12.9 C
Ljubljana
petek, 2 junija, 2023

(PISMO BRALKE) Izbor mojih obračunov z Milanom Kučanom v Demokraciji 2022 . Trije Kučanovi apokaliptični jezdeci

Piše: Frančiška Buttolo

Kajti denar je gonilna sila vseh treh glavnih  Sorosevih človekovih pravic – 1) uničenja tradicionalne družine (z “legibitrizmom”),  2) uničenja uspešnega zahodnega gospodarstva (s scientistično religijo dekarbonizacije) in 3) uničenja narodov s pretežno  belim prebivalstvom (predvsem z migracijskimi vojnami). Amen.

Bodo priseljenci z Balkana, migranti (ne samo ilegalni!) in “legibitra” skoraj v vsaki družini – slovenskega naroda grob? Zato: smrt početju Kučanovega klana! Smrt početju slovenskih pravnikov na Ustavnem sodišču, dejansko pod  vodstvom Mirovnega inštituta oziroma dr. Neže Kogovšek Šalamon!

Ne, nobenega referenduma in nobenih volitev se ne bom več udeležila. Zadnje čase mi  prav ugajajo vse glavne človekove pravice, ki neizpodbitno uničujejo slovenski narod – pri koreninah, radikalno, že pri zarodku, ki je samo še del ženskega telesa.

Ne, nobene domoljubne stranke ne bom več  podpirala, nobenega domoljubnega politika, pa naj bo iskren, ali pa hinavec, ne bom več poslušala. Pa naj na desnici dela za ostanke in naslednike Titove Udbe, ali pa za  bankirsko  Sorosevo revanšistično   svetovno gibanje, skrajno rasistično do belcev –  menda iz maščevanja do Hitlerjevih zločinov nad judovskim narodom. Kot rečeno, zob za zob, glavo za glavo. Ampak, ne, ne bom več nasprotovala zagovornikom politike mračnega  Sorosa  – zelo Hitlerju podobnega svetovnega politika, ki vodi velik del svoje rasistične pravne vojske v EU in  ZDA. Soros namreč vodi tri glavne projekte: uničenje gospodarske moči Zahoda, uničenje zahodne tradicionalne družine in uničenje celotne zahodne bele rase. Zdi se, da Soros v bistvu  zahteva eno samo stvar: belci, ki v svoji  družini ne bodo imeli koga, ki ne bo belec, in še koga,  ki bo sodil v katero od skupin “legibitre”, se bo moral prilagoditi multikulturnosti, sicer ga bodo uvrstili med fašiste in rasiste,  skratka – zaprli ga bodo. To ideologijo bo v Sloveniji  zdaj pravno uresničevala dr. Neža Kogovšek Šalamon. Zame, naj bo jasno, ta ženska slovenskemu narodu prinaša  “gotovo” smrt, je pravna izvajalka usmrtitve Slovencev v državi klana Milana Kučana.

Samo eno možnost ima še slovenski narod: takojšen upor, takojšnjo odstranitev te ženske s funkcije, ki jo tako rekoč že ima. V nasprotnem primeru, če je Slovenci ne bomo odstranili, smo si sami krivi za svojo smrt, v resnici beden, strahopeten samomor.

Ker pa ne želimo, vsaj upam, da bi  Sorosevi rasistični in revanšistični politiki  postopoma, po znanem načelu kuhanja “žabe”, tudi v Sloveniji zmagali navidezno res postopoma, si  – kolikor je pač  v naših  močeh – prizadevajmo, da bi v slovenskem loncu čimprej zavrelo. D o k l e r  š e  lahko, ko nas Milani in Nežine pošiljajo na drugi svet, kot da smo  “žabe”.  D a,   Slovenci, še pravočasno poskačimo na svobodo – ter Milanu in Neži onemogočimo njune, v resnici bolno jugonostalgične, zločine – uničenje Slovencev, s tem pa sebi  t r d n o  oblast in  milijardne vsote iz Sorosevih bogato založenih, proti belcem zakletih in belim narodom zakletih Sorosevih rasističnih in revanšističnih bank.

Torej upor. Da, natanko to imam v mislih, dragi Slovenci. Upreti se moramo, upreti se moramo z vsemi sredstvi, ki jih lahko uporabimo na moralno sprejemljiv način v naši samoobrambi, če hočemo kot narod preživeti.

Upreti se moramo slovenskim “kurjačem” političnega ognja pod Sorosevim rdečim multikulturnem loncem. Upreti se moramo z vsemi, prav vsemi sredstvi, ki lahko zagotovijo  n a d s l j n i  obstoj Slovencev in Slovenije. Torej se moramo najprej upreti slovenski Sorosevi levi politični eliti v  Kučanovem klanu, kot ga je “krstil” Danilo Slivnik, v svoji imenitni knjigi, zaradi katere je moral umreti.

Kajti Kučanov klan – in samo Kučanov klan – že ves čas po osamosvojitvi 1991,  z zelo trdo roko, vodi  državo Slovenijo.  Njegova je  FDV, njegov je  Mirovni inštitut,  njegov  SAZU z vsemi mogočimi pritiklinami in obskurnimi političnimi zvezami v tujini, ki mračnemu Kučanovemu klanu perejo moralno zelo vprašljive etične “dnarje”, s katerimi si  Kučan utrjuje moralni kapital. Amen.

Zna Kučanov klan, zna;  najprej poskrbi, da voda  v loncu  s slovenskim narodom ne doseže previsoke temperature, vmes pa žebra nekakšne hudičeve oziroma Soroseve molitvice o človekovih pravicah do uničenja – tradicionalne  družine, uspešnega gospodarstva oziroma narodovega  blagostanja  ter do popolnega uničenja slovenskega naroda, vsaj intimno, kar za šalo, ker mu je ljubša Titova Jugoslavija

Soroseve napol nore, namreč ekshibicionistične, mlade čarovnice iz sedanje slovenske najvišje politike pa med temi Kučanovimi molitvicami plešejo plese iz različnih pariških, svetovno znanih  bordelov.  Te svoje slike pa veselo pošiljajo v medije  svojega izumirajočega naroda. Z namenom, da bi plesal še ubogi  narod, celo med epidemijo, zaradi katere skorja vsak dan umrejo vsaj trije bolniki.

Kučanov klan pa pod loncem vse bolj zvišuje temperaturo.

Narod pleše, počasi, vse  p o č a s n e j e. Kučan pa, kar osebno,  vse hitreje in močneje, dviguje temperaturo moči  ognja iz plinskih cevi Sorosevih rasističnih in revanšističnih bank. Kajti denar je gonilna sila vseh treh glavnih  Sorosevih človekovih pravic – 1) uničenja tradicionalne družine (z “legibitrizmom”),  2) uničenja uspešnega zahodnega gospodarstva (s scientistično  religijo dekarbonizacije) in 3) uničenja narodov s pretežno  belim prebivalstvom (predvsem z migracijskimi vojnami). Amen.

 

Frančiška Franca  Buttolo

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine