-2.4 C
Ljubljana
sobota, 28 januarja, 2023

(PISMO BRALCA) Kovačeva se vrača

Piše: Mag. Mirko Macher

Nika, Berlinčanka, se je vrnila! Huraaaa!!! Slovenija bo svobodna ali pa je ne bo! Obsojamo, seveda obsojamo, vendar obsojajmo vse napadalce. In tudi ščitimo vsakogar, ki je napadan in napaden, a ne? Pa je to res, ali se javni mediji ne oglašajo le selektivno, čeprav so javni javni za vse, kaj? Zloglasna osmomarčevka, Nika, ki pestuješ roko, ker si bila baje napadena sredi belega dne, brez prič in anamneze, javno obsojaš določen medij, Nova 24TV, ob tem prijavljenem napadu. To je poniglavo in prosojno natolcevanje, ki ga boš verjetno podrobno pojasnila tudi v drugem uradnem prostoru.

Kdo ti res verjame, ko pa si še kot Berlinčanka napovedala performans v Sloveniji in tvitnila Janezu Janši, predsedniku Slovenske demokratske stranke: Miško, prihajam!

Priznam, da scenaristi in režiserji ljubljanskih pocestnih gledališčnikov – janullovskega tipa, največkrat s spuščenimi gatami poskušajo prepričati že prepričano javno in medijsko srenjo: RTV SLO&co. medije in kolesariat, da za vsem stojijo novaštiriindvajsetaški tevejevci, ki in ker jasno in glasno podpirajo, v vseh pogledih zglednega kandidata za predsednika Republike Slovenije, dr. Anžeta Logarja.

To je glavni razlog za prekinitev medenih mesecev, po enkratni spomladanski zmagi, a ne Nika?

No no, seveda se bo sedaj, v času do izvolitve predsednika republike, na to temo dogajalo in dogajalo, seveda tudi napadalo in napadalo, v vseh pogledih zglednega in izobraženega intelektualca dr. Anžeta Logarja, samo da bomo dobili predsednico, kuhano in pečeno v kučanovski kuhinji, z dodatki golobjega perja, kosovih krempljev, š(č)etinc a’la mili zoki etc etc.

Te modre, udbovske oči vidijo dlje; je pa res, da je že zelo očitno potrebna močna dioptrija …

Slovenski ljudstvo res počasi dojema, vendar na koncu le dojame …

Mag. Mirko Macher

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine