19.6 C
Ljubljana
nedelja, 26 maja, 2024

(PISMO BRALKE) Ideologije, ideologije

Piše: Martina Košica

Samo iskra je dovolj, da se neka nora ideologija razplamti do neslutenih razsežnosti. Tako je bilo z fašizmom, nacizmom, komunizmom in še z mnogo drugimi. Zaradi njih so tekle reke krvi in solza in strašno trpljenje nič krivih ljudi predvsem civilistov. Razni samodržci z bolnimi idejami, kako podjarmiti ali uničiti druge neodvisne narode. Žal ne izbirajo sredstev za doseganje »strateških« ciljev. Zgodovina jih ni nič naučila. Zato smo priča takim vojnim zločinom, kot sedaj v Ukrajini. Kje so meje norosti Putina, (ki je primerljiv s Stalinom) in njegovimi pomagači v vojni. Preurejal bi zahodne države in sanjal o veliki Rusiji. Vojno škodo bi moral plačati agresor. Evropa se je izkazala za zelo ranljivo in neodločno. Bruseljskim levičarjem so bile pomembnejše pravice LGBT, kot varnost in sodelovanje. Npr. Poljsko so nameravali finančno kaznovati prav zaradi nasprotovanja tej politiki. V zgodovini je že plačala zelo visoko ceno. Sedaj pa najbolj pomaga pregnanim Ukrajincem. Kakšna veličina, kakor tudi podpora Ukrajini -Poljskega, Slovenskega ter Češkega predsednika vlade s strani Evrope, ki potrebuje močne politike.

Žal pa so se pojavile še druge zblojene ideologije, ki resnično poneumljajo ljudi. Ena takih je LGBT teorija spola. Postaviti hoče naravne zakone na glavo. Začelo se je z lažno interpretacij dvojčkov, ko so iz enega hoteli »ustvariti« deklico, kar se jim ni posrečilo. O tem piše knjiga: BRUCE, BRENDA, DAVID. (Deček ki so ga vzgajali kot deklico) avtor je John Colapinto. Pobudnik tega eksperimenta je bil John Money. To je na laži zgrajena teorija spola. Izkazalo se je, da je spol otroka zakodiran v genih. Ta abotna teorija se je žal razširila po vsem svetu. Ruši naravne zakone, družino, skupnost moškega in ženske, ki edina lahko spočeta novo življenje. Celo več pravic bi nekateri radi kot normalna družina. Največji absurd pa je, da bi za doseganje svojih egoističnih ciljev zlorabili najšibkejše, to je otroke, katerim bi kršili pravico do mame in očeta. Že poučevanje otrok v vrtcih in šolah o tej ideologiji kako si lahko sami izberejo spol je absurdna. Kar pa je najhuje, da bi istospolni partnerji lahko posvojili otroka. To je največja zloraba, kako pokvarjeno. Že v kali bi lahko to zatrli. Tako pa imajo aktivisti LGBT teorije spola vse več pravic, denarne podpore, vse v imenu demokracije. Bog ve kaj še čaka najranljivejše, to je otroke. Slovenska družba tega ne sme dopustiti. Potrebuje močne in ljubeče očete in matere, skratka normalno družino.

Raznih sodobnih ideologij ni videti konca. Ustvarjajo vedno nove razkole v družbi. Radikalni nevladni zaščitniki zveri ter drugih živali lahko ogrožajo kmetijstvo saj so kmetje pogosto na drugem mestu. Sem spadajo tudi zagrizeni vegani. Včasih so bili vegetarijanci, pa anticepilci, ki bolj verjamejo FB. zdravnikom in JouTubu, kot stroki. Tudi zaradi njih je bilo je bilo več žrtev Kovida. Ideologij in njihovih nevladnih aktivistov je vsak dan več, kar gre na račun davkoplačevalcev. Žalostno jo, da marsikdo, tudi kristjani zamenjajo vero npr. za socialistično ideologijo. Spet bi nekateri politiki in aktivisti oživljali nacional socializem, kot da ni bilo že preveč gorja zaradi njega. Slovenija si zasluži normalnost, demokracijo in napredek.

 

Martina Košica, Ljubljana

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine