29 C
Ljubljana
četrtek, 30 junija, 2022

(PISMO BRALCA) Samovladanje

Piše: Mag. Mirko Macher

Ortodoksna leva politična nomenklatura (izvirajoča iz oefa in avnojskega sistema), ki predstavlja trenutno opozicijo, veliko in kar naprej govori o predčasnih volitvah. Pri tem je zanimivo inovativno preizkušanje vladanja na slovenskih (naivnih) množicah, vladanje (ponovno) brez parlamentarizma.

Priprava: vseljudska vstaja, v kateri obljubljajo ljudsko diktaturo preizkušeno koncem 19 stoletja v Rusiji in implementirano v avnojski Jugoslaviji 1945, ko so demontirali monarhijo in počistili vse morebitne carske dediče in naslednike; v Sloveniji pa počistili kapitalistično zalego in inteligenco, da ne bi še kdaj …

Preizkus prototipnega modela: rusko-srbska internacionalna aliansa, podprta slovenskimi petokolonaši, ki so financirani iz globalističnih – socialnih skladov, in se napaja, v največji meri, kar iz delavskih – perpetum mobile-mafijskega modela sindikalističnih članarin!!!

Uvedba diktature (v času ruskega oligarha): Ostranitev liberalno-kapitalističnega modela vladanja in njenih predstavnikov, uvedba socialistične- delitvene sheme po principu: kdor ni naš/ z nami, naj crkne!

Čas in prostor eksperimenta novega sociološkega modela: Balkan, Slovenija, Ljubljana, ljubljanska univerza, …. učenci in dediči komunistične revolucije, ponosni dediči, plačanci Sorosa in drugih socialističnih milijarderjev, sindikalistične mafije, bančnih delivcev denarne sreče … , odlikovanci ruskega carja Putina: Janković, Erjavec, Bratušek, … in sledilci: Židan, Mesec, Koprivc, Vatovec, …

Vizija, ki ima temelje, ali ima prihodnost pa je odvisno od poštenih, ne medijsko napovedanih in realiziranih volitev22 po Vučku, pravičnih in poštenih volitev 2022 v Sloveniji.

Mag. Mirko Macher, Most na Soči

Sorodne vsebine