4.8 C
Ljubljana
ponedeljek, 27 marca, 2023

(PISMO BRALKE) Gospodični fašistki Niki Kovač

Piše: Frančiška Franca Buttolo

Bog ne daj, da bi objavili, kar potrpimo s soroševskim “škvadrizmom” gospodične Nike Kovač, da bo mir – in da se bomo imeli vsi radi!

Dovolimo, ker ima ta jugonostalgična  gospodična zunanjo, hudo izdajalsko, podporo za delovanje proti slovenskemu narodu,  zlasti na tone denarne,  da s svojimi soroševskimi “škvadristi” prepreči kakršne koli demokratične volitve v Sloveniji, predvsem pa uspeh vsakršnega – za obstoj  slovenskega naroda še tako nujnega – referenduma.

Kakšen fašizem gospe  Giorgie Meloni!? Tole, kar gospod Kučan, po posvetu s prijateljem Sorosem, zdajle z gospodično Kovač prakticira v Sloveniji, to je fašizem! Prvovrsten, samo predznak – rdeča zvezda, ki je čisto zavajanje, navsezadnje sem nekoč  bila sama komunistka,  je malo drugačen od “fašia”.

Ni kaj, v Sloveniji fašizem ni bil nikoli priljubljen, tudi zdaj ni, ko ga “prakticirata” gospodična Kovač in gospod Kučan, Sorošev prijatelj. Zato kar verjamem, da v Sloveniji nista priljubljena, verjamem tudi, da je nevarnost spopadov med demokrati in fašisti gospe Kovačeve dokajšnja.

Dokler bo tako deloval “8. marec”, kot deluje, ne bo bolje. Izdajalcev in fašistov Slovenci ne maramo. Kdor seje veter, žanje vihar.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine