1 C
Ljubljana
petek, 8 decembra, 2023

(PISMO BRALCA) Županovi izbrisi in druge nečednosti

Piše: Andrej Grošelj

Izigral in izbrisal je bivše uporabnike  obnovljenega Roga. Njihov »nastop« pri slovesni otvoritvi je bil kolesarski, brez koles. Policija je zavarovala njihov nasilen vhod v zgradbo tudi z zaplinjevanjem. Še pomnite tovariši kaj je predsednica parlamenta sporočila ljudstvu o zaplinjevanju : »Mi ne bomo zaplinjevali ljudi, tako kot jih je Janša…”

JankoviĆ  je ob odkritju  spomenika »tedaj« živim odpisanim,  nehote pozabil , da je postopke izbrisa  obravnavalo tudi Evropsko sodišče in je » razsodilo« v prid izbrisanim. Izplačani denar davkoplačevalcev izbrisanim ni bil ustrezen  ????

Župan je izbrisal umorjene nasprotnike komunistov med in po  koncu vojne.  Ne dovoli pokop izbrisanih na Žalah. Ima lepo priložnost, da reši »prostorski manko« z razširitvijo  Žal, ki poteka. Njegovo verovanje in varovanje »zgodovine« NOB z  nasprotovanjem pokopa so njegov osebni civilizacijski izbris. »Dokler bom jaz župan v Ljubljani ne bomo pokopali belogardistov in Romov …..«

Na  drekovodu nad zajetjem pitne vode je poplava razkrila vidne konstrukcijske in izvedbene napake.

Vseved Zoran Išče manjkajoče gradbeno dovoljenje za smrdljivi projekt ob njegovi  trditvi, da že ima vsa gradbena dovoljenja. Nadaljuje z škodljivim delom. Kaj nam pa morejo Će …. .

Župan vzorčno rešuje zagate ljubljanskega prometa z živim primerom lastnoročnega usmerjanja zastalega prometa. Njegov predlog je veleumna rešitev za digitalizacijski čas? Od tedaj v žepu nosi piščal.

Z svojimi številnimi gradbenimi posegi spreminja prestolnico v raj za bogataše in turiste. Ostale občane potiska na obrobja. S  tem tudi dviga cene vseh stanovanj.

Janković skrbi za svojo družino. Sinovoma »kupuje« draga stanovanja. O teh »nakupih« se spreneveda in laže kot njemu podrejeni predsednik vlade Robert Golob.

Predsednik Golob in župan Janković z roko v roki zbežita pred možnimi neprijetnimi vprašanji novinarjev. Junaka pa taka.

Zoran Janković bo zaposlil in posledično rešil padlo ministrico za javno upravo Sanjo Ajanović Hovnik. Roka roko umije.

Ne skrbi ga varnost njegovih volivcev in volivk. Številni emigranti na ulicah njegovega najbolj varnega in najlepšega mesta, vznemirjajo in ogrožajo Ljubljančane.  A boli njega……… Njegova žlahta je cela in zdrava. Slovenski Al capone sesuva »demokratično« oblast. Tudi ob morebitni spremembi oblasti se Slovencem ne bo nič  spremenilo  z županom Zokijem ljubljanskim. Čas je da odide – одлази !

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine