23.9 C
Ljubljana
sreda, 23 junija, 2021

Pismo bralke: Kdo gradi, kdo ruši?

Končno smo Slovenci dobili vlado, ki si jo zaslužimo. Janez Janša s sposobnimi ministri in ekipo dela zavzeto in neverjetno uspešno v teh kriznih časih, predvsem pa v dobro vseh državljanov. Tretjič v času samostojne Slovenije, če ne omenjam prve Demosove vlade.

 

Vendar na levem polu vlada panika. Janša je bil od leta 1991 na udaru levih struktur in njihovih krivičnih obtožb. Vedno pa se najde tudi kakšen Judež. Tranzicijska levica z bivšim predsednikom vlade na čelu z večino opozicije in številnimi nevladnimi organizacijami skušajo za vsako ceno rušiti demokratično oblast, ker jih je strah njihovega uspeha, namesto da bi sodelovali v dobro Slovenije. Z insinuacijami, lažmi in podtikanji delajo proti lastnemu narodu. Mar jim je samo za oblast in privilegije, ki jih hočejo obdržati za vsako ceno.

Levičarske nevladne organizacije so velike porabnice davkoplačevalskega denarja, obenem pa škodujejo državljanom: Npr. Mladi plus, Mirovni inštitut, razni zaščitniki zveri in še mnogo drugih. Levica, ki je podaljšek globoke države stricev iz ozadja, komaj čaka na sprostitev ukrepov zaradi Covida -19, ki bi jih mnogi kar kršili, ter s tem ogrožali večinsko prebivalstvo. Na ulicah bi protestirali delali zgago in sejali sovraštvo. S protesti že pričenjajo kljub prepovedi zbiranja. Njim gre za revolucijo, oblast in privilegije, ne pa za skupno dobro in demokracijo. Mladi s socialističnimi idejami bi lahko svoj potencial porabili za pošteno delo in za skupno blaginjo Slovenije.

Enoumje ni bilo za večino nikoli nič dobrega. Današnji primer je Venezuela in Severna Koreja. Ali se narod ni nič naučil iz druge svetovne vojne, ko so komunisti skupaj z bojem proti okupatorju s krvavo revolucijo in povojnimi poboji prišli na oblast. Žrtev komunizma je bilo več kot nacizma in fašizma skupaj. Današnji levici je tuje domoljubje, podpirajo nezakonite migracije, multi kulti kulturo. So proti uveljavitvi 37.a člena, da bi lahko slovenska vojska varovala južno mejo. Če to ni protidržavno delovanje. Pomembnejše so jim razne ideologije in teorije, kot družina in njene vrednote na katerih narod napreduje. Slovenci smo bili v zgodovini poznani kot pošten, delaven in srčen narod, kar je v večini še sedaj. Dramatične posledice nam je pustila ideološka vojna s svojimi lažnimi miti, da smo tako razklan narod. Brezbožni komunizem nam je zadal ogromno gorja. Vtis je da ne znamo ločiti zrnja od plev. Ne pustimo, da nam levičarska ideologija in njihovi režimski mediji še naprej ugrabljajo državo in demokracijo. Resnica nas bo osvobodila, ne laži.

Martina Košica, Ljubljana

……………………..

Izbrali smo drugačen pristop, pomagajte podpreti Demokracijo.

V ozračju politične korektnosti in ekonomske negotovosti prihodki od oglasov komaj zadoščajo za ohranitev neodvisnega in svobodnega glasu revije in spletne strani Demokracije. V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Če prebirate naše članke, vas prosimo, da nas podprete z donacijo, ki bo zagotovila, da nas boste lahko še naprej spremljali in brali. TUKAJ.

Hvala Vam.

Zadnje novice

Sorodne vsebine