19.6 C
Ljubljana
nedelja, 26 maja, 2024

(PISMO BRALKE) Najprej hočejo odstraniti Boga, potem pa zavladati vsemu svetu

Piše: Frančiška Buttolo

Inštituti, kakršen je pri nas 8. marec, v tradicionalno zahodno  demokracijo ne prinašajo nič dobrega.  Njihov končni cilj je uničenje zahodne civilizacije s prebivalstvom vred. Ta cilj je idejna in praktična podlaga vsemu njihovemu delovanju, ko prevzamejo oblast v katerikoli državi, tudi v Sloveniji, ki ji bodo sorosove organizacije vladale do skorajšnjega razpada države. Takrat bo nebo nad Ljubljano razsvetljevalo na tisoče in tisoče mavričnih  umetnih ognjev. Jankoviću  Kučanu in Pirc Musarjevi pa bodo tekle po licih solze sreče. Objemali se bodo in vzklikali:  “Živela svoboda! Jutri bo  nov dan!”

Verjetno bodo imeli v mislih tisto novo balkansko povezavo, nekakšno tretjo Jugoslavijo, o kakršni sanja Bruselj, očitno pa o njej sanja tudi Kučanov klan, ki se je v želji po ponovni oživitvi Titovega balkanskega totalitarnega cesarstva, vključil v Sorosovo  vojno proti Zahodu in njegovi tradicij na prav vseh področjih, še najbolj pa v politiki. Priznati moramo, da je bankir Soros nevladne organizacije za odprto družbo – s svojo številčno  svetovno bankirsko druščino – v EU  uveljavil že skoraj vsepovsod. Tako zelo je bil uspešen, da se je EU lotila še dveh ali  treh najtrših orehov, na primer Poljske in Madžarske. Padle so tudi Združene države Amerike. Kar pa zadeva pomoč napadeni Ukrajini, še ni povsem jasno, ali gre res za pomoč tej – resnično surovo napadeni- državi, ali pa je finančna žrtev Zahoda za Ukrajino  pravzaprav  samo del skrbno načrtovanega napada – verjetno kar dveh velesil – na tretjo velesilo, obema drugima hudo odvečno.

Namreč, v nebo vpijoče je dejstvo, da ni – pred napadom Rusije na Kijev (2022) – niti Zahoda in Sorosovih nevladnikov niti Kitajske  že skoraj desetletje prav nič politično in  moralno razburjala  ruska  okupacija Krima (2014), kaj šele katerega drugega dela Ukrajine.

Marsikdo se verjetno ne strinja, ker sem povezala sorosovske nevladne organizacije in njihovo – v zadnjem desetletju presenetljivo “uspešno” –   uničevanje demokracij in držav po vsem Zahodu,   s pomočjo EU in ZDA pa tudi pri osvobajanju Ukrajine. Žal, pa ne bom nikoli pozabila,  kako je že med svojim prvim (ali kvečjemu drugim) obiskom v Kijevu, predsedniku Ukrajine Volodimirju Zelenskemu  predsednica evropske komisije Ursula von der Leyen (ob ruskem napadu na Krim najboljša prijateljica gospe Angele Merkel, tudi najboljše Putinove prijateljice v EU)  najprej pomolila pod nos debel šop obrazcev za priključitev Ukrajine EU. V teh papirjih pa so bile tudi zahteve  – kot še predobro vemo tisti narodi in države, ki zaradi njih izginjamo – da bo morala tudi Ukrajina – prej ali slej – predati vso svojo politično oblast, in z njo tudi moč, marksistično globalističnim sorosovskim nevladnim organizacijam, deloma v Ukrajini, deloma v EU,  da bodo pripeljale v Ukrajino milijone in milijone beguncev iz Afrike in Azije. To pa lahko pomeni, da sorosovske nevladne organizacije delajo predvsem za Azijo. Če imam prave slutnje, bo   naslednje predsedništvo  ZDA prevzela oseba azijskega porekla. Ameriške sorosovske  nevladne organizacije so v ta namen že na zadnjih ameriških predsedniških volitvah postavile to svojo  – azijsko –  “platformo”, le da so jo skrbno prikrile s feminizmom in nebelim poreklom, da bi jo volili temnopolti, čeprav njena temnejša polt  ni  imela prav ničesar skupnega s temnopoltimi američani afriških korenin.

Zato je, navsezadnje, razumljivo, da si tudi sedanja slovenska  vlada, pod vodstvom dr. Roberta Goloba, ki bore malo ve o delovanju totalitarne  marksistične  globalistične politike, ne drzne niti migniti proti  mafijskim botram in botrom v naših (seveda le po imenu naših) državnih telesih, kjer “nevladniki”  sestavljajo nevidni vrh njegove vlade. Enako je na ustavnem sodišču. Enako je v medijih. Enako je v parlamentu, s sorosovsko predsednico na čelu. Sorosovski “nevladnki”, torej tudi pri nas krvavo obračunavajo z našo samostojnostjo in demokracijo. Prav tako neusmiljeno so v Sloveniji  ravnali z osamosvojiteljem in po osamosvojitvi najuspešnejšim predsednikom vlade Janezom Janšo, , kot pravkar obračunavajo z bivšim predsednikom ZDA Donaldom Trumpom in s tradicionalno  demokracijo v ZDA.

Pa naj po vsem tem še kdo reče, da ni mogočni cilj vsega delovanja sorosovskih borcev odprta družba,  ena sama odprta totalitarna država na vsem svetu. Za dosego tega svojega cilja pa morajo najprej doseči uničenje evropskega avtohtonega  – belega – prebivalstva s priseljevanjem migrantov – zlasti muslimanov  iz Afrike in Azije, ter unicenje najstarejše demokracije na svetu, v ZDA.

Če vemo vse to,   potem vsekakor bolje razumemo vsa mogoča protislovja, ki se pojavljajo zaradi neučakanosti “nevladnikov” po čimprejšnjem uspehu, zavzetju vsega sveta.  Če vse to vemo, laže razumemo nesmiselne ženske kvote, v katerih so lahko sami moški, le da se morajo predstavljati za ženske. Nekaj podobnega so podpore vsem  ranljivim  skupinam, na primer množičnim morilcem med ilegalnimi migranti. Sorosovske nevladne organizacije pač  potrebujejo številčno vojsko. Zanje je vsakdo dober, prav vsi –  od dostojnih ljudi do zadnje sodrge in  najhujših kriminalcev. Pa še jim primanjkuje fanatičnih borcev za “mehki” revolucionarni  prevzem svetovne oblasti predvsem na volitvah, navidezno demokratičnih.

Da, proti nevladnim organizacijam, najmočnejšim v internacionalnem New Yorku, proti njim se v resnici bojuje bivši ameriški predsednik Donald Trump. Proti njihovemu prevzemu oblasti nad vsem svetom. In, da, Sorosov ‘izum”  marksistično globalističnih   nevladnih organizacij bo nekoč gotovo prejel še katero od Nobelovih nagrad, verjetno za mir.  Navsezadnje, ni mala stvar z nevladnimi organizacijami za  človekove pravice prevzeti oblast nad vsem svetom. Če to ne bo mogoče v eri digitalizacije,  ne bo mogoče nikoli. Mislim pa,  da bo z njimi v resnici  mogoče samo pripeljati svet v tretjo svetovno vojno. Ne dajmo se, EU! Ne dajmo se, Evropa!  Ne dajmo se, Slovenci.  Pa Bog nas obvaruj pred sorosovskimi nevladnimi organizacijami, saj je prav On na prvem mestu za odstranitev.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine