5 C
Ljubljana
torek, 27 februarja, 2024

(PISMO BRALCA) Kaos 24: To, kar se dogaja v Sloveniji danes, je CILJ

Piše: Mirko Macher

Kako destabilizirati državo, jo razstaviti na prafaktorje in vključiti v balkansko interesno območje, je dejstvo. Nihče na tem svetu, noben politik, niti gospodarstvenik ne, se zaradi tega ne bo sekiral, niti trznil ne bo z očesom.

Nobena vlada doslej ni bila sposobna konsolidirati slovensko državo. Edino kar je delovalo je bila parlamentarna demokracija, temelječa na Ustavi RS. Z odhodom dr. Pučnika in dr. Bučarja, avtoritet, ki so ju spoštovali celo nasledniki botrov slovenskih »rdečih Kmerov«, ni mogel vzdržati notranji varnostni zid, ki ga predstavlja lahko le delovanje pravne države. Pri Janševem poskusu, žal, niti Evropska unija ni imela posluha, čeravno je vedela, da so vsakokratne volitve farsa, ki ohranja na ključnih vrhovih državotvornosti ljudi, ki so svoj vpliv preko nedemokratičnih volitev le še krepili. Danes imamo slab posnetek užiške republike, ki je zgradila avnojsko Jugoslavijo, katere podtalni temelji so ostali še 31 let po osamosvojitvi. Neredki smo opozarjali, da je v Sloveniji ostal velikosrbski hegemonizem in korupcija, ob zavedanju da jugoslovanski ideološki vplivneži niso nikdar odšli iz Slovenije, saj so se udobno namestili tu, si ustvarili družine, polnoletne volivce, ki v rodnosti prekašajo »domorodce«. Pod slovensko zastavo smo potegnili še vse svetovne verske nazore, ki dodatno pošiljajo meglena sporočila po digitalnih povezavah: kje, kdaj in kdo bo bolj temeljito majal še zadnje stebre stabilnosti: socialo, vojsko in policijo, ki pa jo je nazadnje že dobila v upravljanje bosansko – slovenska/ srbska naveza Janković-Dodik, ki jim asistira dr. Robert, in ki ima v ozadju, se ve da, vso podporo s strani Beograda in Moskve.

Dovolj sem se izpostavljal v tej državi kot strokovnjak, podjetnik, politik in nazadnje kot odrinjenec iz sistema. Da ne bo pomote, še vedno mi ni vseeno za to državo, čeravno mojo družino že od 1919 dalje najeda in slabi balkanski virus v vseh ozirih, tako materialnih kot fizičnih. Krvaveli in umirali smo zanjo, danes, potomec njih, vse bolj spoznavam, da zaman. Sadove prelite žlahtne krvi uživajo postopači, drogiranci, … ki za to državo niso niti prdnili dobro.

Kaj sledi?

Najprej streznitev tistih slovenskih (!) množic, ki so podprle osamosvojitev leta 1991, vseh nas ostarelih, ki smo še uspeli svoje otroke pravočasno opozarjati, kaj se resnično dogaja doma in v svetu, in na kaj je potrebno biti pozoren. Narediti moramo vse, da pride na oblast demokratična vlada, po volji ljudstva, ki, upam, bo vedno čuteča za vrednote slovenske osamosvojitve in ljudi dobre volje. Postaviti je potrebno najstrožje demokratične standarde za vodenje države, in postaviti (izvoliti) na čelo države državnika, ki ve kaj zgodovinsko predstavlja slovenski narod, kaj to ljudstvo hoče in si zasluži glede na vse trpljenje in žrtve zadnjih 100 let, naj navedem: od prodaje slovenstva srbsko ruskemu hegemonizmu, izžemanja gospodarstva oligarho-tajkunskim botrom in šefom korupcije ter mojstrom mafijskih rabot vseh vrst, da ne govorim o genocidni odstranitvi moteče slovenske inteligence in vsakršnega duhovništva, kar je čutiti vse bolj.

Nauk: Slovenci, zaupajte domoljubom in rodoljubom, ki jim je mar za slovensko ljudstvo, bodimo bolj švicarski od Švicarjev, če hočete: bolj papeški od papeža, ko gre za ohranitev te edine domovine, ki jo imamo, Slovenije.

Mag. Mirko Macher, z.r., Radovljica

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine