamenta Urška, ki je v parlamentu  šarmantno nosila celo boksarske rokavice, seveda v dobrodelne namene, za pomoč bolnim otrokom. Dobra ideja, dobrodelnost je vedno dobrodošla, še posebno pa v kateremkoli totalitarizmu.

Tudi kar zadeva gospodarstvo, se to vse bolj podreja zahtevam proizvodnje proti naravi in za naravo usodno uničujočih proizvodov.  Zahtevam marksističnega multikulturalizma  najbolj ustrezajo nekatere okolju skrajno škodljive industrije, na primer orožarske (zlasti jedrsko orožje), prevozniške (avtomobilska, letalska, plovna), farmacevtske, prehranjevalne itn. Vsepovsod se kaže ena sama tendenca: vse naj bo dražje, dražje, dražje, da za življenje prebivalstva ne ostane praktično nič. Zdravstva ne bo, plače bodo prenizke, pokojnin ne bo. Država bo plačala samo za različne evtanazije, pa še to ne dolgo, ker bo zahtev za pomoč pri samomoru preveč. Pretirano, ampak če potegnemo ideološko črto marksističnega multikulturalizma do konca, niti ni tako pretirano.

Najbolj značilno za sedanji, zahodni totalitarizem pa je, da množice vse te totalitaristične vrednote sprejemajo kot osvoboditev. Življenje brez najmanjše individualne  svobode, zlasti pa svobode mišljenja ali govora in pisanja, je za sodobnega zahodnega človeka temelji vir njegove SVOBODE. Popolnoma uklenjenih v železne okove mednarodne družbene pogodbe med nekaj največjimi bankirji – ker denar je vsa svoboda, vse drugo je nacizem ali fašizem – se je svet sodobnega zahodnega človeka skrčil na en sam mizerni kovanec.  Denar je sveta vladar, je BOG.

Takšna je zadnja in poslednja – domnevna –   družbena  pogodba, podpisana v  prestolnici denarja, v New Yorku, na sedežu  OZN. Predsednik ZDA je včeraj ponosno poudaril, da je vse večji del sveta vse bolj svoboden. Da, celo v podalpsko državi Sloveniji je na oblasti marksistično multikulturalistično gibanje Svoboda. Njegov predsednik je že predlagal kar nekaj jedilnikov brez mesa, s ščurki in črvi iz podzemskih laboratorijev različnih multinacionalk, po najnižjih cenah, pa so menda  napredni strokovnjaki za prehrano na skrivaj dodali le nekaterim  vrstam moke. Ker drugače vlada ne bo dobila iz EU sredstev za pospeševanje kmetijstva  – seveda samo v podružnicah prehranskih multinacionalk v naših podzemskih laboratorijih.  Na kmetijskih površinah bodo poslej sončne in vetrne elektrarne. Izjemoma pa tudi kaka velika graščina z veliko tradicionalno slovensko  kmetijo, samo eden  od številnih vikendov v lasti  migantsega multimilijarderja,  morda celo migranta, ki bo močno obogatil slovensko kulturo – in državo.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine