11.3 C
Ljubljana
ponedeljek, 12 aprila, 2021

Osumljenec napadov na novembrskih protestih v pripor

Glede na kriminalna dejanja, od fizičnega napada na policista, do težke poškodbe zloma čeljusti poklicnega fotoreporterja, ki jih očitajo v kontekstu protivladnih protestov razbijaču Gregi Mitovu, ki se kiti z že obstoječo policijsko kartoteko, bom z zanimanjem spremljal nadaljnji proces pregona.

 

Zakaj?

Preprosto zato, ker sam nisem fizično napadel nobene uradne osebe, nisem razbil čeljusti gradbenemu inšpektorju Iztoku Rusu, ki je nezakonito! porušil sinov dom, pa sem bil deležen oblastnih ‘ugodnosti’ hišne preiskave, pridržanja, skoraj enoletnega pripora in obsojen na večletno kazen zapora (op.a. vse sicer de-facto nezakonito! v pravnomočno dokazani oblastni zavestni/naklepni zlorabi 299/4. čl. KZ-1, ki ščiti uradno osebo pri njenem zakonitem delovanju – to je zlorabi Zakona za očitana kazniva dejanja, ki jih de-facto! nisem zagrešil).

Če bo Grego Mitova, ki je 29. 7. 2015 ob 8:04 na Facebooku pustil zelo sporočilno sporočilo narodne pripadnosti »Evo oci otvaram sa casom razgovaram ….« dobil v roke pro/udbovski tožilec tov. Primož Suknaič, bo kar nekaj časa/mesecev preležal v priporu, vse zaradi ponovitvene nevarnosti, vsaj vse do takrat, ko bo soočen z grožnjo večdesetletne zaporne kazni pristal na kakršnokoli izsiljevanje tožilca tov. Primoža Suknaiča.

In Bog daj, da se Grega Mitov sooči z večkratno kršiteljico človekovih pravic sodnico pro/udbovsko tov. Aljo Kratovac ex Prokopović – brez olajševalnih okoliščin tik-tak novoletni paket vsaj petletnega aresta.

Dokler se RS ne bo samozaščitila zoper divjanje prvorazrednih pro/levičarskih  jugonostalgičnih razbijačev z odvzemom Slovenskega državljanstva, bomo priče paradiranja pro/udbovsko podprtih anarhističnih deležnikov neslovenskega porekla in njihovih vedno bolj zblojenih levičarskih podpornikov ki so v njim lastni pro/ubovski indoktrinaciji že dolgo tega zgubili vedenje vrednot kaj je prav in kaj je narobe…

Franc Trunk

Portorož

Zadnje novice

Sorodne vsebine