24.2 C
Ljubljana
četrtek, 28 septembra, 2023

(PISMO BRALKE) Imamo zločinsko jugonostalgično vlado

Piše: Frančiška Buttolo

Današnja razprava v parlamentu je dokaz, da je Golobova oblast kulturno marksistična, torej enako zločinska, kot je bila Titova. 

Kulturni marksizem ni strašilo, kulturni marksizem je vse, kar edino razume in upošteva sedanja vlada.

Iz celotnega dosedanjega razpravljanja danes v DZ je jasno vsaj eno:

Jugonostalgično prebivalstvo Slovenije (okoli milijon priseljencev z Balkana, predvsem iz vrst tistih, ki so 1991 sodelovali v napadu na Slovenijo, na primer gospod Kučan, , ter potomci slovenskih in jugoslovanskih vplivnih komunistov) imajo popolnoma drugačne načrte s Slovenijo, najraje brez avtohtonih Slovencev.

Drugi, milijon v naši državi,  avtohtoni del slovenskega prebivalstva, torej slovenski narod, pa si želi ohraniti pridobitve slovenske  osamosvojitve (pod to, jugonostalgično, vlado, ne sme več imeti niti svojega muzeja)  in še naprej delovati v tradicionalni demokraciji, za kakršno je bil v Titovi Jugoslaviji povsem prikrajšan.

Te velike razlike med obema milijonoma, med sabo različna kot noč in dan, ne bo nikoli mogoče premostiti. Avtohtoni milijon Slovencev bo moral kloniti. Zlasti zato, ker multikulturni marksizem prevladuje v velikem delu sveta. Zaradi tega bo mednarodna politika bolj naklonjena JUGONOSTALGIČNI slovenski politiki, navdušenim prav nad vsem, kar – zelo nasilno – uveljavljajo Sorosovi  kulturno marksistični skladi za uničenje zahodnih narodov in njihovega načina življenja.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine