2.6 C
Ljubljana
nedelja, 10 decembra, 2023

(PISMO BRALCA) Ponosni pošteni Slovenci?

Piše: Franc Mihič

“Ministrica Alenka Bratušek je v DZ RS priznala, da je hotela s “prevaro” dobiti več dodatnih Evropskih sredstev za poplavno obnovo, zato je bila tudi sama škoda previsoko ocenjena. Bratuškova meni, da bi temu morali “ploskati”, medtem, ko Marjan Šarec v vlogi Serpentinška javnost prepričuje, da je strokovnjak za marketing.” 

 

Prevara oz. priznana nameravana prevara-pridobitev več sredstev pomoči od EU, kot je dejansko škoda na poplavnem območju, kar se še javno pove kar v DZ – RS, preko medijev pa torej tudi slovenski javnosti , je dejanje, ki tudi sporoča Slovencem; “Lažite in kradite, varajte svoje donatorje, da bomo Slovenci bolje živeli, kot si zaslužimo. To je je vendar očitna namera RS, da izkoristi EU, da pridobi več sredstev za poplavno obnovo, kot je dejanska potreba. Ministrica pa še pripominja, da bi morali(?) ploskati takim “plemenitim poslom vlade Slovenije, njen kolega minister Šarec., pa še doda, da gre za dober marketing, čeprav gre za (namero) goljufanje EU.. Primer, ki škodi RS in “poštenim Slovencem, terja odstop vlade, najmanj pa obeh ministrov.

https://demokracija.si/fokus/politicna-povratnika-blestita-kot-se-nikoli-o-goljufanju-eu-in-marketingu-po-serpentinskovo/?fbclid=IwAR3-tRLkBOk3MSBwrTkTtvPs7KvXMbOKI-cvYT15yA1qtQiNQGX_I33oFeM

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine