27.5 C
Ljubljana
sobota, 21 maja, 2022

(PISMO BRALKE) Kučan je smrtno nevaren!

Piše: Frančiška Franca Buttolo

Je vse to res, dragi Slovenci? Je vse to res. dragi slovenski državljani, lojalni slovenski demokraciji?

Da, res je.

Tudi sinoči (24. 1. ) smo doma gledali oddajo Kdo vam laže? Pretresljivo! Zelo pretresljivo.

Gospod Boris Tomašič je govoril o kandidatu za predsednika slovenske vlade,  prof.dr. Robertu Golobu, nazorno, prepričljivo in tudi tako, da se moramo pošteni slovenski državljani vprašati, koga bomo letos volili, da si ne bomo mogli očitali krivde za krvavi zločin nad mlado slovensko demokracijo.

Ob trdnih  dokazih gospoda Tomašiča, da komunist Kučan z ogromnimi finančnimi sredstvi v rokah svojih podpornikov, po socialnem poreklu pretežno iz udbovskega podzemlja,  z vsem svojim komunističnim klanom (s svojo mafijo), podkovanim s  teoretičnim, sistematičnim in praktično izurjenim marksističnim aparatom ali kadrom v vseh družbenih plasteh –  do zadnje ustanove, do zadnjega podjetja, društva,  pisarne, družine, obvladuje državo Slovenijo. Prebivalci pa vse to sprejemajo, ker drugače niti ne morejo preživeti.

 

Da, gospod Tomašič je tako, zlasti s primerom, oprtim na nekoliko starejšo izjavo prof. dr. Roberta Goloba,  da je na slovenski  politični šahovnici  on  sam le kmet,  kar je bilo v njegovi tedanji politični konstelaciji razumeti, da  je bil gospod ljubljanski župan kraljica, gospod Kučan pa kralj, zelo lepo razložil, kako deluje Kučanova slavna mafija.

In kralj je, gospod Kučan, tudi pred temi volitvami. Strašen kralj, ki se je v tridesetih letih demokracije v resnici še bolj povampiril, kot bi se lahko, če bi v Sloveniji tudi uradno ohranili komunistični politični sistem. V komunizmu bi ga verjetno kak njegov tekmec spodrinil, v demokraciji pa je lahko celih trideset let tkal in dopolnjeval svojo mafijsko mrežo, ki je na sedanje volitve poslala takšnega  kandidata, da vsakega razumnega človeka zaboli srce, ko se vsaj malo pozanima, kdo in kaj je. Tolikšne politične mizerije pa še ne!  Če je bil kateri od dosedanjih kandidatov Kučanove mafije res pravi osel, kot so govorili, je o tem, sedanjem kandidatu za predsednika vlade, mirno mogoče reči, da bi bilo zanj najbolj primerno slabšalno ime kronani osel.

Saj človek, ki verjame, da si je z delom,  kakršnega je opravljal – če ga je res on – s tem, da je  v tej naši revni državi s prodajanjem elektrike   p o š t e n o  zaslužil tako nespodobno visoko državno plačo (v bistvu državno, kljub slepomišenju okoli nje), takšen človek res ni niti malo realen, da ne rečem razumen. O njegovi poštenosti pa raje niti bele niti črne. Ta poštenost lahko velja za poštenost samo v mafijski družbi, kjer te ustrelijo, če ne govoriš (in misliš), da je  boter pošten, njegovi hlapci pa prav tako.

Trenutni popoln mafijsko skorumpirani kader Kučanove globoke države  resno ogroža Slovenijo. Gospod Boris Tomašič je v včerajšnji oddaji Kdo vam laže dovolj jasno povedal, da se moramo poglobiti vase in se odločiti, koga bomo podprli na teh volitvah, da si ne bomo mogli očitati sodelovanja pri še hujši vzpostavitvi Kučanove mafijske Slovenije. Ne naprtimo si te krvave krivde. Vrnitve v normalno demokracijo, če bo zmagala Kučanova komunistična mafija, ne bo.

Kučan hoče slovensko demokracijo dokončno uničiti. In ve, da nima več prav veliko časa. On je komunist, ki hoče spet  komunizem. Pa amen.

In veliko jih ima na svoji strani, veliko jugonostalgikov.

 

Frančiška Franca Buttolo

Sorodne vsebine