17.3 C
Ljubljana
nedelja, 16 junija, 2024

(PISMO BRALCA) Sramotna izjava Tanje Fajon

Piše: Robert Tisel

Tovarišica Tanja Fajon (naziv gospa/gospod si moramo zaslužiti)!

V letalski nesreči je umrl “Mesar Teherana”. Tanja Fajon pa misli, da je čas za žalovanje in, da je to pravilna stvar v tem času. In to pravite za ob pravični (kazni) smrti zločinca najvišje stopnje možnih na stopnji grozodejstev, ki jih je sposoben ¨človek¨ ?

Pa kdo ste vi? Žalujete za zločincem, ki je na srečo umrl v nesreči dal pobiti tisoče ljudi. Ta mesar je še tik pred zasluženo smrtjo, kaznijo za povzročene zločine, dal, dovoli usmrtiti na smrt obsojene tri Iranke, da ženske, katere so obsodili, da niso dovolj pobožne v islamu (zaradi pobožnosti v veri ????????????????????????????????????????????????).
In za tega zločinca menite, da je čas žalovanja ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Pa kje vam je pamet ? Mogoče na bolniški ?

Tanja Fajon, sramotno za Slovenijo je že bilo, da ste zaradi svojih dosedanjih dejanj zoper Slovenijo (lažna prikazovanja, celo vaša lažna poročila, oziroma vpliva na ta lažna poročila stanja medijev Evropi, ki so jih hoteli npr. RTV SLO, POP TV, Delo, Večer, …. iztrgati iz rok komunističnih krempljev) sploh postali zunanja ministrica. Z vašo zadnjo izjavo pa ste potrdili, da sočustvujete še s klavci nedolžnih ljudi.

Skrajni čas je, da se DOKONČNO poslovite od politike. Sramotite Slovenijo, kateri se zaradi sedanje vlade z Golobom za krmilom smeji že cel svet.

In če ne greste sami, bi vas moral odstaviti predsednik vlade, če seveda ni enakega mnenja kot vi, kar pa je še sramotnejše.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine