0.3 C
Ljubljana
petek, 8 decembra, 2023

(PISMO BRALKE) Kučanova čistka dr. Goloba – zakaj je dr. Golob v resnici že pravo – seveda Kučanovo – politično truplo?

Piše: Frančiška Buttolo

Poslušala sem zanimiv pogovor v oddaji Ura moči na televiziji Planet (5.11.2023). Priljubljeni govorci so se strinjali, da dr. Golob gotovo ni več tako močan kot je bil. Pa tudi to, se zdi, da mu niti Kučanov klan ni več naklonjen. 

Sama se z vsemi ugotovitvami v Uri moči v glavnem strinjam, rada pa bi dodala, da nikoli nisem verjela v kakršnokoli levo sredino v slovenskem parlamentu ali vladi (seveda po osamosvojitvi) , ampak je bila naša leva sredina, zlasti LDS, vedno samo Kučanov kužek na vrvici. Kadar pa se je zgodilo karkoli, kar je kazalo na morebitno rešitev leve sredine  iz Kučanovih  krempljev, se je vedno pripetila kaka nenavadna tragedija. Sama sploh ne verjamem, da je bil Janez Janša Kučanova največja žrtev.

Janša je namreč vsaj še živ. Živ pa je samo zato, ker je na desnici – vsaj za Kučana – nezamenljiv. Če bi Janša odšel v onstranstvo, bi Kučan  – v vsakem primeru – v hipu izgubil vso moč. Zakaj?

Če bi popolnoma zavladali sami Kučanovi, z vsemi njegovimi levosredinskimi komunisti, brez Janševe opozicije, bi Slovenijo tako strašno oropali že v enem mesecu, da bi med ljudstvom zavrelo. In kako bi jih Kučan ustavil, ali pa kaka Spomenka Hribar, ki bi  ljudi pomirila tako, da bi jim rekla, kako hudo bi šele bilo,  če bi imeli janšizem? Nekoč, že davno, ko je bil na oblasti Janša s SDS in še nekaterimi strankami, je milo potarnala, da uspešno gospodarstvo še ni vse, da je pomembnejše vzdušje. Brez Janše pa Kučan  ne bi mogel nič, ker nihče ne bi vedel, čemu naj ga podpira, če ni več Janše. Janša je idealen notranji sovražnik za Kučanovo partijo, ker je desničar in domoljub, torej fašist in nacionalist, celo rasist.  Skratka, en sam božji dar za komuniste.   To, da že dolgo ni več dr. Drnovška, pa ni nič posebnega, ker ni bil desničar.

 V Sloveniji je namreč slovenska DESNICA  za celotno levico, vso v Kučanovih krempljih, natančno to, kar so bili DOMOBRANCI za nekdanjo Titovo, pozneje, tudi po osamosvojitvi, pa prav tako Kučanovo, partijo in udbo, ki sta vladali – in še zdaj – prav vsej Sloveniji. Janša  je zanje  naslednik Leona Rupnika, celo nevarnejši od njega, tako kot  za čisto vso slovensko levico, za čisto vso Kučanovo levico, ki ni nič drugega kot slabo prepleskana,  partija in udba s svojimi potomci, prav krvoločnimi. MEDIJI  so glavno vezivo te partijske gnusobe.   S kakšnim užitkom bi Janšo že davno pokončali, pa ga ne smejo, ker zanj nimajo nadomestila, tako kot ga imajo za svoje “padle” v čistkah.

Če ne bi bilo njihovih laži, ki jih širijo pri levičarjih v EU  o janšizmu in Janši,  prepleskani komunisti ne bi mogli več svobodno ropati slovenskega naroda, ne bi mogli več opravičevati svojih razbojništev v bankah,  v  sodstvu, policiji, gospodarstvu, vojski,    zdravstvu, v varovanju okolja,   kulturi,  znanosti, šolstvu in še marsikje, kjer se dogajajo svinjarija za svinjarijo. Naj ravnanj z žrtvami poplav niti ne omenim.  Menda bodo vsaj za prvo silo lahko nekateri spet pod svojo streho čez kaki dve leti, razen tistih nekaj premožnejših, ki sploh ne čakajo več na državno pomoč. Čakata slovenska partija in udba pod krinko  liberalne  demokracije, da se bodo žrtve poplav izselile? Tako kot so se po drugi svetovni vojni izselile žrtve prisilnega in nasilnega  odvzema kmetij in podjetij? Natanko tako.

Kučanova partija in udba s svojimi potomci do potankosti obvlada vse revolucionarne metode. Seveda samo v primeru, če ji uspe ustvariti primernega notranjega sovražnika. Dr. Golob pa ni notranji sovražnik, čeprav so mu naprtili nekakšne tajne pogovore z Janšo. Njega se bodo prav kmalu znebili na način partijske čistke. Janše pa samo v primeru, če bi jim uspelo ustvariti kakega novega Janšo. Ampak to se ne more več zgoditi, ker so  komunisti Slovenijo že preveč oslabili za kakršnokoli demokracijo. Že zdaj ni nič drugega kot malo večji gulag, podoben tistim v Rusiji, še posebno pa je takšna Jankovićeva Ljubljana. To sem zapisala zato,  ker gledam, ne najboljše, vendar pa zelo zgovorne ruske nadaljevanke. Naravnost frapantna je podobnost med Slovenijo in Rusijo. Peščica desničarske populacije je v obeh državah v stalni nevarnosti, liberalni demokrati – povezani s tajkustvom – pa delujejo in delajo podobno, kot sta delovali obe partiji, vsaka s svojo tajno službo prva leta po demokratizaciji – da ne bo kakega nesporazuma. Razlika je le v tem, da je naša protestantska cerkev, Kučanu tako ljuba in mila,  na vso srečo,  brez moči.

Prav zato je dr. Golob že truplo Kučanove čistke, skoraj v vsakem levem mandatu,  tudi če se nekoliko upira Kučanu. Dokler je živ Janša,  je Kučan za slovensko levico in lažni del desnice tako zelo pomemben, da se bodo z veseljem, praktično vsi levičarji, odpovedali dr. Golobu, zato so tiho, kadar jih maltretira.  temu Dr. Golobu se bodo odpovedali,  prav tako, kot so se dr. Drnovšku in vsem za njim. Kajti, če smo iskreni,  samo dokler je Janša,  je viden tudi SMISEL vseh lopovščin na slovenski oziroma Kučanovi levici. Samo dokler je Kučan,  je v resnici mogoče z naropanim denarjem in privilegiji   nagrajevati  poraženo partijo in udbo z vsemi  njunimi nasledniki, ki so si nadeli – hudo prosojne – maske neokomunistične   leve sredine in anarhičnega  neokomunizma.

Ko se Janković hvali na tujih televizijah, da v Sloveniji tako rekoč ne moreš v zapor, če si proti Janši, to pomeni, da Kučan Janšo potrebuje bolj kot kogarkoli iz svoje razbojniške levice, polne same  lopovske elite v vrhovih  vseh plasti in  vseh dejavnosti slovenske družbe. Če bi  Kučan Janšo za večno umaknil, bi se Sloveniji v hipu zgodil totalni bankrot. In adijo vse velikanske kraje, ker ne bi nič več delovalo. Komunisti pa bi se med sabo še pobili, kot je nekoč izjavil dr. Drnovšek, ker so neskončno požrešni  in tudi krvoločni. Kdor je te “elitnike” kdaj poslušal, kako se pogovarjajo o preprostem ljudstvu, ve, da so vse, samo ljudje niso.

Post scriptum:

Za zdaj samo še Janez Janša,  z nekaterimi  redkimi vplivnimi podporniki (zame, priznam,  pravimi junaki), omogoča  obstoj samostojne in demokratične Slovenije

Kar zadeva komentarje, da samo Janša na desnici ohranja na oblasti Milana Kučana, je res, ker  nimamo na desnici prav  nikogar, ki bi ga lahko nadomestil.  Če bi ga pa le imeli, bi ga Kučan v hipu razglasil za   Janševega naslednika, celo se hujšega od Janše.  Morali pa bi imeti najmanj 1000 takšnih, kot je Janša, da bi v Sloveniji  dosegli vsaj za prvo silo  primerno ravnotežje med Kučanovo levico (v resnici partijo in  udbo) in desnico. Še posebej ob upoštevanju bridke resnice, da sta skoraj ves NSi in  ne tako majhen del SDS pretežno Kučanova, da skoraj nimamo zmernih sredinskih liberalcev, ker njihovo ime zlorabljajo prepleskani komunisti.   Vsa našteta množica zakrinkanih komunistov pa je  skoraj   čistokrvne jugoslovansko  udbovske razredne “rase”, vdane komunizmu in obnovitvi jugoslovanske balkanske zveze.

Za zdaj samo še Janez Janša,  z nekaterimi  redkimi vplivnimi podporniki (zame, priznam,  pravimi junaki), omogoča  obstoj samostojne in demokratične Slovenije. Tudi državljani Slovenije, ki večinoma ploskajo postavitvi spomenika “Ć” pretežno sleparski balkanski nacionalistični svinjariji z izbrisanim, ki menda še zdaj, vsaj nekateri ( menda tudi v Kaliforniji),  čakajo na vrnitev Titove Jugoslavije. Tako burno po vsem svetu  propagirajo svojo “je..no” balkansko novo Jugoslavijo, da so celo nekateri zavedni Slovenci spet  začeli bloditi o nekakšnem balkanskem bratstvu in enotnosti, celo skupaj z ubogimi hamasovimi  priseljenci, ki jim Izrael noče dovoliti klanja po mili volji prav po vsem Izraelu. To bo lepo v novi Jugovzhodni (balkanski) regiji EU! Da  če bi se Kučan rešil Janše, bi bili kmalu že spet v Jugoslaviji, tokrat z imenom Jugovzhodna (balkanska) regija EU.

 Bojim pa se  da je ta želeni trenutek slovenske vrnitve na Balkan že nastopil, namreč s ploskanjem skoraj vse Slovenije (komaj še pretežno slovenske Slovenije) Jankovićevemu odkritju spomenika “Ć” – menda  birokratskemu  holokavstu  nad izbrisanimi  po osamosvojitvi Slovenije.  V resnici spomeniku holokavsta izbrisanih nad slovensko osvamosvojitvijo.  In prav zaradi Janševega pogumnega  boja za samostojno Slovenijo, ga    jugonostalgiki in “balkanoljubci smrtno sovražijo, tako močno,  da  kličejo in s cvetjem  sprejemajo (leta 2015!)  na vseh slovenskih odprtih mejah  kar vse  migrante, najraje pa uboge ovčice iz Hamasa, žrtve hudobnih Izraelcev, tudi tistih se v pleničkah, čeprav so jih ubogi  borci Hamasa nekaj že za vedno utišaili – kot beremo – tudi kar v kuhinjskih pečicah. Pa kaj, borba je borba, saj tudi komunistični partizani velikokrat niso mogli ravnati v rokavicah noti z dojenčki.   Navsezadnje, za zmago in za oblast so se borili, ne pa da bi  se prebili med svetnike.  In – mar nima ljubi Bog se najraje izgubljenih ovc? Izgubljenih sinov? Prav ti bodo sedeli najtesneje ob njem, ne pa morda svetniki.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine