19.6 C
Ljubljana
nedelja, 26 maja, 2024

(PISMO BRALKE) Čestitka za protest

Piše: Frančiška Buttolo

Spoštovani protestniki! Spoštovani gospod Janez Janša! Spoštovana SDS! Iskrene čestitke za včerajšnji protest!

Čestitke tudi za prelepo velikonočno  darilo SDS vsej demokratični Sloveniji! Čestitke za  brezhibno protestno prireditev, po vseh merilih zelo uravnoteženo, še zlasti kar zadeva  prisotnost protestnikov iz vseh plasti slovenskega prebivalstva, predstavnikov iz zelo različnih dejavnosti in tudi za  izvedbeno raven  kulturnega in političnega programa,  tega seveda z izjemnim  govorom gospoda Janeza Janše, predsednika SDS.

Čestitam SDS! Čestitam gospodu Janši in želim velikega števila glasov vsem kandidatkam in kandidatom na prihodnjih volitvah v parlament EU!  Čestitam, čeprav se mi iz dneva v dan bolj zdi,  da je s Slovenijo že konec.  Slovenski narod  in Slovenija  hrepenita po smrti. Kot se to  običajno dogaja vsem in vsakomur, kadar komu resnično zmanjka življenjskih moči. V vseh dolgih letih svojega raziskovanja moderne mistike, nisem odkrila prav veliko upornikov smrti tik pred vrati večnosti.

Pa vendar,  kljub vsej svoji resnično globoki  žalosti in pretresenosti, čestitam  SDS za organizacijo  včerajšnjega  uspešnega protesta proti smrti Slovenije. Seveda pa zaradi tega nisem nič manj razočarana in zaskrbljena  zaradi zadnjega izbruha  svetovnega  antisemitskega napada na Izrael, in tudi  zaradi naklonjenosti velikega dela slovenske leve politike uničenju Izraela. Čeprav se dela neumno, kot da ne ve, da gre v resnici SAMO za to.   Strah me je tudi skrajno levih rasistov, polnih  multikulturnih mednarodnih simpatij do izginotja vseh narodov in držav na Zahodu. In prav tako me navdaja z obupom velik del prebivalstva naše države, ki si želi zamenjave pripadnikov slovenskega naroda s priseljenci z Balkana in iz pretežno muslimanskih držav, da bi si na politični levici povečali svoje volilno telo. In skrbi me,   zelo skrbi,   ker to velja za vso  levico v EU  – tudi skoraj za vso  krščansko politiko v EU, ki za ves Zahod  načrtujeta konec bele rase, še najprej pa konec suverenih držav in konec avtohtonih narodov  EU.  Za Slovenijo pa EU  načrtuje tudi njeno vrnitev na Balkan, v neko  pravkar porajajočo se  Jugovzhodno regijo EU, v resnici  nekakšno novo Jugoslavijo, seveda s povsem levo in skrajno levo politiko.

Kljub vsemu temu, spoštovani udeleženci včerajšnjega  protesta (sama se ga zaradi težav s hrbtenico,  nisem mogla udeležiti), spoštovana SDS, spoštovani gospod Janez Janša, da, kljub vsemu, kar ogroža Slovence in Slovenijo, ali pa prav zaradi vsega tega žalostnega dogajanja,   moje velike in  iskrene čestitke za vaš včerajšnji  upor  SMRTI SLOVENIJE, ki jo hoče  levi politični pol – doma in v EU  – za vsako ceno uresničiti. Podpira pa ga tudi svetovna leva politika, tako imenovani (multi)kulturni marksistični globalizem.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine