11.8 C
Ljubljana
sobota, 20 aprila, 2024

(PISMO BRALKE) Hamasov oktobrski dež v Sloveniji

Piše: Frančiška Buttolo

Tudi na Slovenijo  pada oktobrski dež, skoraj vsa je že poplavljena.

V vseh slovenskih javnih medijih novinarji podpirajo – ali pa morajo podpirati – prav vse  palestinske,  kot tudi vse druge, teroriste z Bližnjega vzhoda, zlasti Hamas in Hezbolah. Da, v vseh slovenskih  javnih, povsem komunističnih medijih,  sovražnih do najmanjše  svobode političnega  govora, bučno,  kot na nogometnih tekmah,  “navijajo” za bližnjevzhodne teroriste To počnejo večinoma s pretvezo, da podpirajo palestinske begunce oziroma osvoboditev Palestine izpod izraelske – menda že genocidne – okupacije. O tem, da bi Hamasovi teroristi morali NAJPREJ  izpustiti zajete izraelske talce, ker so se sedanji spopadi na Bližnjem vzhodu začeli prav zaradi  oktobrskega terorističnega napada palestinskega Hamasa, pa mediji molčijo.  Že ves čas zadnje palestinsko-izraelske krize po  – oktobrskem,   neverjetno podlem Hamasovem terorističnem  napadu na izraelske civiliste –  slovenski javni  komunistični mediji o tej Hamasovi teroristični “mojstrovini” skoraj ne poročajo. V resnici MOLČIJO.

Očitno slovenskim komunističnim novinarjem   ves bližnjevzhodni  terorizem kar ugaja, tako kot ugaja njihovemu glavnemu globalističnemu  podporniku Sorosu, prav tako podporniku – menda že nekdanje –  tako imenovane Islamske države in tudi že povsem mednarodne organizacije  Hamas (na spletu so namigi, da imamo eno  njenih podružnic tudi v Sloveniji). Torej “gliha vkup štriha”, tokrat multikulturna balkanska v Sloveniji z bližnjevzhodnim terorizmom.

 V resnici so javni komunistični mediji v Sloveniji, ki zadnje desetletje skoraj ni več slovenska, temveč balkanska, “jugoslovenska”,  že povsem teroristični. To je najbolj vidno iz dolgotrajnih  sodnih razprav o  zahrbtno  nasilnih balkanskih  načinih  odstranjevanja nekomunističnih  novinarjev iz njihovega  poklica,  celo takrat, ko je  kdo od njih na smrt bolan. Zdaj pa je očitno prišel čas, ko bodo v slovenskih komunističnih   medijih nekomunistične  zaposlene metali iz služb (predvsem z ukinjanjem preveč desnih oddaj) tudi takrat, ko ti ne bodo na strani bližnjevzhodnega terorizma.

Iz dneva v dan narašča  slovensko komunistično medijsko navijanje za Palestino in Palestince,  tako da že  spodriva vse druge, za Slovenijo veliko pomembnejše politične teme,  pa čeprav je Slovenija pod Golobovo komunistično vlado že v popolnem razsulu, pa tudi slovenska praktično ni več. Pomembno je zdaj za predsednika vlade dr. Goloba, ki se je pravkar sestal z nekom z vrha dinastije Soros,  samo eno:  navdušenje za  pridružitev Slovenije bližnjevzhodnemu  terorizmu za “osvoboditev” Palestine.

Zato v javnih medijih že nekaj časa – iz   deva v dan, od ranega  jutra do poznega večera  – lahko poslušamo samo o tem, da je Slovenija, še zlasti pa Golobova vlada, največja prijateljica Hamasa, v resnici – menda, tako namigujejo na spletu – tudi že  uradne oblasti palestinskih beguncev na ozemlju Palestine. Slovenia je torej največja prijateljica nekako napol priznane države Palestine. In slovenski glavni zunanjepolitični projekt je zdaj ta, da bi večino proračunskih sredstev za potrebe slovenske zunanje politike namenili terorističnim organizacijam za osvoboditev in osamosvojitev Palestine.

Na naslednjih slovenskih državnih volitvah bodo tako zmagale tiste skrajno leve stranke, ki bodo najbolj USPEŠNO  podpirale bližnjevzhodni terorizem, seveda s sredstvi iz slovenskega  proračuna, kot že  v sedanji Golobovi vladi (odvzetih zlasti bolnikom in upokojencem),  pa  tudi s Sorosovim denarjem za delovanje  slovenske odprte družbe.  Saj ima Slovenija vse polno, kot berač uši,  raznih Sorosovih inštitutov in podtaknjenih sorosovskih  terorističnih projektov za njegovo globalistično komunistično  “Open Society” (svetovno smrtonosno teroristično družbo), zlasti na javnih in zasebnih  univerzah in akademijah, pa tudi na  njihovih inštitutih. Vsi ti v Sloveniji,  prav vsi, bodo v bližnji prihodnosti delali in delovali samo še v  podporo bližnjevzhodnemu   terorizmu.

Kakšna strašna politična propaganda bo v levih javnih medijih narekovala, na primer, da moramo v multikulturni državi Sloveniji storiti vse, samo zato,  da bi  palestinske begunce  čim prej rešili izpod izraelske okupacije,  in še zlasti izpod izraelskega “genocidnega”  terorja! Ker imamo prav v multikulturni balkanski Sloveniji jugoslovanskih narodov (takšno zdaj kažejo, seveda po zelo zgovorni pomoti,  bruseljski zemljevidi,  tik pred volitvami v parlament EU), najraje svojo nesrečno politično polsestro, napol priznano  Palestino!

Neprestano pa bodo poslej  javni komunistični mediji v Sloveniji tudi poudarjali,  da nimamo nič manj kot Palestino, radi tudi številnih bratskih palestinskih terorističnih organizacij. Saj je tudi glavno politično načelo nekakšne ljudske obrambe, vsaj v   levi politiki  multikulturne Slovenije:  Hamas v vsako vas. V bistvu je vse to v popolnem skladu z nekdanjim jugoslovanskim razumevanjem jugoslovanskih bratski narodov,  zlasti v času  Titove neuvrščene  komunistične Jugoslavije bratskih narodov in sestrskih terorističnih organizacij na Bližnjem vzhodu.

Tako kot smo pod Titom v Jugoslaviji,  bomo tudi zdaj –  državljani multikulturne balkanske Slovenije –  z izključevanjem Izraela   reševali Palestince, največkrat s prepovedmi sodelovanja Izraela  na mednarodnih prireditvah, večinoma  športnih in kulturnih. Tisti, ki zdaj ukazujejo multikulturni balkanski Sloveniji,  so na športnih prireditvah, na katerih sodeluje Izrael,  vsaj  za zdaj, ko tej državi še ne moremo prepovedati mednarodnih tekmovanj,  strogo prepovedali izobešanje ZASTAVE države Izrael na ozemlju Slovenije.

Ta zahrbtnost je zelo podobna tistim “fascinantnim” metanjem novinarjev iz služb zardi slabega dela, ko so tako rekoč že na smrtni postelji. Ne, multikulturna balkanska država Slovenija ni moja Slovenija. Ne more biti. Slovenijo so okupirali komunistični (Stalinovi) teroristi najprej,  že pred drugo svetovno vojno, še pred Mussolinijevo in Hitlerjevo  okupacijo. In še vedno je okupirana, Slovenija. Okupirana je slovenska Slovenija. Namesto nje pa imamo zdaj  balkansko multikulturno Jugoslovenijo, Sorosovo teroristično “Jugoslovenijo”, brez milosti do vsega resnično slovenskega.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine