32.6 C
Ljubljana
nedelja, 14 julija, 2024

(PISMO BRALCA) Uvod v diktaturo

Piše: Mirko Macher

Uvod v Diktaturo, Vir: MUSSOLINI, Laura Fermi, Cankarjeva založba 1966.

Citat: str. 77:  Če naj socializem ostane zdrav in nepokvarjen, je trdil Mussolini, ne sme postati sinonim demokracije. Socializem mora biti zadosti pogumen, da ostane ‘barbarski’. Stavke in proletarska nasilstva so čisto vojna dejanja, odkrit boj brez hinavskega popuščanja; biti morajo kakor vojaške operacije in služiti ločitvi razredov. Majhna popuščanja in ‘mehkoba’ lahko zaduše junaškega duha množic in onemogočijo revolucijo.

Opomba avtorja 01: Know How = znan!

Uvod v Diktaturo, ki jo usmerja in plačuje rusko-srbsko hegemonistično politično podzemlje, pod tutorstvom in patronatom Pravoslavne cerkve, je udejanjen. Plačniki te prostozidarske združbe, pod mentorstvom srbo-rusofila Milana Kučana (KI v Moskvi, Patriarh&Putin; expozituri: Beograd, Ljubljana) in njegovim političnim učencem dr. Robertom Golobom, posinovljenim pohlepnežem oligarhizma svetovnega formata, so v največji meri slovensko ljudstvo.

Citat, str. 93: Zakaj vendar ni posvetil (Mussolini) več truda volilni kampanji? Zunaj parlamenta je laže sledil impulzom in nadaljeval revolucionarno propagando, kakor je bilo njemu všeč.

Opomba avtorja 02: Ker je bila to izguba časa! Zmaga ni bila v volitvah, temveč v prevarah, v tehnologijah in dejanjih zlobe: v denarju, korupciji, ustrahovanju, nasilju …

Denar = sredstvo (glej: Soros, Obama, …. Gates, …) za doseganje ciljev ZLOBE IN DOBREGA, na eni strani pohlepa, nakopičenega bogastva, mafijskih prijemov …, in na drugi strani solidarnosti ter pomoči nemočnim …

Fašist = Golob in golobizem, saj do potankosti obvlada italijansko mafijsko tehnologijo: ustrahovanje, izsiljevanje, nasilje vseh vrst, ne nazadnje likvidacije, … najbolj sprevrženo: nasilje nad svojci.

JJ = politični vajenec. Žal! Sodstvo ga zaposluje s tisoč in eno obravnavo. Pije mu kri! Janšizem (Jan), ki vodi odkrit politično domovinski diskurz, (še) ne sledi (mu ne parira) mafijskemu golobizmu (Gob) – privat gestapo ?!

Golobova garda = korak pred časom, saj vidi razmere, ki jih ustvarja danes za dve, tri, pet let vnaprej. Dejansko bo takrat Slovenija postala policijska država, zato je PV najprej pričel s čiščenjem Policije, – Vojska še sledi, zelo kmalu. Putinov zgled o načinu prevzemanja oblasti, kateremu Gob sledijo, je dobil domovinsko pravico na komunizmu (rdeči škrat še kar vzdržuje oefovske zakladnice in troši zlo) naklonjenemu ozemlju Slovenije, podprt za javnimi mediji, ki jih je pokoril že rdeći škrat. Le upamo in verjamemo lahko, da ima JJ še dovolj moči, da vidi še dlje, dlje kot Gob in o katerih rdeči škratje lahko le sanjajo.

Kaj je rešitev, da ne bomo le črno – beli? Rešitev je v demografskem odgovoru, v močnem in enotnem slovenskem duhu, v narodovem – Ledinskem zavedanju avtohtonosti naroda, v dvigu duhovnega potenciala, v nataliteti – k naravni rodnosti (od 1,2 na 3+!).

Mag. Mirko Macher, z.r.

Radovljica

 

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine