13.1 C
Ljubljana
petek, 2 junija, 2023

(PISMO BRALKE) “Izbrisani” kot skorajšnja najmočnejša nevladna organizacija v Sloveniji, ki bo podpirala Svobodo

Piše: Frančiška Buttolo

Ne,  gospa Urška Klakočar Zupančič,  predsednica državnega zbora, gospoda dr. Roberta  Goloba, Svobodinega predsednika in predsednika sedanje slovenske vlade, politično ni več  mogoče  rešit! Ne,  gospa predsednica državnega zbora. Zato iščete za dr. Goloba in Svobodo nekakšne humanitarne rešitve s hujskanjem “izbrisanih” proti slovenski osamosvojitvi in samostojni Sloveniji. 

Hujskate jih, da so “izbrisani” v resnici žrtve osamosvojitvenega holokavsta Slovenije, vlada dr. Goloba pa bo menda poskrbela, da bodo žrtve tega holokavstva prejele kar najvišje odškodnine.  Krivci pa da bodo, čeprav  tega niste izrecno poudarili, kaznovani, kot morajo biti kaznovani vsi krivci za kakršenkoli holokavst.  Najprej pa morata biti kaznovana politika in vidna osamosvojitelja, gospoda  janez Janša in  Igor Bavčar,  največja krivca za  uspešno  osamosvojitev, predvsem pa za poraz JLA. S tem sta postala oba največja krivca za duševne  bolečine nasprotnikov osamosvojitve in demokratizacije,  tudi za njihovo jugonostalgijo, nepriznavanje samostojne Slovenije in za težave s pravnim holokavstom, vsaj večina. Postala sta krivca  predvsem za vse tiste žrtve pravnega holokavsta, ki si niso hotele, zveste Jugoslaviji, urediti državljanskega statusa. Seveda so imeli vsi ti jugonostalgiki do vsega povedanega popolno pravico. Nihče jim ni smel vsiljevati ničesar drugega. To pa je navsezadnje povzročilo vrsto zmešnjav in  nesporazumov, žal, večinoma povsem namernih, tudi zlonamernih. Saj je bil to poseben način vztrajanja v zvestobi Jugoslaviji in komunizmu. Rezultate tega boja nasprotnikov osamosvojitve, sem ter tja tudi tragičnega,  pa sedanja – Golobova –   oblast skozi usta Urške Klakočar Zupančič, predsednice državnega zbora, imenuje HOLOKVST, pravni holokavst. In  tako naj bi gospod dr. Golob rešil svojo vlado? Z nekakšno novo nevladno organizacijo “izbrisanih”? Ampak v Sloveniji vendar niso vsi priseljenci – niti  komunisti niti podporniki sedanje vlade.

Ob nespodobnem izpadu predsednice slovenskega  državnega zbora  Urške Klakočar Zupančič zaradi domnevnega “pravnega holokavsta” ali pogroma  nad priseljenci, večinoma z Balkana (iz nekdanje socialistične Jugoslavije po osamosvojitvi Slovenije) pa je vendarle potrebno priznati, da je njeno početje usklajeno s številnimi vejami sedanje oblasti, tudi s predsednico države, tudi z ustavnim sodiščem in tudi z mediji, zelo nevarnimi mediji, ki si želijo revolucionarno prilastiti RTV Slovenija.

Vlada dr. Goloba, v globoki krizi, ker je nesposobna,  si prizadeva, da bi bila všečna EU. V ta namen  podpira vse sovražnike samostojne Slovenije, s pretvezo, da je naša edina prava prihodnost  multikulturna in globalistična država,  morda celo z novim, bolj modernim,  imenom, ne pa slovenska Slovenija, samo z nekaj manjšinami.

“Edini cilj sedanje vlade je uničiti osamosvojitev.” To mi je rekel hudo resen mož, starejši neuklonljiv  slovenski domoljub,  po odkritem – zločinsko  izdajalskem –  napadu Urške Klakočar Zupančič, predsednice državnega zbora,  na slovensko osamosvojitev.

Zapisati moram, da te nesrečne ženske razočarani domoljub ni niti preveč obsojal, pač pa je – precej  jezen –  poudaril, kako je vse to,  kar se dogaja v Sloveniji, odkar je na ustavnem sodišču “glavni kapo” nekdanja direktorica s Sorosovega Mirovnega Instituta, samo doksz, kako nesposobna je sedanja vlada. Kajti Golobova vlada, povsem nesposobna in neuspešna, se je morala obesiti  na svojo zadnjo rešilno bilko – na dobro četrtino priseljencev z Balkana, in tudi na migrante od drugod, zlasti pa na jugonostalgike,  na vse tiste, ki se niso – in se še zdaj – ne strinjajo s slovensko osamosvojitvijo.

Nesposobna Golobova vlada pa je, da bi se rešila,   takoj “aktivirala” ministrstvo za kulturo. Naročila mu je,  verjetno ekvilibrist  dr. Golob sam, naj ukine Muzej slovenske osamosvojitve in Muzej novejše zgodovine, ter ustanovi nekega novega – samo zato, da bi razrešila oba njuna  – preveč domoljubna oziroma osamosvojiteljska  –  direktorja. Tako je dr. Golob  “izbrisanim”,  menda pravnim žrtvam “kao”  nacističnega slovenskega osamosvojiteljskega “holokavsta”, v novem muzeju že rezerviral osrednji prostor, ki ga bo moralo obiskovati na tisoče in tisoče slovenskih šolarjev.  V tem razstavnem prostoru se bodo seznanjali z žrtvami slovenskega osamosvojitvenega in  nacističnega “pravnega holokavsta”.  Kakšen bo po ogledu tega strašnega kraja pogled šolarjev na slovensko osamosvojitev, si ni težko predstavljati. Kakšno bo mnenje novih generacij do osamosvojiteljev Slovenije pa tudi ne. Vsi bodo za mlade generacije Slovencev vojni zločinci in njihovi sodelavci, razen Milana Kučana, ki se z osamosvojitvijo – “intimno” – ni strinjal. Nekaj pa je gotovo, pod takšno politiko, kakršna je Golobova, praznika slovenske državnosti prav kmalu ne bomo več praznovali.

Strinjam se z razočaranim domoljubom, da se  pod Golobovo vlado razgrajevanje Slovenije  zdaj nadaljuje tudi z zelo čudaško zahtevo predsednice države, skoraj že ruske državljanke,  po ustanovitvi nekakšnega  “odseka” za povečanje blagostanja “izbrisanim”, večinoma  nasprotnikom osamosvojitve Slovenije. Kot smo lahko razumeli, zlasti vsem tistim,  ki jih skoraj ni več v Sloveniji, tistih, ki so ostali večinoma na Balkanu, nekaj pa jih je  že pred osamosvojitvijo v resnici živelo v različnih krajih po vsem svetu. Nadaljuje se, uničevanje Slovenije sedanje vlade,  tudi z nepreglednimi socialnimi programi za državljanske pokojnine  seveda predvsem izbrisanim, ki nikoli niso živeli v Sloveniji, in njihovim potomcem. Da, da, denar bo spet odtekal po Savi v Donavo in v Beograd! Ne dovolimo tega, za božjo voljo!

Seveda sodi v to Golobovo uničevanje Slovenije tudi zadnji od številnih izpadov – nadvse spoštljivem in kar ganljivo solzavim   v vrsti podobnih, zelo spoštljivih, prav hujskaških, do nasprotnikov osamosvojitve, večinoma komunistov in priseljencev z Balkana, skrajno žaljivih pa do slovenske osamosvojitve in slovenskih  osamosvojiteljev.

Skratka, igrani napad  nekakšne Ofelijine norosti  predsednice državnega zbora (užaljeni  domoljub, ko je govoril o tej  njeni norosti, je ni hotel imenovati z imenom, kot da se mu tega ni zdela vredna) je bil po njegovem mnenju v funkciji izključno Golobove obupne ihte, da b ohranl oblast,  ker ga v nasprotnem primeru čaka marsikaj hudo neprijetnega. Mu bo uspelo? Samostojni Sloveniji nasprotne, in celo sovražne sile, doma in v tujini,  so resnično zelo močne, vlada dr. Goloba pa ni. Z izdajo države in naroda pa si tudi ne bo mogla kaj prida pomagati.  Bo pa ta vlada povzročila ogromno škode.  Jo bomo že nekako poravnali, navsezadnje, niso bili vsi priseljenci proti samostojni Slovenije. Niso vsi priseljenci – niti vsi komunisti – podporniki vlade dr. Goloba. Zato, naj živi samostojna in demokratična Slovenija. Čast in slava pa vsem osamosvojiteljem, ne pa tudi sovražnikom samostojne in demokratične Slovenije.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine