30.1 C
Ljubljana
sreda, 17 julija, 2024

(PISMO BRALKE) Diktatura v Sloveniji je!

Piše: Frančiška Buttolo

Diktatura v Sloveniji ali Cerkev in Kučan že kot rit in srajca. 

Zanimivo in zelo žalostno, ampak kljub temu  –  hvala, radio Ognjišče, hvala za kozarec čiste vode slovenski javnost, da se ne bomo Slovenci  po nepotrebnem, in z nepotrebnimi žrtvami, upirali diktaturi Kučanovega klana. To ni več mogoče, ker ima že vso, prav totalitarno  absolutno oblast, s katero je zadovoljnih,  in celo srečnih, okoli 90 odstotkov državljanov v jugonostalgični Sloveniji.   Tako je pač v deželi pod Alpami, kot je običajno  na začetku  vsake diktature.  Kučan, že skoraj na smrtni postelji, je po malo več kot tridesetih letih uspešno zrušil samostojno in demokratično Slovenijo, da je zdaj spet balkanska in v partijski diktaturi, le da tokrat še  z veliko mero  fašizma in nacizma, po zgledu  nekaterih  jedrnih držav EU, ki so Slovenijo in Slovence –  skupaj s Kučanom –  obsodile na Balkan, na  izumrtje v neki Jugovzhodni regiji EU. Za vse to je bilo najprej potrebno iztrebiti vse slovenske domoljube in osamosvojitelje. Ker pa je  stranka SDS  sinonim za slovensko svobodo, demokracijo in domoljubje, so se z vsemi topovi spravili nadnjo Kučanovi Jugoslovani – slovenski in priseljenski –  pa tudi  bruseljski  nasprotniki samostojnih evropskih držav in narodov.

Pravilno  sem včeraj  v svojem članku o diktaturi v Sloveniji (objavljen ne bo, ker je pomemben!)  priznala svojo bridko slutnjo, da gre v teh zgodovinskih  trenutkih gotovo že za pravi  poraz vseh slovenskih domoljubov  – tokrat dokončen in za vedno. Danes zjutraj pa  je radio Ognjišče   to mojo slutnjo potrdil – namreč z napovedjo pogovora z gospo soprogo nekdanjega direktorja Cankarjevega doma,  Kučanovega tesnega prijatelja, glavno avtoriteto za kulturo v  Kučanovem klanu. Gospa je s popolno gotovostjo in prepričanjem izjavila, da je umetnost božja.

Skoraj povsem se z njo strinjam. Še bolj pa se strinjam, da je oblast v Sloveniji  v rokah Kučanovega klana, v katerem so že od  vsega začetka vsi  pomembni jugonostalgični  nasprotniki samostojne in demokratične Slovenije, tudi slovenska Cerkev.

Domoljubni demokrati, ki nikoli nismo bili v Kučanovem klanu, pa smo – skupaj z eminentnimi  osamosvojitelji –  obsojeni na politično smrt, na izgon iz domovine in na  lažne zgodovinske obsodbe tajnopolicijskega ali  udbovskega  zgodovinopisja v samem vrhu slovenske umazane zgodovinske vede, ene najbolj neverodostojnih na vsem svetu.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine