0.3 C
Ljubljana
petek, 8 decembra, 2023

(PISMO BRALKE) Naj živi Zlata nit okoli predsednice države vseh mrtvih!

Piše: Frančiška Buttolo 

Pred nekaj dnevi sem prebrala članek o tem, da bi dr. Golob najraje predlagal zakon o obvezni udeležbi na državnih volitvah. Očitno v Sloveniji – in še v marsikateri drugi državi – večina prebivalcev ne verjame več v kakršnokoli  poštene volitve, še prav posebno pa v dobi digitalizacije. Zato bo vse več zahtev po  uveljavitvi vseh mogočih obveznosti. V resnici se večini poštenih državljanov vse bolj “fučka”  za vse silne vrednote sedanje politike in njenih nevladnih organizacij, ker so ena sama laž in pretveza za izkoriščanje in ropanje državljanov.

Obvezna udeležba na volitvah? Obvezna uporaba bančnih kartic? Obvezna solidarnost s tisoči in tisoči migrantov iz muslimanskega sveta? Bodo ob  ponekod, na primer v boljši družbi Zlate niti okoli naše vrle predsednice države, kmalu predlagali obvezno evtanazijo?

Navsezadnje, zakaj pa naj bi v multikulturni družbi sploh verjeli v kakršnokoli demokracijo, ko pa se že skoraj na vsakem centimetru svojega okolja srečujemo s samimi ukazi, na cesti  v službi, doma. Vsako besedo lahko kdo razume kot hudo kaznivo dejanje. To bi gledala moja zlata mama, ki mi je po neki moji grdi laži preprosto primazala klofuto, za katero sem ji še danes hvaležna!

To  bi gledala moja prestrašena mati, ki bi me čakala zjutraj do petih, ko bi prišla k njej – na klic s telefončka  njenega milega deteta, da je v smrtni nevarnosti, ker ga mati tepe –  stroga policija in jo odpeljala na zaslišanje! Samo zato, ker je svojemu milemu detetu primazala klofuto zaradi njegove  laži, da se je vso noč   učilo matematike pri sošolki,  čeprav bi bilo že od daleč vidno, da je totalno alkoholizirano in – sam ljubi Bog ve še  s čim –  drogirano.

Podobno, kot se zdaj godi ubogim staršem, če svojim “zlatim” otrokom primažejo klofuto, ko si jo ti zaslužijo, se bo dogajalo tudi s tistimi državljani, ki ne bodo hoteli na volitve.  Ker ne bodo več verjeli lažnivim  politikom, bodo obvezno kaznovani. Pa tudi kritizirati jih ne bodo smeli, še zlasti pa ne javno, ker bo vsakršna  kritika pomenila sovražni govor iin s tem hudo kaznivo dejanje.

Ker ni mogoč  pobeg iz takšne – lažne – globalistične  demokracije, med drugim mešanice kitajskega  marksisizma s kapitalističnim gospodarstvom, protibelskega nacizma in podnebniškega fašizma na Zahodu, bo vse več ljudi na referendumih glasovalo celo za  obvezno evtanazijo.

 

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine