10.8 C
Ljubljana
nedelja, 16 maja, 2021

(PISMO BRALCA) Priložnost, ki je uresničljiva!

Odstopil je predsednik vlade Marjan Šarec. Odstop bo dober in koristen za Slovenijo, če bo na oblast prišla po volitvah desno – sredinska opcija brez trdih levičarjev in naslednikov komunizma. Če bodo »strici« zakuhali nove obraze leve provinjence, ki bodo, kot že večkrat, ponovno prevarali volivce z lažnimi obljubami in prevzeli oblast, ne bo sprememb in Slovenja bo še naprej relativno nazadovala tako gospodarsko, razvojno in socialno, kot tudi glede človekovih pravic in demokratičnosti. Še na prej se bodo vedno bolj uveljavljali komunistični »prijemi« prejšnjega režima. RAZKOL (po Možini) državljanov, ki že dolgo niso več narodno zavedni Slovenci, se bo poglabljal, sprava ne bo možna, obsodbe zločinov komunizma ne bo, ostali bodo »slavospevi« morilske, genocidne in teroristične falange NOB, širil in povečal se bo vpliv jugoslovanarjev, mohamedanske vrednote, lažnivost in prikrivanje dejanskega stanja po mainstrem medijih in šikaniranje ter zakonsko omejevanje vseh, ki si bodo upali odkrito in objektivno govoriti, pisati in delovati.

 

Ker predsednik države ni »uspel« uveljaviti sprememb volilne zakonodaje, bomo volili zopet  liste strank – »mačka v žaklju« namesto posameznike vredne zaupanja iz okolja volilne baze, katerih delo, ravnaje in prepričanja so volivcem znana. Zato je nujno dobro organizirano ozaveščanje prebivalcev z dovolj jasno in preprosto obrazložitvijo potrebnosti po spremembi oblasti v desno – konservativno smer. Volivcem mora biti tudi posredovana osvežitev zablod dosedanjih levih vlad in »grehov« komunizma. Še posebno pomembno je tudi, da se z objektivnim informiranjem lažnivosti mainstrem medijev doseže med volivci prepričanje, da se ni potrebno več bati represij, šikaniranj in nadaljnjih laži.

Volivci morajo spoznati, da lahko in morajo za svoj dobro vplivati na stanje v državi s tem, da gredo na volitve in podprejo stranke, ki imajo ugled v Evropi in se niso kompromitirale v preteklosti z dejanji in odločitvami, ki so Slovenijo pahnili v »moralno resignirano« stanje pod geslom: »Saj ne moremo nič spremeniti, ker imajo prejšnji vse vzvode oblasti v svojih rokah!« Ne bodo jih mogli več imeti, če bodo volivci vedeli in se zavedali svoje neomajne volilne pravice in izjemne moči vpliva na rezultate volitev, ko oddajo svoj glas. Vemo, da so levi volivci v strahu, da izgubijo svoj vpliv in privilegije bolj »disciplinirani« in volijo prenovljene komunistične stranke, med tem ko konservativni volivci ne volijo dovolj številčno. Trdim tudi, da neopredeljenih volivcev ni!

To je floskula in propagandni blef levice, da »mlačne«, slabo poučene in nacionalno nezavedne volivce odvrača od volitev, čeprav so prav neopredeljeni volivci jeziček za izbor poštenih in sposobnih poslancev, ki jim je dejansko mar za dobro državljanov. Večini levim poslancem floskula »za dobro države in državljanov« pomeni samo dobro zase, svoje privilegije in izogibanje ciljem, ki smo si jih z osamosvojitvijo zadali, a jih dosedanji oblastniki niso hoteli uresničiti.

Samostojno, demokratično in svobodno državo lahko oblikujemo samo z ozaveščanjem in odkritim aktiviranjem in opogumljanjem dobro mislečih nacionalno zavednih volivcev za res dobro državo. Kdor ne gre na volitve in ne voli konservativnih strank, ni SLOVENC!

Zadnje novice

Sorodne vsebine